Terveys- ja lääkäripalveluita tarjoava Terveystalo ostaa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän työterveystoiminnan maanantaina allekirjoitetulla sopimuksella. Terveystalosta tulee samalla kuntayhtymän työterveyspalvelujen tuottaja.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä tarjoaa työterveyspalveluita kuntayhtymän ja sen jäsenkuntien henkilöstölle sekä kuntayhtymän alueella toimiville yrityksille ja yrittäjille. Työterveyden loppuasiakkaita yhtymällä on noin 5 500.

Hyvinvointikuntayhtymän palveluksessa työskentelevät työntekijät siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä, ja Terveystalo hankkii palveluntuottajana toimintaan tarvittavat tilat. Sopimuksen vuosiarvo on noin 1,4 miljoonaa euroa.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme toivottaa osaavan Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhdessä pystymme palvelemaan alueen kuntia, yrityksiä ja palveluiden käyttäjiä vielä nykyistäkin paremmin. Kanta-Häme on Terveystalolle merkittävä alue ja haluamme investoida kasvuun ja kehitykseen tällä alueella, Terveystalon julkisten palveluiden asiakkuusjohtaja, Toni Siiskonen sanoo tiedotteessa.