Kuten huomaat, Mediuutisten verkkopalvelu on uudistunut. Uudella sivulla on aiempaa enemmän tarjontaa ja sivustolla on lääkäreille oma alue.

Mediuutiset seuraa verkossa terveydenhuollon ja lääketieteen ajankohtaisia aiheita, analysoi uutistapahtumia ja tuo kiinnostavat ihmiset esiin.

Suuri osa sivuston jutuista on kirjautumisen takana. Avoimet jutut ovat kaikkien luettavissa maksutta ja kerran viikossa ilmestyvä uutiskirje kokoaa nämä jutut yhteen. Kaikille tarkoitetun uutiskirjeen voi tilata tästä linkistä.

Lääkäreille sivusto on maksuton kirjautumisen jälkeen. Kirjautumisen yhteydessä tarkistamme henkilön olevan lääkäri, ja sen jälkeen lääkärilukija pääsee näkemään kaiken sivuston sisällön. Kirjautuminen onnistuu Vain tilaajille -merkittyjen juttujen kautta tai tämän linkin kautta.

Tilaus sisältää myös kolmesti viikossa ilmestyvän lääkäreille räätälöidyn uutiskirjeen. Lähetyspäivät ovat keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Keskiviikon uutiskirje keskittyy yleensä johonkin lääketieteen erikoisalaan ja sunnuntain kirjeessä painottuvat työelämäaiheet ja työpaikkailmoitukset.

Mediuutisten verkkosivuilla on luettavissa myös printtilehden koko sisältö sekä esimerkiksi kaikki suositulla Vaikea tapaus -palstalla julkaistut jutut sekä viikoittainen lista lääketieteen väitöksistä. Niitä on kertynyt satoja palstan kahdeksan ilmestymisvuoden aikana. Vaikeiden tapausten arkistosta voi käydä etsimässä tutun kollegan kertomuksen tai omaa erikoisalaasi käsittelevän tarinan tai muuten vaan lukemassa kiinnostavia tarinoita ja lääkäreiden oppimiskokemuksia kinkkisten potilastapauksien kautta.

Verkkosivuston pääsivulle on koottu omiksi teemoikseen kaikki sote-uudistukseen sekä lääkkeisiin liittyvät Mediuutisissa julkaistavat uutiset.

Verkossa on myös tietopankki, johon kerätään tietoa koko maan erikoistumispaikoista. Siitä erikoistumista suunnitteleva tai tekevä lääkäri voi etsiä kiinnostavaa erikoistumispaikkaa alueiden ja erikoisalojen mukaan.

Tietopankki laajenee sitä mukaa, kun tietoja sinne saadaan. Sairaanhoitopiirit, klinikat, terveyskeskukset ja työterveydenhuollon yksiköt vastaavat itse tietojen täyttämisestä. Sairaanhoitopiirien henkilöstöyksiköt ovat saaneet tunnukset, joilla he voivat täyttää tietoja tietopankkiin. Nopeimmat ovat jo päivittäneet oman alueensa erikoistumispaikkojen tilanteen.

Erikoistumispaikoista vastaavat lääkärit pääsevät täydentämään tietoja samoilla tunnuksilla, joilla kirjautuvat mediuutiset.fi -sivustolle. Erikoistuvat lääkärit ovat toivoneet tällaista tietopankkia. Se tuo myös hyvän mahdollisuuden eri puolilla Suomea sijaitseville erikoistumispaikoille tuoda tarjontaansa lääkäreille esiin.

Muut kuin lääkärit voivat hankkia käyttöoikeuden Mediuutisten maksulliselle vain tilaajille suunnatulle sivustolle, jossa on osin eri sisältö kuin lääkärisivustolla.