Lääkärikeskus Aava tuo lasten lääkärikäynneiltä tutut tarrat nyt myös aikuisten saataville. Tarroja jaetaan lääkärikäyntien yhteydessä.

Aavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Pauli Waroma kirjoitti toukokuun lopussa LinkedIniin päivityksen, jossa kerrottiin, että Aava-konserniin kuuluvan Lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätin johtoryhmässä käytiin keskusteluita tarroista, koska niillä on tärkeä osa hyvässä asiakaskokemuksessa. Moni päivityksen kommentoija ehdotti tarroja myös aikuisille, mikä innoitti Aavan toteuttamaan idean yhteistyössä Filosofian Akatemian kanssa.

– Kirjoitukseen tuli tosi monta kommenttia, että miksei tarroja tehdä myös aikuisille. Minulla on taustaa skeitti- ja lumilautabisneksistä, siellä tarrat ovat kaiken A ja O. Ajattelimme, että miksei Aavakin voisi käyttää tarroja”

Waroma kertoo, että aikuisten tarratempaus ei kuulunut markkinointisuunnitelmaan.

– Pikkujätissä puhutaan tosi paljon tarroista, koska niillä on tärkeä rooli lasten asiakaskokemuksessa, ja tarroista puhutaan yllättävän usein johtoryhmässä, jopa hallitustasolla asti.

Waroman mukaan mietelauseet heijaustavat Lääkärikeskus Aavan arvomaailmaa positiivisella tavalla. Filosofian Akatemia etsi yli 200 lainausta filosofeilta, taiteilijoilta ja muilta ajattelijoilta aikuisten tarroja varten. Tarroihin valikoitui lausahduksia vanhoilta kreikkalaisilta filosofeilta sekä tämän päivän suomalaisilta ajattelijoilta, kuten Frank Martelalta, Esa Saariselta, Karoliina Jarenkolta, Saku Tuomiselta, Jari Sarasvuolta ja Jari Tervolta.

”Miksi koko ajan pohditaan tietoa, eikä esimerkiksi hellyyttä”, pohditaan tarraan päätyneessä Esa Saarisen mietelauseessa.

Mitä Aava haluaa saavuttaa mietelausetarroilla, Pauli Waroma?

– Lääkärikäynnin yhteydessä enemmän hyvää mieltä.

Oletko lääkäri, hammaslääkäri, proviisori tai farmaseutti?

Kirjautumalla tästä saat kaikki Mediuutisten digisisällöt käyttöösi maksutta.