Mediuutiset avasi ystävänpäivänä jo seitsemännen kerran suoran kanavan terveydenhuollon ammattilaisille työkaverin, pomon, alaisen tai kokonaisen tiimin julkiselle kiittämiselle. Kampanjan kasvoksi lupautui tänä vuonna osastonhoitaja Ritva Salmi Kittilästä.

”Mie haluan kiittää koko meidän osaston henkilökuntaa sekä kotisairaalan henkilökuntaa. Olette aina olleet tosi joustavia, kun olen tarvinnut työntekijää puuttuvaan työvuoroon. Teidän kanssanne on helppo jakaa arkipäivän ilot ja murheet, aina joku kuuntelee ja elää mukana”, Salmi sanoo.

Katso alla olevalta videolta keitä kaikkia muita hän kiittää. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiitoksensa on aiemmin jakanut jo Lääkäriliiton Niina Koivuviita. Seuraa Kiitä kollegaa -juttusarjaa, niin kuulet kaikkien kampanjakasvojen kiitokset.

Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo yli tuhat kertaa. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Sote-alalla kaivataan nostetta, ja mikä sen paremmin päivää piristäisi kuin kollegan aito kiitos.

Kannustukseksi ja esimerkiksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmi- ja maaliskuun aikana julkaistavilla videoilla.

Kiittämään ehtii vielä 20. maaliskuuta saakka, ja kaikki kiitokset julkaistaan maaliskuun aikana. Voit kiittää terveydenhuollon ammattilaisia täällä.

MIKÄÄN ASIA ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Kiitos, kun kiität!

Lue seuraavaksi: