Psykoterapiakeskus Vastaamo saa omistajakseen suomalaisen sijoitusyhtiö Intera Partnersin.

Muutoksella haetaan vauhtia Vastaamon kasvuun. Vastaamon toimitusjohtaja Ville Tapio kertoo tiedotteessa, että Interan mukaantulo tukee Vastaamon missiota mielenterveyspalveluiden saatavuuden parantamiseksi.

– Intera tuo lisää tukea ja turvaa yhtiön kehittämiseen. Olemme vastuullinen yritys ja perheellemme on tärkeää jatkaa kasvua hyväksi havaitulla mallilla. Voimme tehdä enemmän ja nopeammin kun mukana on uusi kumppani.

Mielenterveyden häiriöt ovat merkittävä yhteiskunnallinen ongelma, joka koskettaa suurta määrää ihmisiä, perheitä sekä työyhteisöjä.

Vastaamo pyrkii tarjoamaan palveluita matalalla kynnyksellä ja varmistamaan, että mahdollisimman moni ihminen saa apua.

– Vastaamo on hieno yhtiö oikealla asialla – juuri sellainen yritys, jonka kasvua ja kehitystä Intera haluaa olla mukana tukemassa. Yritys, jonka missio on yhteiskunnallisesti vahva ja palvelut vastaavat niin psykoterapeuttien kuin asiakkaidenkin tarpeisiin, Intera Partnersin osakas Tuomas Sarkola kommentoi tiedotteessa.

Yhtiön nykyomistajista Ville ja Nina Tapio jatkavat Vastaamon merkittävinä omistajina. Muutos yhtiön omistuksessa ei vaikuta henkilöstön asemaan.