Kymsoten työntekijät saavat liikunta- ja kulttuurietuun työnantajalta 400 euron korotetun edun vuodelle 2022. Kymsoten hallitus päätti asiasta viime viikolla.

Korotetulla liikunta- ja kulttuuriedulla halutaan huomioida ja kiittää henkilöstöä, joka on koronavirusepidemian aikana joutunut joustamaan jatkuvasti. Työn kuormittavuus ja hektisyys on ollut pitkäaikaista samalla kun henkilöstö on joutunut nopealla tahdilla opettelemaan uusia toimintamalleja sekä oppimaan myös kokonaan uutta.

”Aika on ollut hyvin poikkeuksellinen, ja pandemia jatkuu edelleen. Tällä ratkaisulla haluamme tukea ja kannustaa työntekijöitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan niin fyysisestä kuin henkisestä, jokaisen itsensä parhaalla valitsemallaan tavalla”, kertoo henkilöstöjohtaja Maari Valli tiedotteessa.

Liikunta- ja kulttuurietu toteutetaan Kymsotessa käytössä olevan ePassi-järjestelmän kautta. Etu tulee käyttöön vuodelle 2022.

Edun kustannukset toteutuvat Kymsotelle lopullisen käytön mukaan. Kymsotella on noin 6 500 työntekijää. Mikäli koko henkilöstö hyödyntää edun, niin kokonaiskustannukset olisivat noin 2,6 miljoonaa euroa.

”Vaikka Kymsoten taloustilanne on haastava, niin henkilöstön huomioiminen on erittäin tärkeää pystyä toteuttamaan”, toimitusjohtaja Annikki Niiranen sanoo.

Lue seuraavaksi: