Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n karttapalvelun tämänpäiväisten tietojen mukaan Suomessa on todettu 29 uutta tartuntaa sitten eilisen. Karttapalvelun mukaan tartuntojen yhteisluku on tänään keskiviikkona 7512, kun se eilen oli 7483.

Uusia tartuntoja on eiliseen verrattuna tullut siis 29. Eilen THL kertoi, että uusia tartuntoja oli tullut 17 lisää edellispäivästä.

Karttapalvelussa käytettävät tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutamien päivien viiveellä. Tiedot voivat päivittyä takautuvasti.

THL kertoo päivittäisessä katsauksessaan, että tänään ilmoitetuista tapauksista 28 on uusia, edeltävän kahden viikon aikana ilmoitettuja tuoreita tapauksia.

Kuolemantapauksia ei ole tullut lisää eikä tehohoidossa ole nyt yhtään koronapotilasta, ilmenee THL:n keskiviikkona kello 13:05 julkaisemasta katsauksesta.

Suomessa on viime aikoina tavallisesti ilmennyt alle 20 uutta tartuntaa ennen tätä päivää.

Worldometerin mukaan yhtä suuri luku päiväkohtaisissa tartunnoissa oli Suomessa viimeksi kesäkuun alkupuolella. Ylen ja Helsingin Sanomien keräämissä grafiikoissa päivälle 3. elokuuta on kuitenkin merkitty 26 tartuntaa. Tämä voi johtua siitä, että tartuntatietojen välittämisessä voi olla viiveitä.

LUE MYÖS: