Mediuutisten uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Anne Lahnajärvi.

– On upea tilaisuus päästä jatkamaan hyvää työtä, kehittämään Mediuutisia ja tulla osaksi Alma Talentin tiimiä. Näen Mediuutisten tulevaisuuden vahvana osana kohderyhmänsä arkea ja odotan innolla uusien verkostojen rakentumista, Lahnajärvi sanoo.

Lahnajärvi siirtyy tehtävään Porvoossa ilmestyvän sanomalehti Uusimaan vastaavan päätoimittajan paikalta.

Ennen Uusimaata Lahnajärvi on toiminut kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittajana sekä useissa journalistisissa ja kehitystehtävissä Lehtiyhtymä- ja Keskisuomalainen-konserneissa.

Lahnajärvi aloittaa päätoimittajana huhtikuussa.

Mediuutisten päätoimittajana vuodesta 2015 toiminut Anna Niemelä päätti tehtävässään tammikuun lopulla ja siirtyi pois konsernin palveluksesta ryhtyäkseen yrittäjäksi. Päätoimittajan sijaisena toimii toimituspäällikkö Erpo Pakkala.

Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi toteaa, että Mediuutiset saa Lahnajärvestä kokeneen ja innostavan vetäjän.

– Annella on hyvät näytöt median muutosjohtamisesta ja digitaalisten sisältöhankkeiden toimeenpanosta. Toivotan Annen lämpimästi tervetulleeksi Alma Mediaan ja menestystä uudessa tehtävässä.