Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Nyt, jos koskaan, alalla tarvitaan nostetta.

Kannustukseksi ja esimerkiksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla. Lääkäriliiton toiminnanjohtaja Janne Aaltosen kiitokset voi katsoa täällä.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan.

Kampanjan kasvoksi on lupautunut myös terveydenhuollon erikoislääkäri, ilmastolääkäriaktiivi ja Mediuutisten kolumnisti Mikaela Grotenfelt-Enegren. Hän kiittää monia kollegoitaan muun muassa hierarkittomasta tiimityöskentelystä.

”Haluan kannustaa kaikkia muitakin terveydenhuollon ammattilaisia osallistumaan tähän hienoon kampanjaan ja kiittämään kullanarvoisia kollegoita. Erityisesti nykyisessä polarisoituneessa maailmassa meidän on tärkeätä pitää huolta kannustavasta ja kunnioittavasta kollegiaalisuudesta.”

Kuuntele Grotenfelt-Enegrenin koko puhe alla olevalta videolta. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiittämään ehtii maaliskuun puoliväliin, ja kaikki kiitokset julkaistaan maaliskuun aikana. Voit kiittää terveydenhuollon ammattilaisia osoitteessa mediuutiset.fi/kiitäkollegaa.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta päivään ja lisää jaksamista.

Lue seuraavaksi:

Korjattu artikkelia 1.3.2022 klo 9, lisätty kiittämisaikaa maaliskuulle.