Bonuksella Lindström haluaa osoittaa kiitoksensa työntekijöiden arvokkaasta työstä. Bonukset jaetaan kaikissa niissä maissa, joissa Lindströmillä on toimintaa, ja globaalisti kokonaispalkitsemisen arvo on noin miljoona euroa.

– Koronapandemia on kohdellut työntekijöitä eri tavoin. Monet siirtyivät keväällä etätöihin ja pitivät fyysiset kontaktit muihin ihmisiin mahdollisimman pienenä, mutta kaikille tämä ei ole ollut mahdollista. Lindströmin tuotannon työntekijät, kuten esimerkiksi tekstiilihuoltajat ovat olleet monen muun ammattiryhmän kanssa eturintamassa korona-epidemian aikana, Lindströmin Suomen maajohtaja Pasi Saarinen toteaa tiedotteessa.

Lindström palkitsee globaalisti tuotannon työntekijöitä ylimääräisellä bonuksella hyvin tehdystä työstä poikkeuksellisena ajanjaksona. Bonus vastaa suuruudeltaan yhden viikon palkkaa.

– Helsinki Graduate School of Economicsin juuri tekemän selvityksen mukaan suurin koronariski on niillä ihmisillä, jotka eivät ammatissaan voi tehdä etätöitä. Meillä tekstiilihuoltajat ja tuotannon työntekijät ovat pitäneet huolta muun muassa terveydenhuollon tekstiileistä ja sitä kautta mahdollistaneet terveydenhuollon asiantuntijoiden työarjen, kommentoi Lindströmin Suomen henkilöstöjohtaja Sami Laine.

Lindströmillä on toimintaa yhteensä 23:ssa maassa. Vuonna 2019 yhtiö teki liikevaihtoa noin 185 miljoonaa euroa ja liikevoittoa 22,5 miljoonaa euroa.