Terveystalo nimittää Marja-Leena Tuomolan yritysterveyden johtajaksi. Tuomola aloittaa tehtävässä viimeistään ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Tuomolasta tulee Terveystalon johtoryhmän jäsen ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Ville Iholle. Tomi Gustafsson toimii yritysterveyden väliaikaisena johtajana Tuomolan aloitukseen saakka.

Marja-Leena Tuomola siirtyy tehtävään Sanoma-konsernista, jossa hän toimii Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtajana ja operatiivisena johtajana. Aikaisemmin hän on toiminut Sanoma-konsernissa useissa johtotehtävissä, muun muassa Sanoma Media Finlandin digitaalisen liiketoiminnan johtajana.

– Marja-Leena tuo tiimiimme rautaista digitaalisen liiketoiminnan osaamista ja paloa asiakkaita puhuttelevien palveluiden kehittämiseen. Terveystalon ennaltaehkäisevä työterveyspalvelumalli on onnistuneesti vähentänyt sairauspäiviä ja niihin liittyviä työnantajakuluja jo kolmanneksella, ja samalla on parannettu työikäisten elämänlaatua. Uskon, että Marja-Leena täydentää hienosti tiimiämme tässä tärkeässä työssä, Terveystalon toimitusjohtaja Ville Iho kommentoi tiedotteessa.