Keitä kaikkia hän kiittää? Katso video! Kiitä kollegaa -kampanja kannustaa ja tukee terveydenhuollon ammattilaisia tänäkin vuonna, ja vielä Sinäkin ehdit kiittää! Lue ohjeet jutun lopusta.

Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä. Mediuutiset kukittaa ja haastattelee satunnaisesti valittuja kiitettyjä maaliskuussa.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Nyt, jos koskaan, alalla tarvitaan nostetta.

Kannustukseksi ja esimerkiksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla. Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Janne Aaltosen kiitokset voi katsoa täällä, Ilmastolääkäri-aktiivi Mikaela Grotenfelt-Enegrenin täällä, Hammaslääkäriliiton asiantuntijahammaslääkäri Anna Chainierin täällä ja Suomen Medisiinariliiton puheenjohtaja Arttu Lahtiharjun täällä.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan.

Kampanjan kasvoksi on lupautunut myös palkittu, Kymsotessa työskentelevä sairaanhoitaja Inka Häkkinen.

”Pyrin kiittämään kollegoitani arjen ja työn ohellakin. Mutta kun minulle tarjoutui mahdollisuus kiittää heitä julkisesti, niin ilolla tartuin tähän mahdollisuuteen”, Häkkinen sanoo.

Kuuntele Inka Häkkisen koko puhe alla olevalta videolta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiittämään ehtii maaliskuun puoliväliin, ja kaikki kiitokset julkaistaan maaliskuun aikana. Voit kiittää terveydenhuollon ammattilaisia osoitteessa mediuutiset.fi/kiitäkollegaa.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta päivään ja lisää jaksamista.

Lue seuraavaksi:

Korjattu artikkelia 1.3.2022 klo 9, lisätty kiittämisaikaa maaliskuulle.