Jos et vielä ehtinyt itse lähettää kiitostasi, ehdit hyvin, aikaa on helmikuun loppuun. Klikkaa tänne ja kerro kuka saa kiitokset ja miksi. Julkaisemme kaikki kiitokset maaliskuun aikana.

Kampanjan kasvoiksi lupautuneet Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa, Medisiinariliiton Simo Nuuttila ja sairaanhoitaja Sanni Suurinkeroinen kertovat kiitoksensa täällä, täällä ja täällä.

Tässä kaikki helmikuun 12. pvä mennessä kiitoksen saaneet:

Pekka Honkakoski, LL, Ylä-Savon sote

”Kiitoksia avusta ja henkisestä tuesta vuosien varrella! Olet ollut hieno esimerkki siitä, miten potilaiden kanssa voi työskennellä omaa persoonaansa hyödyntäen.”

Tiina Niskanen, LL erikoistuva lääkäri, Ylä-Savon sote

Ilkka Kantola, Professori, toimialuejohtaja, TYKS, medisiininen toimialue

”Haluan kiittää Ilkkaa hienosta johtamisesta pandemian aikana.”

Jan Sundell, sisätautilääkäri, TYKS, medisiininen toimialue

Erkki Kostiainen, viestintäjohtaja, Apteekkariliitto

”Kiitos Erkki! Autat aina hyväntuulisena mitä erilaisimmissa asioissa ja tilanteissa. Pidät huolta siitä, että lääkkeiden käyttäjät saavat aina viimeisimmät tiedot lääkkeistä ja muista valmisteista hoitojensa onnistumiseksi. APTEEKKARI-lehden päätoimittajana olet uudistanut lehteä ihan loistavasti kertomaan alastamme entistä laajemmin ja laajemmalle lukijakunnalle.”

Merja Aaltonen, emerita-apteekkari, eläkkeellä apteekkityöstä

Pirkko Prittinen, Terveydenhoitaja, Lohjan neuvola

”Kiitos pitkäjänteisestä työstä lohjalaisten perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. On ihana työskennellä kanssasi. Kannat ihailtavasti vastuuta ja autat työtovereita kaiken kiireen keskellä!”

JohannaSilventoinen, Neuvolalääkäri, Lohjan terveyskeskus

Annika Kenenounis, Terveydenhoitaja, Lohjan neuvola

”Kiitos pitkäjänteisestä työstä lohjalaisten perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. On ihana työskennellä kanssasi. Kannat ihailtavasti vastuuta ja autat työtovereita kaiken kiireen keskellä!”

JohannaSilventoinen, Terveyskeskuslääkäri, Lohjan terveyskeskus

Kaija Hautala, Apulaisylilääkäri, JIK ky

”Kiitos Kaija, kun kuuntelet ja pysähdyt asioiden äärelle, vaikka ympärillä olisi kiirettäkin. Autat aina niin paljon kuin vain voit. Olet huippuesimies!”

Mari Harju, Terveyskeskuslääkäri, JIK ky

Petra Turu, Sairaanhoitaja, Mehiläinen Airport

”Olet helposti lähestyttävä, positiivinen, asiat hoitava, kuunteleva ja eettisesti kanssani samalla aaltopituudella.”

Taru Smart, yleislääkäri, Mehiläinen Airport

Mika Niemelä, LT, professori, neurokirurgian el, HUS, Töölön sairaala

”Kiitos kohtaamisesta ja hoidosta! Kollega (vaikkakin ihan eri erikoisalalta ja lääketieteen eri "maailmasta") voi olla haastava potilas, mutta koin tulleeni kohdatuksi henkilönä, en pelkkänä rutiinicasena muiden joukossa. Kohtaaminen ja kokemani ammattilaisen ammattitaito toi luottamusta hoitolinjauksiin ja hälvensi kokemaani suunnatonta pelkoa sekä epävarmuutta hoitoa, hoitopäätöksiä ja ennustetta kohtaan. Ammattilaiselle saatoin olla tavallinen potilasrutiini päivän muiden töiden joukossa, mutta itselle kokemus oli ainutkertainen sekä myöskin henkeä pelastava. Minä sekä perheeni olemme pohjattoman kiitollisia saamastani hoidosta sekä siitä, että sain vielä hoidon myötä lisäaikaa elämälleni. KIITOS!”

