Syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi on järjestetty Fuck Cancer Run -tapahtumia vuodesta 2017, mutta nyt sellainen aiotaan ensimmäistä kertaa toteuttaa virtuaalisena.

Koska tapahtuma järjestetään verkon välityksellä, se on nyt aidosti valtakunnallinen ja globaali, tiedottaa tapahtumaa koordinoiva Sylva ry.

Tapahtumaan voi osallistua seuraamalla suoraa netti-tv- ja radiolähetystä verkossa 12. syyskuuta kello 13.00–15.30 ja juoksemalla missä tahansa itse valitsemallaan lenkkipolulla tai reitillä.

Kuvia ja kommentteja poimitaan mukaan lähetykseen.

Lähetyksessä on vieraina julkisuudesta tuttuja henkilöitä, syövän sairastaneita paralympiaurheilijoita ja Fuck Cancer Run -osallistujia sekä vapaaehtoisia. Ohjelmassa on musiikkia ja yhteinen alkulämmittely sekä maaliin tulon fiilistelyä.

– Jakamalla tunnelmia kotikatsomosta ja lenkkipolulta tapahtuman aihetunnisteilla, olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa, Sylva tiedottaa.

– Voit kuunnella lähetystä juostessasi omalla lenkkipolullasi ja osallistua lähetykseen kommentoimalla ja lähettämällä kuvia.

Kuvia ja kommentteja poimitaan mukaan lähetykseen.

Vuoden 2020 juoksutapahtuman teemana on kanssakulkijuus. Tarkoituksena on haastaa kaverit, perhe, työporukka tai harrastusporukka kanssakulkijaksi ja mukaan liikkumaan.

Fuck Cancer Run on osa valtakunnallista Fuck Cancer -toimintaa. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Sylva ry:n työtä syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten hyväksi.

Aiheesta löytyy podcast ja ilmoittaumislinkki täältä.