Mediuutiset järjestää syyskuussa uudenlaisen työelämätapahtuman. Medirekry kerää yhteen lääkäreitä ja työnantajia ja antaa tietoa työelämän uusista tuulista.

- Medirekry on syntynyt asiakkaiden toiveista, koska työnantajien kilpailu hyvistä terveydenhuollon työntekijöistä on lisääntynyt. Samalla työpaikan markkinoinnin tarve on kasvanut, sanoo Medrekrystä vastaava myyntipäällikkö Päivi Andersson Talentumista.

Lääkärille tai lääketieteen opiskelijalle Medirekry on hyvä tapa tutustua mahdollisiin tuleviin työnantajiin yhdellä kertaa ja kerätä samalla työelämätietoa.

Medirekry järjestetään keskiviikkona 9. syyskuuta iltapäivällä ja illalla Helsingin ydinkeskustassa.

- Käytämme Talentumin omia tiloja aivan Kampin keskuksen vieressä. Tänne on hyvät yhteydet kaikkialta, Andersson hehkuttaa.

Näytteilleasettajina ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Raasepori sekä Diacor. Kävijöiksi odotetaan lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita.

Työnantajat ja mahdollisesti työpaikoista kiinnostuneet kävijät voivat tavata toisiaan paitsi näyttelytilassa myös kokoushuoneissa kahdenkeskisissä keskusteluissa, joihin voi ilmaista kiinnostuksensa etukäteen.

Ohjelmassa on lisäksi asiantuntijapuheenvuoroja tämän päivän työelämästä.

Medirekryn ilmoittautumissivusto aukeaa internetissä kevään aikana. Mediuutiset kertoo aiheesta lisätietoja tuonnempana.

Talentum on Mediuutisten toinen omistaja. Toinen on ruotsalaiseen Bonnier-kustannuskonserniin kuuluva Medicine Today International.