Petra Aaltonen, kehittämispäällikkö, Lääkärikeskus Aava

”Kiitos Petra. Sinun asenne ja aurinkoisuus inspiroi joka päivä. Kertaakaan et ole jättänyt kiveäkään kääntämättä, kun olemme yrittäneet haasteita ratkoa.”

Ossi Koskinen, yrityspalveluiden johtaja, Lääkärikeskus Aava

.

Jani Ahvonen, sisätautien ja nefrologian erikoislääkäri, PHKS

”Kiitos Jani Ahvoselle juniorimeetingeistä, mentoroinnista ja kaikesta muustakin mitä olet tehnyt PHKS:n sisätauteihin erikoistuvien lääkäreiden hyväksi! Kuuntelet meitä ja ajat asioitamme. Olet mahtava kollega!”

Laura, Roni, Kia, Jenna, Anne, Lasse, Pilvi, Petteri, Elise, Jarkko, Teemu, Johannes, Janis, Arttu, Marko, Paavo ja Joonas

.

Tarja Andelin-Nurminen, perushoitaja, Pihlajalinna Hämeenlinna

”Kiitokset sinulle Tarja hyvälle ystävälle, jaksat aina tsempata, sillä on päästy monien harmien yli!”

Tuija Ylitalo, lähihoitaja, Pihlajalinna Hämeenlinna

.

Cristina Andersson, yrittäjä, Develor Oy

”Kiitos, Cristina, jaksat väsymättä puhua terveysteknologian edistämisestä ja siitä, kuinka teknologia ei kilpaile hoitajan kanssa vaan antaa aikaa kohtaamisille. Jaksat tukea ja kannustaa, otat mukaan kehittämään. Kaltaisiasi ison kuvan näkijöitä tarvitsisimme paljon lisää!”

Leena Manner, viestintäjohtaja, Evondos Oy

.

Riikka Anttila, työterveyshoitaja, Stora Enso Veitsiluoto

”Mistä on hyvä työterveyshoitaja tehty? Iloisesta naurusta, hyvästä huolenpidosta, empatiasta ja parhaasta työtoveruudesta. Niistä on Riikka tehty! Kiitos, että olet työtoverini.”

Ansku Remes, työfysioterapeutti, Stora Enso Veitsiluoto

.

Perttu Arkkila, osastonylilääkäri, Hus Vatsakeskus

”Hei Perttu, olet kollegiaalisuuden perikuva. Kiireestä ja paineesta huolimatta olet aina ystävällinen, sovitteleva ja hyvä esikuva nuoremmille kollegoille.”

Taina Sipponen, osastonylilääkäri, Hus Vatsakeskus

.

Markus Bergfors, huoltopäällikkö, Hus Logistiikka/Lääkintätekniikka

Kiitos Markus kun rohkaisit minua horisontaaliseen uralla etenemiseen.

Jarmo Nummenpää, Hus Asvia

.

Tuula Elovaara, liiketoimintajohtaja, Debora

”Kiitos Tuula näin vuosien jälkeen että näit minussa mahdollisuuksia ja myös opetit paljon. Ilman sinua olisi jäänyt paljon kokematta.”

Saila Partanen kehityspäällikkö, Yrjö ja Hanna säätiö

.

Hannele Fahlur, aluejohtaja, Aava

”Kiitos hyvästä johtajuudesta ja omasta esimerkistä.”

Tommi Qvick, liiketoimintajohtaja, Aava

.

Annukka Grahn, asiakaspalvelija, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

”Olet rautainen ammattilainen ja asiakaspalvelun moniosaaja, mutta ennen kaikkea rakas työtoveri ja ystävä. Sinun apuusi voi aina luottaa ja kuuntelet myös, jos mielen päällä on muita murheita. Ilman sinua tämä työpaikka ei olisi yhtä toimiva ja viihtyisä.”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Elina Grönlund, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Salo

”Kiitos Elina kaikista näistä vuosista, toivottavasti olisi monta yhteistä vielä edessä!”

Kristiina Laaksonen, työterveyshoitaja Pihlajalinna Salo

.

Anna Gustafsson, johtava työfysioterapeutti, Suomen Terveystalo

”Tack Anna! Sinusta paistaa kilometrin päähän vahva missiosi muuttaa pinttyneitä ja luutuneita tapoja asiakaskeskeisiksi, näyttöönperustuviksi ja toimiviksi. Jos jokaisessa työyhteisössä olisi yksi "anna", työyhteisöt voisivat niin paljon paremmin.”

Markus Forsell, fysioterapian palvelupäällikkö, Suomen Terveystalo

.

Leena Haataja, palveluvastaava, Pihlajalinna Työterveys

”Kiitos Leena! Olet auttanut minut urallani alkuun ja sysännyt sopivasti oikeaan suuntaan, olet esimiehenä esimerkillinen..!”

Elina Haataja, lähihoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy/Villilä

.

Petra Harju, kotisairaanhoitaja, Vaasan kaupunki

”Kiitos Petra näistä reilusta 13vuodesta mitä työpareina olemme olleet. Olet rautainen ammattilainen ja omaat loistavan huumorintajun. Meillä on Napanuora toisissamme kiinni. Olet loisto ihminen ja rakas ystävä.”

Linda Kontturi, kotisairaanhoitaja, Vaasan kaupunki

.

Mikko Hazmuka, yleislääkäri, työterveyslääkäri, Terveystalo Kamppi

”Kiitos Mikko, kun aina jaksat vastata konsultaatiohin oman kiireesi keskellä.”

Johanna Beck, työterveyslääkäri, Terveystalo Kamppi

.

Miisa Heinsaari, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Työterveys

”Hei Miisa! Työskentelit meidän yksikössämme vain hetken, mutta tuona aikana sinusta tuli tärkeä osa meidän työyhteisöämme. Rohkeasti ja ennakkoluulottomasti osallistuit meidän yhteisiin aktiviteetteihin jo lyhyen tutustumisen jälkeen. Sinulta pystyi myös aina kysymään terveyteen liittyvistä asioista, vaikka olitkin tekemässä paperihommia tai tauolla. Haikein mielin päästimme sinut uusiin työtehtäviin. Onneksi kuitenkin ystävyys säilyi ja voimme tavata organisaation yhteisissä tapahtumissa sekä vapaa-ajalla.”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Marika Henriksson, sairaanhoitaja, Raaseporin sairaala

”Tack Marika. Du är god arbetskompis. Jag minns när jag som ung ny sköterska kom till jouren. Rädd för allt och alla. Kunde inget och kände mig osäker med min nya roll. Glömmer aldrig hur jag såg upp till dig och tänkte att sådan vill jag också vara. Årena har gått och som tur har jag fått ha dig som en förebild och arberskompis. Kniper det till på jobbet har du alltid varit stor stöd och alltis hjälpsam. Du borde få mer än ett tack av mig. Du är guld värd!”

Anne-Maria Salin, sairaanhoitaja, Raaseporin sairaala

.

Raija Hietikko, arjessa selviytymistä tukevien palvelujen johtaja, Keravan kaupunki

”Kiitos Raija! Yhteistyömme aikana opin sinulta valtavasti esimiestyöstä ja ennen kaikkea haavahoidosta. Asiantuntemuksesi ja kärsivällisyytesi opettaa kädestä pitäen sai minussa aikaan halun oppia yhä lisää kummastakin aihealueesta. Muistan sinua lämmöllä edelleen!”

Anni Jaakkola-Andersson, osastonvastaava, Salon kaupunki

.

Tuula Huumonen, ylihoitaja, Satasairaala

”Kiitos Tuula, olet ollut esimiesurallani käänteentekevä esimerkki siitä, miten esimies voi olla työntekijöitään lähellä ja helposti saatavilla, mutta kuitenkin jämpti ja asioihin tarttuva. Osoitit lyhyen mutta antoisan yhteistyömme aikana esimerkkiä, jota olen yrittänyt vaalia esimiehenä itsekin. Esimerkkisi ja johtamistapasi vuoksi olen tässä missä nyt olen; olet ollut inspiroivana mallina hyvästä esimiehestä ja siitä miten itse haluan alaisiani johtaa. Kiitos ja hyvää jatkoa.”

Katja Tolvanen, palveluyksikön johtaja, KVPS Tukena Oy

.

Kirsi Härmä, radiologian sekä naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, Docrates Syöpäsairaala

”Kiitos, Kirsi! Enpä hetkeen kuitenkaan ole kokenut vastaavaa iloa kuin sinun aloittaessasi Naisten Aavan ultraäänikonsultaatiovastaanotot. Sen lisäksi että samassa ihmisessä on kaksi erikoisalaa vuosien kokemuksella ”kauniisti paketoituna”, olet taitava kliinikko, jolla kovasti kaivattua erikoisosaamista (mm. endometrioosin kuvantaminen!). Erityinen kiitos tavasta, jolla kohtasit alusta alkaen ja tavasta, jolla huomioit kaikkia ihmisiä ympärilläsi - niin meitä kollegoja kuin henkilökuntaa ja meillä asioivia ihmisiä. Luot ympärillesi hyvää oloa ja luottamusta.”

Annakaija Lappalainen, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, Lääkärikeskus Aava

.

Laura Ijäs, sairaanhoitaja, Pihlajalinna Contact Center, Fenniahoitajat

”Kiitos Laura, kun autat ruuhkissa oman työsi ohessa. Olet korvaamaton apu!”

Sallamaari Pekkanen, sairaanhoitaja, Pihlajalinna Contact Center, Fenniahoitajat

.

Roosa Jauhiainen, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

”Ihana Roosa! Olet huikea tehotyttö ja pidän siitä miten ajattelet työpaikan sujuvuuden kehittämistä ja puutut rohkeasti epäkohtiin. Et vain käy töissä tekemässä pakolliset työsi vaan annat joka päivä parhaasi. Myös reipas ja positiivinen asenne saa jokaisesta työpäivästä positiivisemman. Kiitos että olet työtiimissämme!”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Janne Jousmäki, ortopedi, Pihlajalinna Seinäjoki

”Isot kiitokset ystävälliselle kollegall ! Ortopedinen tietämyksesi on valtava ja osaat ohjata, miten potilasta auttaa eteenpäin.”

Marjo Ulvinen, työterveyslääkäri, Pihlajalinna Vaasa

.

Lotta Juvonen, ylilääkäri, Valkeakosken MTK

”Lotta, olet loistava esimies. Olet empaattinen ja keskusteleva, autat aina tarvittaessa. Olet myös avoin uusille ideoille ja luotat alaisiisi. Kiitos työtoveruudesta!”

Hanna Wallenius, erikoistuva lääkäri, Valkeakosken MTK

.

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, Tamro Oyj

”Haluan lähettää lämpimät kiitokseni Kaille. Olen saanut työskennellä hänen kanssaan nyt 3 kk aloittaessani Tamrolla joulukuussa 2019 laatujohtajana ja fiilis on erittäin hyvä. Hänen energinen ja ulospäinkatsova ote sekä uudenaikainen johtamisfilosofia tuovat työnimua ja onnistumisen tunnetta meille kaikille Tamrossa. Hän on visionääri, joka uskaltaa haastaa ja kokeilla. Uudessa roolissani hän on antanut hyvin aikaa oppia ja kokeilla ja ollut aina tukenani tarvittaessa. Aivan niinkuin hyvän esimiehen tuleekin toimia. Tamron visio on olla entistä vahvemmin mukana terveydenhuollon eri arvoketjuissa ja tässä matkassa on hienoa olla mukana kun Kai luotsaa laivaamme eteenpäin. Uskon ja toivon, että meidän hyvä fiilis välittyy myös muillekin. Kiitos Kai vielä kerran! Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa eteenpäin.”

Anni Svala, laatujohtaja, Tamro Oyj

.

Maarit Kailio, sairaanhoitaja, Attendo Oy

”Kiitos Maarit siitä mahtavasta kollegiaalisesta tuesta mitä olen saanut vuosien saatossa. Olet ollut huippu työkaveri.”

Reetta Hietainen, sairaanhoitaja, Elsa ja Paula kodit Oy

.

Heli Kallio, sairaanhoitaja, auktorisoitu haavahoitaja, Tyks Trauma/Kirurgia

”Kiitos Heli! On kultaakin arvokkaampaa, että on ihminen, joka ymmärtää ja puhuu samaa kieltä, vaikka työskentelemme eri organisaatiossa. Työ yhdistää meidät kuitenkin, koska molemmat teemme pyyteetöntä työtä haavapotilaiden hyväksi, sydämellä. On niin helpottavaa tietää, että toinen tietää jo puolesta sanasta, mitä toinen tarkoittaa. Kiitos!”

Arja Korhonen, sairaanhoitaja, Kaks/Kirurgia

.

Henna Kananen, lähihoitaja, Pihlajalinna Jyväskylä

”Hei Henna! Kiitos kun olet aina niin iloinen ja huomioit muita! Autat mielelläsi etkä valikoi työtehtäviäsi. Ollaan onnellisia, että ollaan saatu sut tähän porukkaan!”

Emilia Pellonpää, sairaanhoitaja, Pihlajalinna Jyväskylä

.

Lastensuojelyksikkö Katajalinnan ohjaajat, Kuusiolinna Terveys Oy

”Liian harvoin muistan kiittää teitä tekemästänne työstä! Olen erittäin onnellinen juuri tästä tämänhetkisestä työporukasta! Olette kaikki sinnikkäitä, periksiantamattomia, erittäin joustavia, mutta ennen kaikkea mahtavia ja aitoja omia persoonianne! ISO JA LÄMMIN KIITOS!”

Anne-Mari Saarimäki, palveluvastaava, Kuusiolinna Terveys Oy

.

Reetta Kettunen, vs. palvelualuepäällikkö, Varkauden kaupunki

”Kiitos Reetta! Olet esimiehenä tasa-arvoinen ja aidosti kuuntelet ja välität työntekijöiden hyvinvoinnista.”

Susanna Räisänen, ohjaaja, Varkauden kaupunki

.

Juhani Knuuti, professori, Tyks

” Kiitos Juhani hienosta sometyöskentelystäsi tutkitun lääketieteellisen tiedon hyväksi. Olet hienosti opastanut ihmisiä tunnistamaan vääriä terveysväittämiä. Olet tehnyt työtä vapaa-ajallasi ilmaiseksi ilkeästäkin kirjoittelusta välittämättä. Eläköön tiede.”

Jan Sundell, dosentti, Tyks

.

Anna Koikkalainen, vastaava lääkäri, Pihlajalinna Terveys Oy/etälääketieteen yksikkö

”Kiitos Anna kaikesta osaamisestasi, jota jaat meille kolleegoille ja jaksat venyä välillä uskomattomiin suorituksiin mm. kaikkien potilastietojärjestelmien osaamisessa ja haltuunotossa.”

Mira Uunimäki, vastaava lääkäri, Pihlajalinna Terveys Oy/etälääketieteen yksikkö

.

Helka Koivu, ortopedi, jalkakirurgi, Pohjolasairaala Turku

”Helka, kiitos asiantuntemuksestasi! Mielenkiintosi ratkaista lääketieteellisiä ongelmia ilmenee parhaimmillaan aitona kollegiaalisuutena ja tahtona saada potilaat kuntoon. Kiitos ajastasi ottaa kantaa. Potilaan saaminen oikealle hoitopolulle on usein tärkein tekijä vaikuttavan hoidon saavuttamiseksi.”

Maria Juusela, erikoislääkäri, Pikkujätti Tapiola/YLE-mobiili

.

Marjut Kokkonen, röntgenhoitaja, Tikkurila

”Tuhannet kiitokset Manta, monesta ollaan selvitty ja aina voi kysyä neuvoa, jos tarvetta on. Yhdessä ollaan pähkäilty monet jutut. 😊 Yhteistyö on ollut mahtavaa.”

Jaana Laitinen, röntgenhoitaja, Tikkurila

.

Johanna Korhonen, palveluvastaava, Pihlajalinna Dextra Hammasklinikka

”Ihana iloinen Jossumme auttaa aina ja kaikkia, ja ylläpitää hyvää työilmapiiriämme. Kiitos hyvästä työstäsi!”

Heidi Arponen, hammaslääkäri, Pihlajalinna Dextra Hammasklinikka

.

Arja Korhonen, haavahoitaja, Kainuun keskussairaala

”Kiitos Arja, että olen saanut jakaa kanssasi jo vuosien ajan yhteisiä kokemuksia niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Välimatka ei ole este, yhteiset asiat vahvistavat.”

Heli Kallio, haavahoitaja, Turun yliopistollinen keskussairaala

.

Sini Korhonen, laserhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Kiitos Sini! Olet väsymätön perehdyttäjä. Kiitos kaikesta kokemuksesta ja osaamisesta, jota olet jakanut. On ilo työskennellä kanssasi.”

Mervi Lappalainen, lähihoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Petra Kotanen, erikoislääkäri, Hus Jorvin sairaala

”Kiitos Petra! Olet jaksanut kärsivällisesti ja ystävällisesti opastanut Apotin käyttöönoton yhteydessä.”

Liisa Raatikainen, os.lääkäri, Hus Jorvin sairaala

.

Jenny Kuusela, ohjaaja, Vantaan kaupunki

”Kiitos Jenny kaikista opeista joita sulta sain. Jatkan matkaa eteenpäin ja pidähän duuni pystyssä kaikesta huolimatta. Kiittäen Sari.”

Sari Lindberg, ohjaaja, Vantaan kaupunki

.

