Toni Kivinen on nimitetty terveydenhuollon asiakaspalvelun viestintäratkaisuja tarjoavan Aurora Innovationin Suomen ja Baltian maajohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa liiketoiminnan johtotehtävissä finanssi- ja SaaS-liiketoiminnassa esimerkiksi OpusCapitalla, Arvanto Financella ja CostPocketilla.

Suomen väestöstä on 38 prosenttia Aurora Innovation Oy:n perusterveydenhuollolle ja erikoissairaanhoidolle tarjoamien viestintäratkaisujen piirissä. Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Portugalissa ja Espanjassa toimiva Aurora Innovation on toimittanut yli kolme tuhatta pilvipohjaista asennusta Euroopan terveydenhuollon markkinoilla.

Kasvua kumppanuuksista

Aurora Innovationin toimitusjohtaja Tapani Kyrki uskoo, että uudenlaisten kumppanuuksien rakentaminen on tärkeä seuraava askel Aurora Innovationin kasvulle niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

“Viimeisen kolmen vuoden aikana Aurora Innovation on kasvanut Suomessa ja Baltiassa noin viisikymmentä prosenttia ja odotamme kasvun jatkuvan. Kivisellä on erittäin vahvaa kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti kumppanuuksien kautta. Rakentamalla kattavia kokonaisuuksia asiakkaillemme kumppaneiden avulla voimme parantaa terveydenhuollon tavoitettavuutta”, Kyrki sanoo tiedotteessa.

“Tässä vaiheessa uraani tuntui hyvältä siirtyä finanssimaailmasta terveysteknologia-alalla työskentelevän SaaS-yhtiön palvelukseen. Hyvän kumppaniliiketoiminnan avulla voimme muodostaa yhteistyökokonaisuuksia, joiden kautta yritysten sekä julkisen sektorin on helpompi hankkia kattavia ja kustannustehokkaita kokonaisuuksia yhden kumppanin kautta”, Kivinen toteaa.

Aurora Innovation haluaa tuoda erilaisia potilashoitoon ja sisäiseen hallinnointiin käytettäviä viestintäkanavia yhteen, jotta potilaiden pääsy terveydenhuoltoon helpottuu ja terveydenhuollon ammattilaisten arjen prosessit toimivat paremmin.

Suomessa yrityksen ratkaisuja käyttävät muun muassa Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirit, Turun kaupunki ja Espoon kaupunki.

Lue seuraavaksi: