Hallituksen tänään torstaina kertoma aie kiristää jälleen ravintolarajoituksia näyttää johtavan toivottuun tulokseen, eli koronapassin laajaan käyttöönottoon vaihtoehtona rajoituksille.

NoHo Partners tiedottaa, että se aikoo ottaa koronapassin käyttöön kaikissa leviämisalueilla sijaitsevissa ravintoloissaan. Passi tulisi käyttöön heti sunnuntaina, koska hallituksen ministeriryhmän päätös perustuu siihen, että ”anniskelua tullaan rajoittamaan lain suomin keinoin tässä maassa kello 17:stä lähtien”, kertoi perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd).

Koronapassin avulla ravintolan on mahdollista vapautua rajoituksista.

NoHo Partners haluaa koronapassin käytöllä mahdollistaa yhteiskunnan auki pitämisen sekä turvata suomalaisten pikkujoulujen vieton.

Koronapassin käyttöönotto koskee yhtiön yli sataa ruoka- ja anniskeluravintolaa koronan leviämisvaiheen alueilla, kuten Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

”Muuttuneen koronatilanteen ja asetusten vuoksi tulemme ottamaan koronapassin laajasti käyttöömme ravintoloissamme. Haluamme varmistaa kaikille asiakkaillemme terveysturvallisen ravintolakokemuksen ja henkilökunnallemme turvallisen työskentely-ympäristön”, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström tiedotteessa.

Yhtiöllä on paljon positiivisia kokemuksia koronapassista

Yhtiöllä on ollut koronapassi käytössä useissa viihderavintoloissaan ja yökerhoissaan pandemian leviämisalueilla lokakuun puolivälistä saakka. Yhtiöllä on myös positiivisia kokemuksia koronapassin käytöstä ravintoloissaan Tanskassa.

”Kokemukset passin käytöstä ovat pääasiassa olleet myönteisiä, ja sen käyttö on sujunut hyvin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Passi on mahdollistanut meille lähestulkoon normaalin liiketoiminnan harjoittamisen, ja sen laajemmalla käytöllä voimme mahdollistaa yhteiskunnan auki pitämisen sekä turvata kaikkien suomalaisten kauan odotetun pikkujoulujen vieton.”

LUE MYÖS:

**

Etkö pääse lukemaan kaikkea sisältöä? OLETKO LÄÄKÄRI, HAMMASLÄÄKÄRI, PROVIISORI TAI FARMASEUTTI? Kirjautumalla saat kaikki Mediuutisten digisisällöt käyttöösi maksutta. Muut, tee tilaus täällä.