Eeva Kylmäluoma, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

”Kiitos Eeva! Olet ollut minulle tärkeä tukipilari, kun työpaikalla on ollut haasteita. Sinun rauhallinen ja määrätietoinen olemuksesi saa minutkin rauhoittumaan, kun sitä tarvitsen. Olet myös erinomainen kuuntelija ja tiedän, että sinuun voi aina luottaa.”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Merja Källman, laboratorioteknikko, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

”Rakas Merja! Kun aloitit meillä töissä vuosia sitten, en vielä silloin osannut aavistaa millainen helmi olet. Huumorintajusi on timanttia ;) Ja sinun ansiostasi olen saanut monta elinvuotta lisää, koska nauru pidentää ikää. Kiireenkin keskellä sinulla on aikaa vaihtaa muutama sananen ja tsempata elämän murheissa eteen päin. Kiitos että olet olemassa!”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Kirsi Kätkytniemi, laboratorioteknikko, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

”Kiitos Kirsi, kun olet jaksanut tsempata ja kuunnella minun kuntoprojektiani. Olet myös minulle toiminut inspiroivana esikuvana! Jaksat liikkua monipuolisesti ja huolehtia hyvin itsestäsi. Haluan itse olla yhtä timmissä kunnossa, kuin sinä ja voida hyvin. Se auttaa ehdottomasti myös jaksamaan töissä paremmin. Myös valloittava persoonasi luo positiivista energiaa ympärillesi!”

Kaisa Autio, suuhygienisti, Pihlajalinna Keinojuuriklinikka

.

Osasto 55/Lasten teho, vastasyntyneiden yksikkö, Oys

”Kiitoksia koko osaston henkilökunnalle! Me kaikki teemme tärkeää työtä ja olemme osa hienoa kokonaisuutta. Vaikka työmme on välillä todella uuvuttavaa (sekä fyysisesti että psyykkisesti), on ihanaa tehdä töitä mahtavien ihmisten ja eri alojen ammattilaisten ympäröimänä. Kiitoksia, arvostan teitä kaikkia suuresti!”

Mirka Säkkinen, sairaanhoitaja, osasto 55/Lasten teho, vastasyntyneiden yksikkö, Oys

.

Leena Laukkanen, laserhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Kiitos Leena! Olet laserhoidon asiantuntija ja on ilo saada työskennellä sun kanssa. Kiitos erityisesti kaikesta tuesta ja ymmärryksestä typerimpiinkin kysymyksiin (vaikkakin aluksi naurat niille..).”

Mervi Lappalainen, lähihoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Tuire Lehtosalo, yel, eläkkeellä

”Olet toiminut lähes koko työurani ajan vertaistukena, jota ilman en olisi jaksanut päätyyn asti.”

Pirkko Sainio, yel, eläkkeellä

.

Mikko Lehtovirta, lääkäri, Kalliolan työterveys

”Vau mikä ihminen olet. Saat kaikki potilaasi kokemaan, että he ovat arvokkaita. Kuuntelet ja ymmärrät. Sinulla on poikamaista innokkuuta ja halua kehittyä. Opiskelet, ohjaat muita ja annat tilaa uusille ideoille. Ajattelet kaikista hyvää. Saat paljon hyvää palautetta. Tiimissä innostat muita, haastat kehittymää, kiität muita. Olet upea työkaveri.”

Sanna Paavonen, johtava työterveyshoitaja, Kalliolan työterveys

.

Outi Leppäkoski, perushoitaja, Pihlajalinna Sello

”Outi, olet aina avulias, ahkera ja aurinkoinen. Lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä!”

Elvi Lyytikäinen, laboratoriohoitaja, Pihlajalinna Sello

Eeva-Leena Liimatainen, kätilö, PSHP

”Ihana, Eeva! Olet mieletön kätilö ja empaattisella esimerkilläsi muokannut myös minua kätilönä parempaan suuntaan. Sinussa on valtavasti hyvää pohjoista, aurinkoa ja tasapainoa! Kiitos!”

Saara Partanen, kätilö, PSHP

.

Lilli Lumme, aluekoordinaattori, Terveystalo Julkiset Palvelut Oy

”Lilli, olet positiivinen ja ymmärtäväinen ammattilainen, joka kohtaa ihmiset lämmöllä ja iloisuudella. Annat työntekijöille tunteen että meille on kiva tulla töihin. Autat jos suinkin pystyt, ennen kaikkea jaksat kuunnella ja kääntää asiat positiivisiksi. Kiitos että saan työskennellä kanssasi.”

Noora Viitanen, aluekoordinaattori, Terveystalo Julkiset Palvelut Oy

.

Toni Luokkala, käsikirurgi, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

”Kaksi vuotta sitten eräs potilaasi menehtyi yllättävästi leikkauksen jälkeiseen komplikaatioon. Kollegalta kiitos ja suuri arvostus siitä, miten hienosti kohtasit omaiset tapahtuman jälkeen. Asialla on ollut uskomattoman suuri merkitys läheisten toipumiselle. Lämmin kiitos ja kaikkea hyvää sinulle ja urallesi!”

Anna-Maija Koivukoski, yleislääketieteen erikoislääkäri, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

.

Saara Maanselkä, aluekoordinaattori, Terveystalo Julkiset Palvelut Oy

”Saara, kiitos että omaat empatiakykyä, osaat mennä toisen ihmisen asemaan. Kunnioitat työkavereitasi, teet töitä iloisella, positiivisella asenteella. Sinussa on paljon tietoa ja taitoa, et aina itsekkään huomaa kuinka paljon. On ilo saada työskennellä kanssasi.”

Noora Viitanen, aluekoordinaattori, Terveystalo Julkiset Palvelut Oy

.

Tiina Marttila, hoidonjärjestelijä, Lääkärikeskus Aava

”Sinua Tiina voisin kiittää miljoonasta asiasta. Mutta ainakin siitä, miten olet opastanut minut parin vuoden aikana alan moniin käytäntöihin, joita viestinnässäkin pitää ymmärtää. Sinulla on uskomaton määrä käytännön tietoa, josta koko Aava hyötyy. Kiitos myös siitä, että olet ihana, hauska ja empaattinen työkaveri.”

Laura Grönqvist, viestintäpäällikkö, Lääkärikeskus Aava

.

Ritva Massinen, yksikön johtaja, Diakonissalaitoksen Hoiva

”Kiitos Ritva, olet lämmin ja helposti lähestyttävä johtaja. Kannustuksellasi minäkin uskalsin palata hoitotyöhön 15 vuoden jälkeen, sait minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja luottamaan itseeni. Jämäkkä, johdonmukainen rauhallisuutesi ja lämmin hymysi kantavat yhteisöä.”

Kukka Junno, sairaanhoitaja, Akavan sairaanhoitajat ja Taja

.

Kirsi Meckelburg, apulaisylilääkäri, Lahden avosairaanhoito/PHHYKY

”Kiitos Kirsi! Olet tukenut minun ammatillista kehitystä merkittävällä tavalla. Olemme yhdessä keskustellen saatu luovittua minulle ihanteellisen urapolun ja toimit esikuvana tunnollisena ja nöyränä lähiesimiehenä.”

Niko Korpi, erikoistuva lääkäri, Lahden avosairaanhoito/PHHYKY

.

Johanna Miilakangas, työterveyshoitaja, Aava Luotsi

”Kiitos Johanna, kun autat tilanteessa kuin tilanteessa, vaikka sinullakin päivät ovat välillä todella kiireisiä. Tuot hyvää mieltä ja roppa kaupalla osaamista työyhteisöön.”

Mirka Sysiharju, työterveyshoitaja, Aava Luotsi

.

Elina Muukkonen, korvauspäällikkö, Potilasvakuutuskeskus

”Lämpimät kiitokset sinulle Elina! Olet avannut minulle potilasvakuutuksen ihmeellistä maailmaa väsymättömästi ja aina kannustaen. Olen myös kiitollinen siitä että potilasturvallisuustyön painoarvoa PVK:ssa on lisätty ja olette antaneet minun olla osa sitä.”

Maiju Welling, potilasturvallisuuslääkäri, Potilasvakuutuskeskus

.

Lotta Myllärinen, apulaisylilääkäri, Tullinkulman työterveys/Pirte

”Kiitos Lotta! Olet upeasti ottanut vastuuta uudessa tehtävässäsi. Kun katson työtäsi, koen, että teet sitä koko sydämestäsi, sekä työyhteisön että potilaiden parhaaksi.”

Marja-Leena Hyypiä, ylilääkäri, Tullinkulman työterveys/Pirte

.

Heli Mäentakanen-Jantunen, sairaanhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Hei Heli! Olet todella kiva työkaveri. Aina iloinen, positiivinen. ja auttavainen. Arvostan!”

Anna-Maija Puntanen, optikko, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Heli Mäentakanen-Jantunen, sairaanhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Kiitos Heli sinulle.”

Mervi Lappalainen, lähihoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Päivi Mäkelä-Bengs, avopalveluiden päällikkö, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

”Kiitos Päivi, olet periksiantamaton ja kannustava esimies, sinulla on valtava tietotaito eri asioihin ja on huippua tehdä töitä kanssasi. #muutosjohtaja #hyväesimies #kiitos”

Hanna Eronen, ylilääkäri, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

.

Jussi Mäkinen, neurologi, Lapin keskussairaala

”Hei Jussi, aamuisen konsultaatiopuhelun jälkeen tuli mieleeni, että nyt on kyllä aihetta kiittää kollegaa: Sinua on meidän yle-päivystäjien mielestä aina tosi mukava konsultoida: on ihan huippua, että kuuntelet rauhassa asian, pohdiskelet ääneen toimintavaihtoehtoja ja annat selkeät jatkotoimintaohjeet. Olet myös ystävällinen. Oikein mukavaa työpäivää sinulle!”

Ilona Mikkola, terveyskeskuslääkäri, Rovaniemen tk

.

Sanna Niemiaho, lähihoitaja, Helsingin kaupunki

”Kun olen ollut väsynyt, olet kantanut niin paljon puolestani kuin vaan olet voinut! Kiitos siitä, että olet sinä! Kiitos, että saan kutsua sinua kollegaksi!”

Henna Kaihlamäki, sairaanhoitaja, Helsingin kaupunki

.

Sonja Nikula, lääkäri, Riihimäen tk

”Oot hyvä lääkäri ja hyvä mimmi, jes kiitti.”

Kalle Kaapu, Seututk

.

Milla Nisula, erikoislääkäri, Porvoon sairaala

”Kiitos Milla! Olet (lähes) aina hyvillä tunteilla töissä ja valmis auttamaan. Tiedät ja osaat enemmän kuin väität etkä lesoile osaamisestasi. Viime viikolla Apotin kanssa painiessa naurettiin enemmän kuin HUSn säännöt sallivat, mutta sepä vasta olikin mukavaa; olla tuhma. Kiitos työtoveruudesta.”

Anu Lehmusvaara, erikoislääkäri, Porvoon sairaala

.

Natalia Norby, sairaanhoitaja, Someron kaupunki

”Teet työsi suurella ammattitaidolla ja toiset huomioon ottaen tittelistä riippumatta. Vaikka olet ns. nuori hoitaja luotat silti omaan osaamiseesi ja ammattitaitoosi. Teet työsi omalla iloisella asenteellasi ja osaat asiasta kuin asiasta nähdä positiivisen puolen.”

Katja Westerlund, lähihoitaja, Someron kaupunki

.

Eija Nousiainen, palveluneuvoja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Hei Eija! Olet pärjännyt todella hienosti kaihivastaanotossa kiireestä huolimatta. Olet omaksunut uudet asiat vaivatta. Kiva, positiivinen asenne!”

Anna-Maija Puntanen, optikko, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Erkki Ojell, lääkäri, Seututuk

Hei, olet Keuruun paras lääkäri.”

Kalle Kaapu, lääkäri, Seututk

.

Palkka-asiantuntijat/Palkkapalvelut, Pihlajalinna

”Kiitoksia kaikille. Olette aivan mahtavia!”

Joni Nummelin, palkka-asiantuntija, Jämsän Terveys

.

Merja-Liisa Partinen, lähihoitaja, Pihlajalinna Pirkkala

”Kiitos Merja-Liisa kaikesta jaksamisesta syksyn aikana. Olet loistava perehdyttäjä ja pitkä pinnainen työkaveri.”

Janika Aho, lähihoitaja, Pihlajalinna Pirkkala

.

Satu Peippo, sairaanhoitaja, Hus

”Satu! Olet empaattinen ja aina hyväntuulinen ja avulias. Ihmisenä helposti lähestyttävä. Nuori ja kuitenkin työpaikalla monessa asiassa tiedät paljon ja sinulta on helppo kysyä ja pyytää apua. Sait juuri vakipaikan ja nopsa-palkinnon ja toimit Apotti tukihenkilönä. Uusi koti valmistunut ja on ihana katsoa miten tärkeä ja rakas olet perheellesi ja työkavereillesi. Jeee, huipputyyppi!! On onni olla työkaverisi!”

Sani Huovila, sairaanhoitaja, Hus

.

Teija Pentikäinen, lähihoitaja, Kolmostien Terveys

”Kiitos Teija piristävästä työvuorosta!”

Sini Kompsi, lähihoitaja, Kolmostien Terveys

.

Hanna Pirhonen, hammashoitaja, Terveystalo

”Hei Hanna! Uutena työntekijänä sinulta on löytynyt kanssani jo useamman kerran pitkää pinnaa ja kuitenkin aina sinulla on hymyä huulessa. Olet huippuosaaja, kaunis kiitos sinulle!”

Kirsi Lahtinen, hammashoitaja, Terveystalo

.

Katja Pistemaa-Savisto, palvelupäällikkö, Pihlajalinna

”Kiitos Katja yhteistyöstä, tuesta ja hienosta asenteesta uusien asioiden äärellä! Yhdessä on paljon opittu :) Kiitos Katja yhteistyöstä, tuesta ja hienosta asenteesta uusien asioiden äärellä! Yhdessä on paljon opittu.”

Kati Kesäläinen, palvelujohtaja, Pihlajalinna/Etälääketiede

.

Sari Pitkänen, ihotautien erikoislääkäri, Ihosairaala

”Kiitos Sari! Olet empaattinen ja kirurgisesti erityisen taitava ihotautilääkäri! Potilaanasi on turvallista olla.”

Paula Pallasaho, ylilääkäri, Espoon keskuksen terveysasemat

.

Susanna Pitkänen, palvelujohtaja, terveyspalvelut ja sairaanhoito, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

”Susanna, Olet inhimillinen, kannustava ja sinuun voi luottaa kaikissa tilanteissa. Sinulla on vankkumaton ammattitaito, hyvä ja laaja näkemys asioihin ja taito tehdä yhteistyötä. On ilo työskennellä alaisenasi. Kiitos sinulle, olet huipputyyppi!”

Hanna Eronen, ylilääkäri, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

.

Anne Pitkäranta, tutkimusjohtaja, Hus

”Anne on tutkimuksen ja opetuksen väsymätön puurtaja ja puolestapuhuja. Aina halukas löytämään ratkaisun, joka olis mahdollistava eikä poissulkeva. Innovatiivinen uudistaja ja tekijä. Välillä kovassa puristuksessa, mutta hyvin malttinsa säilyttäen etenee. Kiitos Anne tuesta ja asioiden edistämisestä!”

Juha Aarvala, toimitusjohtaja, HYKS-insituutti Oy

.

Leena Pohtamo, aluejohtaja, Aava

”Kiitos hyvästä johtajuudesta ja omalla esimerkillä toimimisesta.”

Tommi Qvick, liiketoimintajohtaja, Aava

.

Anna-Maija Puntanen, optikko, Pihlajalinna LaserTilkka

”Kiitos Annu! Olet rautainen ammattilainen! Olet maailman paras optikko ja loistava kollega. Aina iloinen, positiivinen ja ystävällinen.”

Mervi Lappalainen, lähihoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Veli-Matti Puolakka, urologi, Eksote

”Hyvä kollega, sen ohella, että olet hyvä urologi, olet myös taitava ihmisenä. Näillä ominaisuuksilla lääkäristä muodostuu hyvä ammattilainen. Kiitokset palveluistasi. Olet hyvä esimerkki monelle lääkärille.”

Jyrki Tikkinen, lääkäri, Terveystalo

.

Piia Pussinen, sairaanhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

”Hei Piia! Haluaisin vaan sanoa, että tuot tuolla aivan ihanalla, aurinkoisella ja ystävällisellä asenteellasi aurinkoa päivään! Oot meidän työpaikan ilopilleri ja eipä ole hommaa,mitä et osaisi tehdä ja aina valmiina auttamaan, oman jaksamisesi uhalla.Sinä oot vaan ihminen, kenestä moni voisi ottaa esimerkkiä. Ihan huippu mimmi&työkaveri&ystävä. Kiitos että olet olemassa.”

Mervi Lehtola, röntgenhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

.

Paula Pyhälä-Liljeström, ylihoitaja, Keski-Suomen Seututerveyskeskus

”Kiitos Paula vielä kerran, että jaksoit uskoa ja tukea nuorta esimieskollegaa hoitotyön johtamisuralla ja se on kantanut pitkälle. Esimerkillinen toimintasi esimiehenä on auttanut minuakin omalla esimiesuralla!”

Sari Viinikainen, kehittämispäällikkö, Tehy

.

Seija Rajala, apulaisosastonhoitaja, Hus Hyvinkään sairaala

”Kiitos Seija! Olet tehnyt ihan uskomattoman työn Apotin käyttöönoton valmistelussa ja tukihenkilöiden työn koordinoinnissa - paitsi omassa yksikössä, myös koko sairaalassa. Paineesta huolimatta jaksat hymyillä ja olla positiivisella mielellä. Parempaa työparia ei voi ihminen itselleen saada.”

Eija Pitkänen, osastonhoitaja, Hus Hyvinkään sairaala

.

Henna Rantala, sairaanhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

”Kiitos Henna! Olet iloinen, avoin ja ystävällinen työkaveri ja saat energiallasi huonoistakin päivistä paljon parempia. Hoidat hommat tarkkuudella ja ripeästi, olet kiireessäkin huomaavainen ja huomioit asiakkaat esimerkillisellä tavalla. Ehdit aina auttaa ja neuvoa. Olet huippukollega! Kanssasi on ilo tehdä töitä.”

