Nordic Healthcare Groupin (NHG) Terve! -podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella Mika Kaartisen vieraina on vaikuttavuuden asiantuntijoita Suomesta. Sarjan aloittaa STM:n osastopäällikkö ja sote-johtoryhmän puheenjohtaja Kari Hakari. Jakson aiheena on mikä on vaikuttavuuden kansallinen merkitys ja mitä se tarkoittaa järjestäjän näkökulmasta?

Sarjaa isännöivä Kaartinen on työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon ICT- ja digiratkaisujen parissa reilut 15 vuotta. Nordic Healthcare Groupille hän siirtyi viime elokuussa.

Hakarin lisäksi kevään mittaan ääneen pääsevät Helsingin yliopiston terveydenhuollon tuotantotalouden apulaisprofessori Paulus Torkki, dosentti, ylilääkäri Antti Malmivaara Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, psykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri, Mehiläisen lääketieteellinen johtaja Kaisla Lahdensuo, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtaja Seppo Ranta ja Jyväskylän yliopiston työelämäprofessori, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Pirjo Mustonen.

Terve! Podcastin ensimmäinen jakso on kuunneltavissa keskiviikkona 28. huhtikuuta ja siitä eteenpäin keskiviikkoisin. Podcastia voi kuunnella seuraavilla alustoilla: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Castbox, Overcast, Pocket Casts ja RadioPublic,

Lue seuraavaksi: