Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Nyt, jos koskaan, alalla tarvitaan nostetta.

Kannustukseksi ja esimerkiksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan.

Kampanjan käynnistää Lääkäriliitossa tässä kuussa aloittava uusi toiminnanjohtaja Janne Aaltonen. Aaltonen haluaa kiittää kaikkia kollegojaan.

"Tämä on ollut ainakin omalla lääkärin urallani huomattavan poikkeavaa aikaa. Monet kollegoistamme ovat tehneet ympäripyöreitä päiviä, ei ainoastaan hoitaessaan potilaita vaan myös työstäessään varautumissuunnitelmia, lausuntoja eduskunnalle ja muille viranomaisille sekä päivystäessään median yhteydenottoja varten", Aaltonen perustelee.

Kuuntele Aaltosen koko puhe alla olevalta videolta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiittämään ehtii maaliskuun puoliväliin, ja kaikki kiitokset julkaistaan maaliskuun aikana. Voit kiittää terveydenhuollon ammattilaisia osoitteessa mediuutiset.fi/kiitäkollegaa.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Lue seuraavaksi:

Korjattu artikkelia 1.3.2022 klo 9, lisätty kiittämisaikaa maaliskuulle.