Elina Pesonen, työterveyslääkäri, yleislääketieteen el, Terveystalo

Virve Jääskeläinen, Suuhygienisti, varapuheenjohtaja, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

”Kiitos Vorve tuestasi kaikkina yhteisinä hallitus vuosina. Kiitos inspiraatiostasi sekä osaamisestasi ja innosta uuden edessä. Kiitos myös ystävyydestä ja luottamuksesta. Olet ollut tärkeä tuki ja ventilatiokanava vaikeina hetkinä sekä mukana iloissa ja onnistumisissa.”

Mari Heinonen, Suuhygienisti YAMK, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

Pirjo Sirkiä, Suuhygienisti, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

”Kiitos Pirjo tuestasi liiton toiminnassa. Toimit upeana mentorina meille perässä tuleville sekä ehtymättömänä tietopankkina ammattimme historiasta. Ihailen uteliaisuuttasi uuden edessä sekä positiivista elämän asennettasi.”

Mari Heinonen, Suuhygienisti YAMK, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

Tero Tapiola, ylilääkäri,EKSOTE

”Tero on entinen esimieheni, helposti lähestyttävä, maanläheinen ja mukava tyyppi. Hän mahdollisti loistavasti pehmeän laskeutumisen töihin äitiyslomani jälkeen. Edelleen Lappeenrannassa keikkaillessani tunnen joka kerta oloni erityiseksi saadessani tervetuloviestin ja kuittauksen käytännön asioista ennen työkeikkaa. Kiitokset myös kimppakyydeistä!”

KatiLainelehto, erikoislääkäri, KHKS

Irene Päärni, Terveyskeskuslääkäri, Turun hyvinvointitoimiala, Runosmäen terveyskeskus

”Kiitos Irene! Olet ottanut upeasti roolisi terveysaseman kouluttaja-lääkärinä ja työhyvinvointivastaavana haltuun! Lisäksi kehität toimintaamme hoitosuunnitelmien osalta oman potilastyösi rinnalla. Kiitos tästä kaikesta, en enää ymmärrä, miten selvisin ennen sinua! :)”

HeliLeino, Vastaava lääkäri, Turun hyvinvointitoimiala, Runosmäen terveyskeskus

Suvi Vainiomäki, Kehittämisylilääkäri, Turun hyvinvointitoimiala

”Kiitos Suvi, kun olet ottanut vahvan roolin Turun terveysasemien toiminnan kehittämisessä vaikeista ajoista huolimatta! Koronan myötä olet venynyt uusiin tehtäviin ylilääkärinä ja tukenut sillä vastaavien lääkäreiden työntekoa ja sitä kautta koko terveyskeskuksen toimintaa. Olet myös onnistunut tuomaan uudenlaista tietotekniikan hyödyntämistä hyvinvointitoimialalla.”

HeliLeino, Vastaava lääkäri, Turun hyvinvointitoimiala, Runosmäen terveyskeskus

Kaikki Tyksin Ihoklinikan lääkärit, Tyks / Ihoklinikka

”Kiitos joustavuudesta vaihtuvissa tilanteissa. Kiitos keskinäisestä avusta. Kiitos siitä, että mielestäni meillä uskaltaa kysyä ja pyytää tarvittaessa apua.”

Leena Koulu, Vastuualuejohtaja, Tyks / Ihoklinikka

Lassi Pakkala, vastaava lääkäri, Terveystalo

”Hei Lassi! Kiitos näistä yhteisistä vuosista eri työnantajilla! Olet aina ollut huomaavainen, läsnä, reilu ja hyvällä tilannetajulla ja huumorilla varustettu loistava työkaveri ja esimies! Jäämme kaipaamaan Sinua!”

Heidi Lindfors, työterveyslääkäri, Terveystalo

UllaTuomi, Proviisori, Palokan apteekki

”Kiitos kollegani Ulla! Olet ammentanut minulle osaamistasi ehtymättömästä tietopankistasi pian vuosikymmenen ajan ja auttanut minua kasvamaan proviisoriksi. Pysähdyt aina neuvomaan ja rohkaisemaan minua oman kiireesi keskellä, etkä koskaan jätä yksin haasteiden tai ongelman eteen. Sinulla on aina hetki aikaa jakaa myös työnulkopuoliset ilot ja surut. Huumori on saanut kukkia toimistossamme vapaasti :) Kuluneiden kahden kuukauden ajan olet joutunut hoitamaan minunkin työt pitkän sairauslomani ajan ja vielä olisi toinen mokoma edessä.. Kiitos lämpimästä sydämestäsi!”

Outi Manninen, Proviisori, Palokan apteekki

Timo Pehkonen, yl, fysiatrian el, Oulun kaupunki, Kuntoutuspalvelut, Fysiatrin vastaanotto

”Kiitos, Timo, asiantuntevasta, opettavaisesta ja joustavasta yhteistyöstä tiimini kanssa. Arvostan suuresti sitä tapaa, miten asennoidut ja työskentelet vuorovaikutukseltaan haastavienkin potilaiden kanssa.”

Virpi Leppänen, psykiatrian el, Oulun kaupunki, Aikuisten mielenterveyspalvelut, Epävakaatyöryhmä

Anni Virtanen, syöpätutkija, LT, patologian erikoistuva, HUS

”Onnea Anni huikaisevasta menestyksestä syöpätutkimuksessa. Kiitos ratkaisevasta osaamisestasi ja loputtomasta jaksamisestasi läheisemme harvinaisen ja vaikean sairauden aikana. On suuri ilo ja kunnia olla kummitätisi.”

SusanneTuominen, Suukirurgi, Oral Hammaslääkärit

Risto Raivio, Johtava ylilääkäri, Työterveys Wellamo

”Kiitos Risto, kun olet kuunnellut ja antanut rohkeutta ajaa muutoksia ja astua tuntemattomaan! Jatka ehdottamasti hyvää työtäsi alueen lääkäreiden eteen!”

Niko Korpi, erikoistuva lääkäri, PHHYKY

Natalja Khaledi, Lh, Helsingin kaupunki/Itäinen kotihoito

”Kiitos Nata työkaveruudestasi ja keskusteluista😊”

Tiina Uusikartano, Lh, Helsingin kaupunki/ Itäinen kotihoito

SariArponen, Sh, Hki kaupunki/ Itäinen kotihoito

”Kiitos Sari tsemppaamisesta ja kannustuksesta. Tuntuu, että saat aina minut ylittämään itseni.”

Tiina Uusikartano, Lh, Helsingin kaupunki/ Itäinen kotihoito

Super, Ao 818 Hallitus, Superliitto

”Kiitos ja kumarrus ao 818 hallituksen eri toimijoille yhteistyöstä.”

Tiina Uusikartano, Lh, Helsingin kaupunki/ Itäinen kotihoito

Minna Matilainen, Apteekkari, Oulun Vanha Apteekki

”Kiitos Minna saumattomasta yhteistyöstä Kauppurienkadun varrella!”

Minna Liljamo, Apteekkari, Oulun 2. Rotuaarin apteekki

Anniina Kaskinoro, Osastonhoitaja, Vsshp Akuutti

”Kiitos Anniina! Olet esihenkilö vailla vertaa! Tukea, tsemppiä ja oikeudenmukaista johtamista samassa paketissa. Toivottavasti näemme vielä :)”

Susan Modig-Jokinen, Sairaanhoitaja, Kaarinan kaupunki

Jaana Huusari, Palveluesimies, Kymsote

”Hei Jaana! Kiitos työtoveruudesta ja kaikesta siitä, mitä olet minulle opettanut. Kiitos kärsivällisyydestä, päivittäisistä nauruista ja kannustuksesta. Siipiesi suojassa on ollut hyvä kasvaa esimiehenä ja jakaa niin hyvät kuin haastavammatkin hetket. Tuokoon tuleva kevät kaikkea hyvää meille kummallekin!”

Salla Ahlfors, Palveluesimies, Kymsote

MiaPallasoja, Anestesia Sairaanhoitaja, Kymsote

”Kiitos kun olet olemassa. Arvostan.”

Aki Puranen, Lääkintävahtimestarit, Leikkausosasto, Kymsote

Lotta Oksanen, LL, Hus

”Kiitos koko vuodesta! Innovatiivisuudesta, uskalluksesta hypätä tuntemattomaan, halusta tehdä asiat toisin, pitkistä työpäivistä, positiivisesta asenteesta ja periksiantamattomuudesta. Ennen kaikkea kiitos mahdollisuudesta tehdä jotain niin hienoa yhdessä!”

Enni Sanmark, LT, Hus

Helena Pimperi, Pääluottamusmies, Hämeenlinnan kaupunki

”Hei Helena, Kiitos että olet olemassa ja helposti tavoitettavissa. Sinun kanssa on helppo "tuulettaa päätä" ja saada vertaistukea tässä yksintyöskentelyn aarreaitassa. Olet tärkeä, kiitos!”

Päivi Pöyry, Pääluottamusmies, Riihimäen kaupunki

HeliShemeikka, Palveluesimies, Kymsote

”Kiitos Heli! Pienet sanat aamulla: ”hyvää työpäivää” auttaa jaksamaan. Lähiesimies on työyhteisön voimaannuttaja raskaina päivinä.”

Tarja Kanerva, Sairaanhoitaja, Kymsote

Tapani Salonen, sisätautilääkäri, Tays

”Aina konsultoidessa olen saanut ystävällistä palvelua. Hyvät ja järkevät ohjeet. Olen aina saanut avun ongelmaan.”

Paula Rajamäki, tkl, Kangasalan terveyskeskus

Joni Tiro, Lähihoitaja /ohjaaja, Attendo tasankotie

”Kiitos Joni kun otat huomioon työkaverit ja asukkaat. Tunnen että teet työtä suurella sydämellä ja otat huomioon kaikki. Jaksat järjestää virikkeitä ja olla huolehtiva. Se miten otat huomioon uudet työtekijät ja opiskelijat on ihailtavaa. Jaksat ohjeistaa ja opastaa. Toiv. Jaksat jatkaa samaan malliin. ❤️ ”

Marika Mikkonen, Lähihoitaja/ohjaaja, Attendo tasankotie

Arto Nieminen, Sisä-ja infektiosairauksien erikoislääkäri, Soite ja peruspalvelukuntayhtymä Kallio

”Kiitos hienosta informoimisesta koronaepidemiassa. Asiallista tietoa rokotuksista ja suojautumisesta. Olen jakanut sitä työpaikalla. 👍😄”

EijaNieminen, Lähihoitaja, Attendo

Pauliina Rönkä, Palveluesimies, Kymsote/Kymenlaakson keskussairaala

”Kiitos että olet meidän ihana, kannustava ja kuunteleva esimies 👍 olet parasta mitä maa päällään kantaa! Kiitos kaikesta avusta ja ymmärryksestä 😍”

Miia Laurila, Lähihoitaja, Kymsote/Kymenlaakson keskussairaala

Terhi Santakangas & Iltatuulen väki, Hoitaja, Fshky, Iltatuuli

”Kiitos Iltatuulen väki, oli ilo olla teillä työkierrossa. Otitte kivasti vastaan, tästä on hyvä jatkaa yhteistyön merkeissä😊”

AnuHaapala, Hoitaja, Fshky, Lupiini

KristiinaPeltola, Osastonhoitaja, Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo

”Kiitos ihanalle esimiehelle. Olet ollut paikalla ja näyttänyt olevan kiinnostunut mitä meille ryhmäkodin hoitajille kuuluu. Olet kuunnellut ja kannustanut. On mukava olla kanssasi samassa työpaikassa. Kiitos.”

Satu Hyttinen, Lähihoitaja, Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo

Piia Kainulainen, Lähihoitaja/Geronomi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäP

”Kiitos, että olet aina valmis auttamaan minua kaikesta kiireestä huolimatta!”

Jonna Tanttu, Lähihoitaja, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Pirjo Valkeapää, Lääkäri, SiunSote, Kiteen terveysasema

”Kiitos Pirjo että jaksat auttaa avuntarvitsijoita kaiken kiireen ja myllerryksen keskellä👍🙂❤️”

Kaija Häkkinen, Perushoitaja, SiunSote, Kiteen terveysasema

Anna Peitola, Ylilääkäri, Sipoon terveyskeskus

”Kiitos Anna! Olet esimerkilläsi näyttänyt miten voi johtaa lääkäreitä humaanilla ja ihmisläheisellä otteella, asiallisuudesta ja asioista yhtään tinkimättä. On ollut suuri ilo työskennellä kanssasi ja alaisenasi, olet ainutlaatuinen.”

Alexandra Eklund, Osastonlääkäri, HUS

Riikka Grå, Psykoterapeutti/Saattohoitokodin toimitusjohtaja, Koivikko-koti

”Kiitos Riikka! Kiitos kaikesta mitä olet jaksanut hyvinvointini eteen tehdä, se apu on ollut korvaamatonta. Kiitos siitä mitä jaksat aina tehdä koko työporukkamme hyvinvoinnin eteen. Kiitos siitä, miten hyvä johtaja olet. Toivottavasti tiedät miten arvostettu olet monelle. Jos muut minkä vaan alan johtajat ottaisivat susta mallia, olisi asiat monella tolalla paremmin. Kaikkialla pitäisi olla yksi Riikka<3 Olet rohkaisevimpia ja kannustavimpia ihmisiä joita tiedän. Osaat sanoa oikeanlaisia asioita, jotka eivät tunnu pintaliitoisilta. Kiitos kun olet sinä<3”

Elina Peltonen, Lähihoitaja, Koivikko-koti

Satu Lindström, Ohjaaja, Esperikoti Oskuntupa

”Kiitos, Satu Ramona! kun aina autat pyytämättäkin. Kanssasi on helppo tehdä töitä kun tietää, että hommat hoituu. Olet kyllä ihan huikean mahtava tyyppi.”

Liisa-Maria Kyrö, Ohjaaja, Esperi Oskuktupa

Tiina Ojala, Työsuojelu valtuutettu, Vaasan kaupunki

”Kiitos avuista ja yhteistyöstä! Oot ammattitaitoinen ja hoidat hommasi.”

SiniPalomaa, Lähihoitaja/kotihoidon luottamusmies, Vaasan kaupunki

Nina Forsström, Lähihoitajat, kodinhoitajat, sairaanhoitajat ja esimies, Turun kaupungin kotihoito/Portsa

”Kiitos upeille työkavereille jaksamisesta, oman työpanoksen ylittämisestä ja asiakkaiden hyvästä hoidosta sekä esimiehelle koko paletin kasassa pitämisestä.”

Kirsi Männistö, Sairaanhoitaja, Turun kaupungin Kotihoito/ Portsa

Outi Järvimäki, Lähihoitaja, Villa Komiakulma, Mehiläinen

Kiitos Outi kun olet! Olet huippu mahtava työssäsi. Suhun voi aina luottaa. Kohtelet asukkaita ja työkavereita todella hyvin. Autat ja tsemppaat muita aina kun toiset sitä tarvitsevat. Olet myös hyvä ystävä, isolla Y:llä!<3

Riina Yli-Pekkala, Lähihoitaja, Villa Komiakulma, Mehiläinen

NelliMaria Laitinen, Lähihoitaja, ohjaaja, Kankurinkulman kotiyhteisö, kehitysvammatuki 57 ry

”Kiitos Nelli! Kanssasi on mahtava työskennellä ja autat aina tarvittaessa 🧡”

Emilia Kokkonen, Lähihoitaja, ohjaajaKankurinkulman kotiyhteisö, kehitysvammatuki 57 ry

Silja-Liisa Niinikoski, Perushoitaja/ luottamusmies, FSHKY

”Sydämellinen KIITOS jaksamisestasi ammattiosastomme puheenjohtajana ja pääluottamusmiehenä jo vuosien ajan. Jaksat aina kuunnella, auttaa ja neuvoa sekä olet erittäin helposti lähestyttävä.”

MarjattaLehti, Perushoitaja, FSHKY

Hanna Ollila, Lähihoitaja, KESSOTE

”Kiitos Hanna! Olet ihan huippu työkaveri, aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan meidän yhteisistä murheista työpaikalla. Olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Huippu tyyppi;-)”

AnuKankare, Lähihoitaja, KESSOTE

Koko tiimi, Palveluneuvojat, MunkkivuoriAsiakaspalvelu, Pihlajalinna/Munkkivuori

”Aivan ihana oli palata takaisin muutaman vuoden jälkeen Pihlajalinnaan Munkkivuoreen. Niin ihanan lämmin vastaanotto oli tiimiin, että tuntui, kuin kotiin olisi tullut! Kiitos ihanat kollegat, että voin hymy huulilla ajella töihin <3”

Jasmiini Pulliainen, Palveluneuvoja, Pihlajalinna

Kaisu Saastamoinen, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Varkaus

”Kiitos Kaisu kun olet työkaverini. Kiitos kun saan tulla huoneeseesi välillä purkamaan tuntoja ja päästelemään höyryjä. Kiitos kun jaksat aina olla avulias. Olet helposti lähestyttävä, rautainen ammattilainen!”

Jenni Suhonen, palveluneuvoja, Pihlajalinna Varkaus

Mervi Kovalainen, Sairaanhoitaja, Pihlajalinna Hämeenkyrö

”Kiitos Mervi! Olet huikea työkaveri. Et ole koskaan jättänyt minua ilman apua, edes kiireesi keskellä.”

Jenna Ämmälä, Lähihoitaja, Pihlajalinna Hämeenkyrö

Tarja Ruuska,DosenttiMehiläinen

”Kiitos, Tarja! Auliisti autat ja neuvot. Sinut tavoittaa helposti ja jaat tietotaitoasi. Olet iso apu omassa työssäni!”

Sirkka Simonen, Lastenlääkäri, Mehiläinen

Anette Mäkinen, Palvelupäälikkö, Pihlajalinna

”Kiitos Anette! Olet multitaskaajien aatelia, apu vailla vertaa. Olet huippu!”

Taina Nykänen, Palveluvastaava,Pihlajalinna

SoTe Hoitajatsh/Th, Pihlajalinna Terveys / Contact Center

”Kiitos kaikille SoTe hoitajille! Viime vuosi oli raskas, mutta hienosti selvitty. Mahtavaa porukkaa olette!!!”

Pirkko Pääkkönen, vastaavahoitaja, Pihlajalinna Terveys / Contact Center

Kati Lahtinen, palveluvastaava, Jämsän Terveys Oy

”Kiitos Kati työtoveruudesta! Olet tuonut työhön huumoria, maalaisjärkeä ja mahtavia kehitysideoita. Arvostan sinua ammattilaisena ja ihmisenä! KIITOS!”

Terhi Tolppa-Virtanen, palveluvastaava, Jämsän Terveys oy

Riitta Sinivuori, Vastaava hygieniahoitaja, Jämsän Terveys Oy/Pihlajalinna

”Kiitos Riitta tuesta ja osaamisen jakamisesta työstä. Autat aina kollegaa vaikka kuinka kiire olisi! Olet mahtava hoitaja!”

Anne Perälä, vastaava hygieniahoitaja/Pihlajalinna, Kolmostien Terveys Oy/Pihlajalinna

Mika Huhtanen, työterveyslääkäri, Pihlajalinna

”Kiitokset aina avuliaalle ja ystävälliselle esimiehelleni !”

Marjo Ulvinen, työterveyslääkäri, Pihlajalinna

Riikka Lehtisaari, Palveluneuvoja/lähihoitaja, Pihlajalinna Parkano

”Riikka, olet Parkanon aseman kantava voima ja sydän! Kiitos että olet sinä<3”

Terhi Tekokoski, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna Parkano

Päivi Peltonen, laitoshuollon palveluvastaava, Kolmostien Terveys Oy

”Päivi, suuren suuri kiitos työstä, jota teet. Olet aina valmiina auttamaan ja kannat vastuuta koko yhteisömme tärkeästä tehtävästä, puhtaudesta.Kiitos!”

Anne Perälä, Pihlajalinnan vastaava hygieniahoitaja, tartuntatautihoitaja. Kolmostien Terveys Oy

SariMyllymäki, Lähihoitaja,LLKY

”Silmiini osui "kiitä kollegaa" - mainos ja välittömästi tulit mun mieleeni. Kiitos Sari! Kiitos kaikista näistä vuosista, kaikista niistä neuvoista ja vinkeistä, jotka oot mulle kertonut. Sä oot sellanen tyyppi, jolta oon aina voinu kaikkea kysyä ja aina oon saanu vastauksen. Kiitos myös niistä monista nauruista jotka työn lomassa oomme nauranu. Pysy aina sellaasena ku oot, äläkä vain ikänä muutu! Oot huippu tyyppi! Kiitos!”

Tiina Hietaranta, Lähihoitaja, LLKY

Pauliina Rönkä, Palveluesimies, Kymsote, varahenkilöstö

”Pomo, olet niin tärkeä, ei sitä voi sanoin kuvata. Kiitos että olet siinä! <3; TEAM AKVA”

Henna Koso, sairaanhoitaja, Kymsote, varahenkilöstö

Tia Rissanen, Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

”Haluan kiittää Tia ihan sen tähen, että koska hän on sekä mahtava työkaveri että myös ihana ihminen!! Meillä ns.kemiat toimii ja kaikki asiat sujuu niin hyvin, ettei tarvitse kyllä ikinä mistään stressata. Tia on myös erittäin hyväsydäminen&ystävällinen kaikkia kohtaan. kiitos että olet <3”

Mervi Lehtola, Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

Noora Palm, Lähihoitaja, Pihlajalinna lääkärikeskukset oy

”Teet huipputyötä!”

Sanni Saarinen, Lähihoitaja,Pihlajalinna lääkärikeskukset oy

Mikko Nykänen, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna

”Olet Mikko hyvä jätkä! t: Kalle”

Kalle Vitri, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna

Risto Isoranta, Kehityspäällikkö, Pihlajalinna

”Kiitos, Risto! Olen monta kertaa tuuminut, että mitä hyvää olen tehnyt, kun minulle on suotu noin ihana työkaveri! Kanssasi on helppo tehdä töitä ja olet aina valmis auttamaan, vaikka varmasti olet kiireinen. Kerta toisensa jälkeen leppoisuutesi, rauhallisuutesi, asiantuntemuksesi ja analyyttisyytesi jaksaa hämmästyttää. Olet ollut minulle korvaamaton apu!”

Katja Pistemaa-Savisto, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna

Milla Drockila-Heinonen, Kätilö, Kymsote/os8b

”Milla on valtavan hyvä työkaveri, jonka kanssa yhteistyö on sujuvaa ja töissä on aina kiva olla. Milla on myös ammattitaitoinen ja potilaita kohtaan ystävällinen ja empaattinen. Hänellä riittää myös energiaa leipoa työkavereille kahvipöytään herkkua ja organisoida koko osaston puolesta muistaminen kotona sairastavalle kollegalle.”

IinaDanielsbacka,Lastenhoitaja, Kymsote/8b

Maria Martikainen, Palveluvastaava, Pihlajalinna lääkärikeskukset, Koskikeskus

”Kiitos Maria kaikesta avusta, mitä uutena työntekijänä olen sinulta saanut! Aina vastaat puhelimeen ja sähköpostiin, vaikka kuinka usein häiriköin =) Olet loistava!”

Katja Moberg, Kuvantamisen palvelupäällikkö,Pihlajalinna lääkärikeskukset

Mika Väisänen, Palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset, Munkkivuori

”Kiitos Mika perehdyttämisestäni! Sinua on helppo lähestyä ja vaikka et itse tietäisi vastausta kysymyksiini, niin otat selvää tai ohjaat minut oikealle henkilölle - Kiitos!”

Katja Moberg, Kuvantamisen palvelupäällikkö, Pihlajalinnan Lääkärikeskukset

Margit Jokinen, Lähihoitaja, Super Lahden seudun yksityissektorin ammattiosaston puheenjohtaja

”Lämpimät kiitokset Margit! Olet vastuullinen rauhallinen hoitaja, joka arvostaa hoidettavaa ja toimii asiakkaan parasta katsoen. Toivoisin, että joskus kun olen avun tarpeessa minua hoitaisi kaltaisesi ihminen. Samoin toimiessasi ammattiosastomme puheenjohtajana ajattelet Superliiton jäsentemme parasta. Maailma on parempi paikka kaltaistesi ihmisten ansiosta!”

UllaTanttu, Superliiton liittohallituksen jäsen, Super

Sannamaija Ahonen, Lähihoitaja, Hämeenlinnan kaupunki

”Kiitos Sannamaija, olet ollut tuki & turva jonka kanssa on voinut jakaa ilot sekä surut niin töissä kuin vapaallakin. Vuosien saatossa sinusta on tullut yksi ehdottomasti parhaista ystävistäni. Sun seurassa saa olla hyvällä tavalla oma pöljä itsensä. Olet inspiroiva tulisielu jota arvostan kovasti!”

Hanna Jokinen, Lähihoitaja, Hämeenlinnan kaupunki

EijaTulikoura, Palveluesimies, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Hei, Eija! Olet ollut tavattavissa, kun olen ollut avun ja tuen tarpeessa kiireesi keskellä. Olet auttanut minua ymmärtämään työssäni vaadittavien kokonaisuuksien hahmottamista. Kiitos sinulle!”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Teija Krohns, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Teija! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Teija Sormunen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Teija! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tuula Rinne, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Tuula! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Heidi Lehtonen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Heidi!! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Ostoreskontratiimi ja Ostoreskontranhoitajat, Pihlajalinna

