Mehiläinen osti Kouvolan Lääkärikeskus Oy:n, joka on mainostanut olevansa ”Kouvolan ainoa kotimainen” lääkärikeskus.

Mehiläisen mukaan yrityskauppa vahvistaa sen asemaa Kouvolassa terveyspalveluiden ykköstoimijana.

Kouvolan Lääkärikeskus tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille terveys- ja työterveyspalveluja Kouvolan Katajaharjussa yli 60 ammattilaisen voimin.

Kouvolan Lääkärikeskuksen kasvutarina on menestyksekäs: hiukan hankalien alkuvuosien jälkeen firma on nyt kannattava. Kouvolan Lääkärikeskuksen Ari Toropaisen ja Jarmo Mäkelän mukaan Mehiläisen tarjoamaan mahdollisuuteen oli kuitenkin järkevä tarttua. Toimenpiteellä varmistetaan toiminnan jatkuvuus.

- Yksityisen terveydenhuollon lähivuosien näkymät ovat harvinaisen sumuisia. Vakuutusyhtiöt haluavat ohjailla asiakasvirtoja yhä voimakkaammalla otteella samalla, kun sote-uudistuksen vaikutusten luonne ja suuruus nähdään vasta monen vuoden kuluttua. Arvioimme, että vaikka Kouvolan Lääkärikeskus on merkittävä toimija paikallisella tasolla, olemme yrityksenä edelleen huomattavasti liian pieni kohtaamaan tulevien vuosien haasteet yksin, Ari Toropainen toteaa tiedotteessa.

Mehiläinen on ostanut paikallisia lääkäriasemia Kouvolasta aiemminkin, vuonna 2010 Amedin ja vuonna 2015 Kouvolan Lääkäriaseman.