Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanja on terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiske.

Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Kannustukseksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla.

Kiittäminen on helppoa, täytät vain lomakkeen, jossa kerrot ketä/keitä kiität ja perustelut kiitoksille.

Sairaanhoitaja Sanni Suurinkeroinen Kymsotesta haluaa kiittää leikkausosaston työkavereitaan saamastaan tuesta ja avusta. Suurinkeroinen kiittää videolla vielä erikseen kollegaa, josta tuli hyvä ystävä.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kampanjan kasvoiksi ovat lupautuneet myös Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa, Apteekkariliiton yhdyskuntasuhteista vastaava johtaja Touko Aalto sekä Medisiinariliiton puheenjohtaja Simo Nuuttila. Katso Nuuttilan terveiset tästä.

Seuraa helmikuun ajan uutisvirtaa osoitteessa mediuutiset.fi/uutiset tai sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Twitterissä, niin kuulet kaikkien kiitokset.

Kiittämään ehdit koko helmikuun, mutta perjantaina 10. helmikuuta mennessä lähetetyt kiitokset julkaistaan jo ystävänpäivänä 14. helmikuuta Mediuutisten nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Voit kiittää työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta...

Kiittäminen on helppoa, täytät vain lomakkeen, jossa kerrot ketä/keitä kiität ja perustelut kiitoksille. Lomake löytyy osoitteesta mediuutiset.fi/kiitäkollegaa ja linkkiä saa jakaa työyhteisössä ja tutuille. Mediuutiset julkistaa nettisivuillaan ja somekanavissaan helmi- ja maaliskuussa kaikki kiitoksen saaneet.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Kiitos, kun kiität!

Lue seuraavaksi: