Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske.

Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Kannustukseksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla.

Kiittäminen on helppoa, täytät vain

Kampanjan aloittaa Medisiinariliiton tuore puheenjohtaja Simo Nuuttila. Nuuttila haluaa kiittää kaikkien kandien puolesta kaikkia niitä kokeneempia lääkäreitä, jotka jaksavat auttaa ja tukea nuorempia, uransa alussa olevia kollegoitaan. Nuuttila kiittää videolla vielä erikseen Vaasan keskussairaalan lääkäriä, Robert Östmania, joka oli hänelle suurena apuna ensimmäisenä lääkärikesänään.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kampanjan kasvoiksi ovat lupautuneet myös Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa, Apteekkariliiton yhdyskuntasuhteista vastaava johtaja Touko Aalto sekä Kymsotessa työskentelevä sairaanhoitaja Sanni Suurinkeroinen.

Seuraa uutisvirtaa osoitteessa mediuutiset.fi/uutiset tai sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Twitterissä, niin kuulet myös heidän kiitoksensa.

Kiittämään ehdit helmikuun ajan, mutta perjantaina 10. helmikuuta mennessä lähetetyt kiitokset julkaistaan jo ystävänpäivänä 14. helmikuuta Mediuutisten nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Kiittäminen on helppoa, täytät vain lomakkeen, jossa kerrot ketä/keitä kiität ja perustelut kiitoksille. Lomake löytyy osoitteesta mediuutiset.fi/kiitäkollegaa ja sitä saa jakaa työyhteisössä ja tutuille. Mediuutiset julkistaa nettisivuillaan ja somekanavissaan helmi- ja maaliskuussa kaikki kiitoksen saaneet.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille. Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Kiitos, kun kiität!

Lue seuraavaksi: