Facebook julkaisi keskiviikkona raportin, jossa kerrottiin mitä sisältöä yhdysvaltalaiset käyttäjät katsoivat eniten viime vuosineljänneksen aikana. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun yhtiö julkaisi tällaisen raportin.

New York Timesin mukaan yhtiö oli kuitenkin rakentelemassa samanlaista raporttia jo vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mutta päätti lopulta jättää sen jakamatta mahdollisen huonon julkisuuden takia.

Raportista kopion saanut New York Times kertoo, että ensimmäisen neljänneksen katsotuimmassa linkissä oli sisältöä, joka voi aiheuttaa epäröintiä koronarokotteen suhteen. Otsikossa kerrottiin kuinka Yhdysvaltain tautikeskus tutkii kaksi viikkoa koronarokotteen saamisen jälkeen kuolleen terveen lääkärin tapausta, The Verge. Artikkeli oli The South Florida Sun Sentinelin julkaisema.

Yhtiö teki töitä raportin julkaisemisen eteen, mutta useat johtoryhmän henkilöt pelkäsivät raportin aiheuttavan julkisuusongelmia. Facebook päättikin lopulta jättää raportin julkaisematta väistääkseen pr-myrskyn.