Teemu Salzwedel, sairaanhoitaja, Pihlajalinna LaserTilkka

.

Timo Rantanen, yleislääketieteen erikoislääkäri, yksityislääkäri

”Hyvä isä, paras kollega! Kiitos kokeneelle kollegalle kaikista neuvoistasi vuosikymmenien aikana. Tenttitärpit ja tippaharjoitukset ovat vuosien varrella muuttuneet laajemmaksi ymmärtämykseksi asiantuntemustasi kohtaan. Lääkäriys on vahva piirteesi, mikä on kannustanut myös minua kehittymään lääkärinä urani eri vaiheissa.”

Maria Juusela, erikoislääkäri, Pikkujätti Tapiola/YLE-mobiili

.

Leena Raulisto, radiologian erikoislääkäri, SYNLAB Suomi

”Kiitos, Leena! Olet ollut suureksi avuksi mammografian seulontaprosessin haltuun ottamisessa. Usein myynnin ja lääkärien välistä yhteistyötä vieroksutaan, mutta olet omalta osaltasi todistanut, että kliinikosta yhteistyön sujuvuus ei ole jäänyt kiinni.”

Ville Penttinen, myyntipäällikkö, SYNLAB Suomi

.

Anne Reijonen, palveluneuvoja, Pihlajalinna ITE Joensuu

”Anne R. Työkaveruus parhaimmillaan on toisen huomioimista, huumoria, mukaan ottamista, keskustelua, yhdessä tekemistä, yhteistä aikaa, voinnin kysymistä, ongelmien ratkomista, erilaisuuden ymmärtämistä ja arvostamista. Sinä olet juuri sellainen ja vaikutat positiivisesti koko työympäristöön.”

Anne Tuunainen, palveluneuvoja, Pihlajalinna ITE Joensuu

.

Juha Romppanen, yleislääketieteen erikoislääkäri, Terveystalo

”Kiitos Juha, sinä olet aina ollut avulias, ammattitaitoinen ja erittäin luotettava kollega.”

Juha Kemppinen, yleislääkäri, Eksote

.

Kelly Roosmaa-Ihamäki, neurologian erikoislääkäri, PHHYKY

”Kiitos Kellylle hyvistä konsultaatiovastauksista ja iloisuudesta kovassakin kiireessä. Huolimatta PHKS haastavasta neurologitilanteesta löytyy aina aikaa ja ystävällisyyttä vastata nuoren kollegan kysymyksiin.”

Janne Virtainen, erikoistuva lääkäri, PHHYKY

.

Kelly Roosmaa-Ihamäki, neurologian erikoislääkäri, PHHYKY

”Iso kiitos erittäin opettavaisista konsultaatiovastauksista! Kaikesta kiireestä huolimatta onnistut joka kerta antamaan asiantuntevan ja ystävällisen vastauksen nuorta kollegaa askarruttaviin kysymyksiin.”

Immi Saarinen, lääketieteen kandidaatti, PHHYKY

.

Tuija Saari, hammaslääkäri, HohdeJoensuu

”Kiitos Tuija! On aina hieno keskustella terveen järkesi kanssa kaikista asioista työpaikalla ja koulutuksissa. Olet myös huippu juurihoidoissa.”

Ulla Tamminen, hammaslääkäri, HohdeJoensuu

.

Piritta Saaristo, palvelukoordinaattori, Pihlajalinna/Etälääketieteen yksikkö

”Kiitos Piritta, olet hienosti ottanut haltuusi lääkäreiden perehdyttämiseen liittyvän kokonaisuuden. Olet yksikön hiljainen mutta tehokas toteuttaja ja tekijä.”

Anna Koikkalainen, vastaava lääkäri, Pihlajalinna/Etälääketieteen yksikkö

.

Mikaela Sallisalmi, palvelujohtaja / vastuulääkäripalvelu, Pihlajalinna Terveys Oy

”Kiitos, että uskallat olla juuri sellainen esimies meidän tiimilemme kuin olet. Uskallat puuttua ongelmiin ja tiedät mitä tiimillesi kuuluu. Tuot meille tiedon myös ylemmältä johdolta ja osaat viestiä meille juuri meille sopivalla tavalla. Ymmärrät meitä ja kannustat meitä tekemään työmme maaliin asti. #taidollajohtaminen”

Sini Åberg, palveluassistentti, Pihlajalinna Terveys Oy

.

Sanna Sarvijärvi, palvelujohtaja, Pihlajalinna/Contact Center

”Kiitos Sanna kollegan tuesta ja yhteisistä projekteista. Huumorilla ollaan aina päästy eteenpäin!”

Kati Kesäläinen, palvelujohtaja, Pihlajalinna/Etälääketieteen yksikkö

.

Susanna Satuli-Autere, ylilääkäri, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

”Kiitos Susanna, olet auttanut ja tukenut minua paljon uuden pestiin alkutaipaleella, on ilo tehdä töitä kanssasi!”

Hanna Eronen, ylilääkäri, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

.

Mika Seppälä, apulaisylilääkäri, Seututk

”Hei Mika, olet paras pomo.”

Kalle Kaapu, lääkäri, Seututk

.

Sirkka Sipponen, palveluvastaava, Mäntänvuoren terveys

”Kiitos Sirkka kaikesta avusta ja esimerkistä mitä olen sinulta saanut. Olet huippuesimies, superammattilainen! Olet saanut paljon positiivista palautetta alaisilta. Olet rauhallinen ja jämäkkä, ajattelet asioita myös työntekijän näkökulmasta. Olet ahkera, avulias, osaava ja oikeudenmukainen. Sekä tärkeä!”

Kaisa Lipsonen, toiminnanjohtaja, Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry

.

Erja Taimiaho, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Kouvola

”Kiitos Erja, kun olet olemassa! Olet ihan mahtava ja sydämellinen työkaveri, aina apuna kun sitä tarvitsen.”

Elisa Eskola, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Kouvola

.

Päivi Talvitie, osastonhoitaja, Helsingin kaupunki

”Päivi, olet pelastanut monta työpäivää ja viikkoa henkisellä tuella keskustelujen kautta. Mielipiteitä ja kokemuksia vaihtamalla moneen käytännön kysymykseen.”

