Pihlajalinnan työterveyspalveluiden uusi asiakasyritys Fimlab on Suomen suurin laboratorioalan yritys. Fimlab tuottaa laboratoriopalveluita sekä laboratorioalan koulutusta ja tutkimusta Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien sekä Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän ja Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntayhtymän julkisen terveydenhuollon tarpeisiin.

Pihlajalinnan ja Fimlabin sopimus työterveyspalveluista on toistaiseksi voimassa oleva.

Fimlabilla on yli 120 toimipistettä ja palveluksessa lähes 1 200 ammattilaista.

Yhteistyön tavoitteena on tukea Fimlabin henkilöstön terveyttä ja työkykyä sekä ennaltaehkäistä työperäisiä sairauksia korkeatasoisilla työterveyspalveluilla.

Fimlabin henkilöstöjohtaja Sari Intalan mukaan Pihlajalinna valikoitui julkisen kilpailutuksen tuloksena työterveyden kumppaniksi.

”Työkykyjohtaminen on strategisesti kriittistä etenkin tilanteessa, jossa alan ammattilaisista on valtakunnallisesti pulaa. Henkilöstön työkykyä tulee johtaa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti”, Intala kertoo tiedotteessa.

Työterveyspalveluilla on merkittävä rooli organisaation kumppanina työkyvyn johtamisen ja toimivien työkyvyn ratkaisujen rakentamisessa.

”Valtakunnallisesti toimivan kumppanin kanssa tavoitteenamme on saada yhtenäiset ja tasalaatuiset työterveyspalvelut tukemaan henkilöstömme terveyttä ja hyvinvointia työssä koko toiminta-alueellamme ympäri Suomen.”

Pihlajalinnassa tehtiin Pihlajalinnan suurasiakkuuspäällikkö Eija Seppäsen mukaan paljon valmistelutyötä yhteistyön aloituksen eteen.

”On ollut hienoa ryhtyä rakentamaan Fimlabin osaavien yhteyshenkilöiden ja Pihlajalinnan koordinoivan työterveystiimin kanssa hyvää, vaikuttavaa ja valtakunnallista yhteistyötä.”

Lue seuraavaksi: