Etsimme osaavaan joukkoomme

YLILÄÄKÄRIÄ

- Kuntoutuskeskus, Kuntoutuksen vastuualue

Haemme ylilääkäriä Armilassa ja Etelä-Karjalan keskussairaalassa sijaitseville kuntoutusosastoillemme.

Kuntoutuskeskukseen kuuluvat psykogeriatrinen/geriatrinen kuntoutusosasto, palliatiivinen yksikkö, vaativan kuntoutuksen osasto K7 (ortopedinen, fysiatrinen ja neurologinen vaatia kuntoutus) sekä lokakuussa 2018 avattu akuuttigeriatrinen kuntoutusosasto. Osastoilla työskentelee 1-2 osastonlääkäriä/erikoistuvaa lääkäriä.

Ylilääkäri vastaa osastojen lääketieteellisestä johtamisesta ja osaltaan prosessien kehittämisestä. Tehtävään soveltuvat erikoisalat ovat esim. fysiatria, geriatria, neurologia, sisätaudit, kirurgia ja yleislääketiede.

Kuntoutuksen osastot ovat Lean-johdettuja. Toivomme sinulta kiinnostusta Lean -kehittämiseen ja moniammatilliseen työskentelytapaan sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme kokemusta geriatristen potilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Katso lisätiedot viroista ja kelpoisuusehdot osoitteesta: www.eksote.fi/rekry

Tarkempia tietoja voit kysyä kuntoutusjohtaja, fysiatrian ylilääkäri Markku Huplilta, puh. 044 791 5516, kuntoutuskeskuksen johtaja Jouko Saramies, puh. 044 791 4835, kuntoutuskeskuksen palvelupäällikkö Anne Turppo, puh. 044 791 5639, etunimi.sukunimi@eksote.fi.

Kiinnostuitko?

Hakemukset 14.12.2018 mennessä: www.eksote.fi/rekry

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.