Eija Sonninen, osastonhoitaja, Helsingin kaupunki

.

Kati Tapio, yksikönvetäjä, Apila Terveys

”Olet fiksu, aikaansaava ja huumorintajuinen työkaveri, joka ei koskaan jätä pulaan, vaikka mitä keksisi kysyä. Hommat hoituu aina rivakasti ja hyvässä hengessä. Huippu tyyppi -- kiitos!”

Virpi Onkamo, kehityspäällikkö, Apila Terveys

.

Kati Thome, palvelupäällikkö, Aava hallinto

”Kiitos korvaamattomasta panoksestasi rekrytoinnin kehittäjänä.”

Tommi Qvick, liiketoimintajohtaja, Aava

.

Jukka Toivonen, johtava ylilääkäri, Aava

”Kiitos Jukka viisaudestasi ja rauhallisuudestasi. Arvostan suuresti filosofista keskusteluamme yksityisen ja julkisen terveydenhuollon rooleista ja tulevaisuuden kuvasta. En ole ennen käynyt yhtä punnittua keskustelua aiheesta, vailla minkäänlaista oman agendan ajamista.”

Pauli Waroma, CMO, Aava

.

Päivi Tommola, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, Lääkärikeskus Aava

”Haluan kiittää Päivi sinua siitä että omien kiireittesi keskellä jaksat aina olla niin kannustava ja innostunut jakamaan omaa osaamistasi - sinun ansiostasi innostus uuteen (viimeisimpänä fluornatiivien tekemiseen ja opetteluun) on päässyt leviämään työyhteisöön. On niin kannustavaa kun kollega on innostunut toisten innostuksen heräämisestä ja oppimisesta. Iso Kiitos!”

Annakaija Lappalainen, naistenatutien ja synnytysten erikoislääkäri, Lääkärikeskus Aava

.

Kristiina Tyynelä-Korhonen, osaamiskeskusjohtaja, Kys

”Kiitos sinulle! Olet inhimillinen, kuunteleva ja tasapuolinen esimies, ihminen ihmiselle. Olet kiinnostunut alaistesi työhyvinvoinnista ja tuot esiin ja muistutat meitä palliatiivisen hoidon tärkeydestä ja asemasta.”

Heli Virsunen, erikoislääkäri, Kys

.

Suvi Vainio, tiedotustoimittaja, Tyks

”Suvi, on ihanaa saada palloitella kanssasi erilaisista asioista, olet aina tukemassa ja antamassa fiksua mielipidettäsi asioihin! Kohta "saat" jakaa tietosi sijaiselleni, kun minä olen hoitamassa vauvaa. Tulen kyllä käymään ja haluan tietää, miten teillä menee. Olet ihana kollega, kiitos!”

Nadine Karell, tiedottaja, Tyks

.

Janne Viitanen, sairaalalääkäri, Hus Hyvinkään sairaala

”Jannelle suuret kiitokset uhrautumisesta Apotti-tukihenkilöksi tinkien omasta koulutuksesta ilman ylimääräistä korvausta. Jaksaminen on varmasti ollut koetuksella.”

Leena Norvio, endokrinologian osastonylilääkäri, Hus Hyvinkään sairaala

.

Outi Vilppula, osastonhoitaja, Akaan kaupunki

”Kiitos Outi, kun rohkaisit minua aikanaan esimiestyön pariin ja annoit tärkeitä ohjeita ja neuvoja. Olit tukenani koulutuksen aloittamisessa ja annoit kokeilla käytännössä osaamistani. Kiitos luottamuksestasi. Toivotan sinulle kaikkea hyvää tulevaisuudelle.”

Merja Niekka, palveluesimies, Akaan kaupunki

.

Outi Vilppula, osastonhoitaja, Akaan kaupunki

”Kiitos hyvästä ja motivoivasta esimiestyöskentelystä vuosien aikana.”

Anne Uravuori, sairaanhoitaja, Akaan kaupunki

.

Terhi Vähäkuopus, palveluesimies, Terveystalo

”Kiitos Terhi, olit ja olet loistava esimies, oikeudenmukainen ja empaattinen. Kiitos siitä, että olen saanut tehdä kanssasi töitä.”

Elina Paganus, työterveyshoitaja, Terveystalo

.

Timo Vänttinen, työterveyshuollon ylilääkäri, Lääkärikeskus Aava

”Kun tulin alalle viestinnän asiantuntijaksi, minua varoitettiin siitä, miten haastavaa lääkäreiden kanssa on tehdä töitä. Kokemukseni on aivan toinen! Lääkäreiden kanssa olen käynyt urani parhaita keskusteluja, myös viestinnästä. Kiitos Timo näkemyksistäsi, kiinnostuksesta viestintää kohtaan, osallistumisesta sen kehittämiseen ja erityisesti analyyttisestä ja herkullisesta kyseenalaistamisesta.”

Laura Grönqvist, viestintäpäällikkö, Lääkärikeskus Aava

.

Timo Vänttinen, työterveyshuollon ylilääkäri, Lääkärikeskus Aava

”Timo, kiitos esimiehenäni toimimisesta. Olet sopivasti vaativa ja sopivasti myötätuntoinen. Annat vapautta ja kunnioitat osaamistani. Huumorintajusi ja nopea älysi ovat lyömättömiä. Olet esimies, jota voin aidosti kunnioittaa.”

Sari Nuikki, vastaava työterveyspsykologi, Lääkärikeskus Aava

.

Heli Ylä-Outinen, keuhkosairauksien erikoislääkäri, Tyks/Keuhkoklinikka

”Valtava kiitos Heli sinulle kollegiaalisuudestasi. Omasta kuormastasi huolimatta jaksat tukea ja neuvoa meitä "nuorempia" ja sinun sanaasi voi aina luottaa. Tiukassa paikassa olet aina valmis olemaan tukena. Sinunlaisiasi ihmisiä on harvassa, joten kiitos!”

Miia Aro, erikoislääkäri, Tyks ja Filha