”Lämmin kiitos meidän koko mahtavalle tiimille. Kaikki teistä tekee täysillä töitä ja on aina valmiina auttamaan ja tukemaan. Yhteistyöllä on selvitty monista haasteista ja tullaan selviämään jatkossakin. Jatketaan samaan mallin! Ootte parhaita: Anu, Eija, Manu, Milja ja Tuula <3”

Mirka Virtanen, Taloushallinnon assistentti, Pihlajalinna

Jaana Perälä-Haapa-aho, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna Seinäjoki Oy

”Kiitos Jaana sinulle esimiehenäni toimimisesta. Omasta kuormastasi huolimatta jaksat tukea ja neuvoa, ja sinuun voi aina luottaa.Olet aina valmis olemaan tukena, joten kiitos!”

Monica Björklund, Palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy Pietarsaari

Henkilökunta, Seitsemän veljeksen apteekki, farmaseuttinen ja tekninen henkilökunta

”Kiitos koko apteekin henkilökunnalle, joka on kohta vuoden jaksanut korona-arkea aina yhtä palvelualttiina! Nurmijärven kirkonkylän asukkaita on palveltu etänä ja läsnäolevina, kaikissa kanavissa ja jokaisena vuoden päivänä. Mihin joutuisimme ilman farmaseuttista ja teknistä, osaavaa henkilökuntaamme! Kiitos teille”

Eeva Teräsalmi, apteekkari, Seitsemän veljeksen apteekki

KariMikkonen, informaatikko, K-HK

”Kiitos Kari Olet aina valmiina auttamaan tietojen etsimisessä ja jopa etsit tietoja niitä tarvitsevalle. Olet auttanut paljon opiskelevaa hoitajaa :-)”

Jaana Suomalainen, sairaanhoitaja, K-HKS

HeliMäntysalo, Apteekkari, Luvian Apteekki

”Olet iloinen ja reipas "hybridi-apteekkari", jonka reipas meininki meinaa tarttua tällaiseen varttuneempaankin kolleegaan. Piristys perustoimintaan koko porukaltasi.”

Anne Hietala, Apteekkari, Käpylän apteekki

Henkilökunta,Tammisaaren Uusi apteekkifarmaseutit ja tekniset

”Kiitos mahtavalle henkiökunnalle iloisesta yhteistyöstä!”

Anne Hoikkala-Savolainen, apteekkari, Tammisaaren Uusi apteekki

SariSaarenpää, Terveydenhoitaja, Kymsote

”Muchas gracias Sari!!! Olet loistava, joten paikka työkaverina on sinun...”

ToniPuuronen, Palveluohjaaja, Kymsote

Anne Koivisto, Palveluohjaaja, Kymsote

”Kiitoksia Annelle, että olet ollut opiskelu- ja työkaverina nämä vuodet erilaisisssa ympäristöissä ja ajoissa!!! Osaat löytää lämpöä ja yhteisöllisyyden työarkeen paikkaan kuin paikkaan...”

ToniPuuronen, Palveluohjaaja, Kymsote

Anna Väisänen, Esimies, Hoiku osastot 3, 4 ja 1

”Kiitos Anna! kuuntelevalle ja kannustavalle esimiehelle.”

Ann-Mari Pynnönen, Sairaanhoitaja /terveydenhoitaja, Hoiku os.1

Tuomas Rosberg, Osastonylilääkäri, K-HKS Keuhkosairaudet

”Tuomas, sait viime vuoden alussa hoidettavaksesi uuden taudin, josta ei alussa tiedetty paljoakaan. Vuoden aikana on tietämys lisääntynyt ja olet myös tekemässä tutkimusta. Olet kantanut vastuuta ja hoitanut esimerkillisesti sairaalamme COVID potilaat. Näin sivusta katsoen työtaakkasi tuntuu välillä aika kohtuuttomalta. Tästä huolimatta jaksat aina hoitaa konsultaatiot ja valvonnan keuhkopotilaat särmästi. Kiitos Tuomas, ja toivottavasti ehdit vähän lomaillakin ja aikaa jää välillä vähän musiikillekin.”

Karri Aitola, Osastonlilääkäri, K-HKS Sisätaudit 6BK

Kiitoksia voi jättää helmikuun loppuun täällä ja osoitteessa mediuutiset.fi/kiitäkollegaa

Lue seuraavaksi:

Lue täältä kaikki viime vuoden kiitokset.