Auttaakseen osaltaan niitä, jotka näinä haastavina Covid-19 -aikoina työskentelevät eturintamalla, Michelin Nordic Suomi ja Euromaster ovat päättäneet tarjota rengasrikon sattuessa vastikkeetonta rengasavustusta ambulansseille ja muulle sairaankuljetuksen kriittiselle ajokalustolle.

- Nyt on tärkeätä, että kaikki tahot, joilla siihen suinkin on mahdollisuus, yhdistävät voimansa auttaakseen yhteiskuntaamme kriisiajan yli. Sairaankuljetuksessa ei saa käydä niin, että ambulanssi ei pysty jatkamaan matkaansa rengasrikon vuoksi,] sanoo Michelin Nordic AB:n toimitusjohtaja Peyman Sabet.

Apu toimitetaan Euromasterin kaikissa 64 palvelupisteessä Suomessa, mahdollisuuksien mukaan joko liikkuvana palveluna tien päällä tai lähimmässä Euromaster-palvelupisteessä, joissa luonnollisesti tehdään kaikki tarvittavat puhdistus- ja muut suojaustoimenpiteet viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Käytäntö on voimassa 20. kesäkuuta asti.

Lue myös:

...

Oletko lääkäri, hammaslääkäri, proviisori tai farmaseutti? Kirjautumalla saat kaikki Mediuutisten digisisällöt käyttöösi maksutta.