Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo yli tuhat kertaa. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Sote-alalla kaivataan nostetta, ja mikä sen paremmin päivää piristäisi kuin kollegan aito kiitos.

Kannustukseksi ja esimerkiksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmi- ja maaliskuun aikana julkaistavilla videoilla.

KAMPANJAN KÄYNNISTÄÄ tänä vuonna Lääkäriliiton puheenjohtaja Niina Koivuviita.

”On tosi vaikeaa nostaa yksittäistä ihmistä kiitoksen kohteeksi. Niinpä päädyin kuvaamaan sitä matkaa, joka on johtanut minut tähän paikkaan ja päivään, jossa tällä hetkellä olen ja niitä kollegoita, joita olen tässä matkan varrella kohdannut, ja jotka kaikki ovat tunnistaneet minussa jotakin hyvää ja työntäneet minua eteenpäin.”

Kuuntele videolta Koivuviidan koko puhe. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiittämään ehtii vielä 20. maaliskuuta saakka, ja kaikki kiitokset julkaistaan maaliskuun aikana. Voit kiittää terveydenhuollon ammattilaisia täällä.

MIKÄÄN ASIA ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Kiitos, kun kiität!