Taysin lasten päivystys muuttaa lasten ja nuorten sairaalaan tiistaina 17. syyskuuta eli kahden viikon päästä.

Lasten päivystys tulee toimimaan tuona päivänä heti klo 8 alkaen Tampereella lasten ja nuorten sairaalassa, L-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Ennen muuttoa päivystys toimii viime hetkeen asti normaaliin tapaan vanhassa paikassaan Tays Keskussairaalan C-rakennuksessa.

Muutosta huolimatta lasten päivystyksen käytännöt säilyvät ennallaan. Tays Keskussairaalan lasten päivystyksessä hoidamme kiireellistä apua ja hoitoa tarvitsevia alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria vuorokauden ympäri.

Tapaturman, vatsakivun tai psyykkisen syyn vuoksi tulevat lapset hoidetaan kuitenkin edelleen Tays Ensiapu Acutassa.

Iltaisin, öisin ja viikonloppuisin kannattaa soittaa ennen lasten päivystykseen lähtemistä. Puhelinnumero 03 311 63345 palvelee arkisin kello 14–7 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä ympäri vuorokauden. Puhelinnumero säilyy ennallaan muuton jälkeenkin.

Lisätietoa lasten päivystyksen käytännöistä on Taysin verkkosivuilla.

Tarkista tästä miten uuteen päivystykseen pääsee:

Omalla autolla. Kulku lasten päivystykseen on pysäköintihallin kautta. Hallista on suora hissiyhteys 1. kerroksessa sijaitsevaan lasten päivystykseen. Pysäköintihallin osoite on Kuntokatu 2, Tampere. Pysäköintihallissa on 30 minuutin maksuton jättö- ja hakuaika.

Julkisilla kulkuneuvoilla. 17.–27.9.2019 lasten päivystykseen kuljetaan edelleen Radiuksen eli R-rakennuksen sisäänkäynnin kautta. Sieltä on opastus L-rakennukseen eli lasten ja nuorten sairaalaan. 28.9. alkaen kulku on uuden pääaulan kautta.

Lue myös:

Terveyskeskusten iltavastaanotot yleistyvät hitaasti – Palvelu olisi tärkeä työssä käyville ja lapsiperheille (MU 15.2.2019)

Lasten oma päivystys laajeni – yhteispäivystyksen käynnistyminen pohjustaa uuden Lasten ja nuorten sairaalan käyttöönottoa (MU 14.9.2018)