Kiitä kollegaa -kampanjan kasvoiksi lupautui joukko terveydenhuollon ammattilaisia ja vaikuttajia: Apteekkariliiton yhdyskuntasuhteista vastaava johtaja Touko Aalto kiittää videolla farmaseutti-kansanedustaja Minna Reijosta, Suomen Medisiinariliiton puheenjohtaja Simo Nuuttila kiittää muun muassa Vaasan keskussairaalan lääkäriä, Robert Östmania, sairaanhoitaja Sanni Suurinkeroinen kiittää muun muassa leikkausosaston tiimiä ja Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa kiittää muun muassa entistä esimiestään Anne Komulaista.

Tässä kaikki vuoden 2021 Kiitä kollegaa -kiitoksen saaneet:

Pekka Honkakoski, LL, Ylä-Savon sote

”Kiitoksia avusta ja henkisestä tuesta vuosien varrella! Olet ollut hieno esimerkki siitä, miten potilaiden kanssa voi työskennellä omaa persoonaansa hyödyntäen.”

Tiina Niskanen, LL erikoistuva lääkäri, Ylä-Savon sote

Ilkka Kantola, Professori, toimialuejohtaja, TYKS, medisiininen toimialue

”Haluan kiittää Ilkkaa hienosta johtamisesta pandemian aikana.”

Jan Sundell, sisätautilääkäri, TYKS, medisiininen toimialue

Erkki Kostiainen, viestintäjohtaja, Apteekkariliitto

”Kiitos Erkki! Autat aina hyväntuulisena mitä erilaisimmissa asioissa ja tilanteissa. Pidät huolta siitä, että lääkkeiden käyttäjät saavat aina viimeisimmät tiedot lääkkeistä ja muista valmisteista hoitojensa onnistumiseksi. APTEEKKARI-lehden päätoimittajana olet uudistanut lehteä ihan loistavasti kertomaan alastamme entistä laajemmin ja laajemmalle lukijakunnalle.”

Merja Aaltonen, emerita-apteekkari, eläkkeellä apteekkityöstä

Pirkko Prittinen, Terveydenhoitaja, Lohjan neuvola

”Kiitos pitkäjänteisestä työstä lohjalaisten perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. On ihana työskennellä kanssasi. Kannat ihailtavasti vastuuta ja autat työtovereita kaiken kiireen keskellä!”

Annika Kenenounis, Terveydenhoitaja, Lohjan neuvola

”Kiitos pitkäjänteisestä työstä lohjalaisten perheiden hyvinvoinnin tukemisessa. On ihana työskennellä kanssasi. Kannat ihailtavasti vastuuta ja autat työtovereita kaiken kiireen keskellä!”

Johanna Silventoinen, Terveyskeskuslääkäri, Lohjan terveyskeskus

Kaija Hautala, Apulaisylilääkäri, JIK ky

”Kiitos Kaija, kun kuuntelet ja pysähdyt asioiden äärelle, vaikka ympärillä olisi kiirettäkin. Autat aina niin paljon kuin vain voit. Olet huippuesimies!”

Mari Harju, Terveyskeskuslääkäri, JIK ky

Petra Turu, Sairaanhoitaja, Mehiläinen Airport

”Olet helposti lähestyttävä, positiivinen, asiat hoitava, kuunteleva ja eettisesti kanssani samalla aaltopituudella.”

Taru Smart, yleislääkäri, Mehiläinen Airport

Mika Niemelä, LT, professori, neurokirurgian el, HUS, Töölön sairaala

”Kiitos kohtaamisesta ja hoidosta! Kollega (vaikkakin ihan eri erikoisalalta ja lääketieteen eri "maailmasta") voi olla haastava potilas, mutta koin tulleeni kohdatuksi henkilönä, en pelkkänä rutiinicasena muiden joukossa. Kohtaaminen ja kokemani ammattilaisen ammattitaito toi luottamusta hoitolinjauksiin ja hälvensi kokemaani suunnatonta pelkoa sekä epävarmuutta hoitoa, hoitopäätöksiä ja ennustetta kohtaan. Ammattilaiselle saatoin olla tavallinen potilasrutiini päivän muiden töiden joukossa, mutta itselle kokemus oli ainutkertainen sekä myöskin henkeä pelastava. Minä sekä perheeni olemme pohjattoman kiitollisia saamastani hoidosta sekä siitä, että sain vielä hoidon myötä lisäaikaa elämälleni. KIITOS!”

Elina Pesonen, työterveyslääkäri, yleislääketieteen el, Terveystalo

Virve Jääskeläinen, Suuhygienisti, varapuheenjohtaja, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

”Kiitos Vorve tuestasi kaikkina yhteisinä hallitus vuosina. Kiitos inspiraatiostasi sekä osaamisestasi ja innosta uuden edessä. Kiitos myös ystävyydestä ja luottamuksesta. Olet ollut tärkeä tuki ja ventilatiokanava vaikeina hetkinä sekä mukana iloissa ja onnistumisissa.

Pirjo Sirkiä, Suuhygienisti, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

”Kiitos Pirjo tuestasi liiton toiminnassa. Toimit upeana mentorina meille perässä tuleville sekä ehtymättömänä tietopankkina ammattimme historiasta. Ihailen uteliaisuuttasi uuden edessä sekä positiivista elämän asennettasi.”

Mari Heinonen, Suuhygienisti YAMK, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry

Tero Tapiola, ylilääkäri, EKSOTE

”Tero on entinen esimieheni, helposti lähestyttävä, maanläheinen ja mukava tyyppi. Hän mahdollisti loistavasti pehmeän laskeutumisen töihin äitiyslomani jälkeen. Edelleen Lappeenrannassa keikkaillessani tunnen joka kerta oloni erityiseksi saadessani tervetuloviestin ja kuittauksen käytännön asioista ennen työkeikkaa. Kiitokset myös kimppakyydeistä!”

Kati Lainelehto, erikoislääkäri, KHKS

Irene Päärni, Terveyskeskuslääkäri, Turun hyvinvointitoimiala, Runosmäen terveyskeskus

”Kiitos Irene! Olet ottanut upeasti roolisi terveysaseman kouluttaja-lääkärinä ja työhyvinvointivastaavana haltuun! Lisäksi kehität toimintaamme hoitosuunnitelmien osalta oman potilastyösi rinnalla. Kiitos tästä kaikesta, en enää ymmärrä, miten selvisin ennen sinua! :)

Suvi Vainiomäki, Kehittämisylilääkäri, Turun hyvinvointitoimiala

”Kiitos Suvi, kun olet ottanut vahvan roolin Turun terveysasemien toiminnan kehittämisessä vaikeista ajoista huolimatta! Koronan myötä olet venynyt uusiin tehtäviin ylilääkärinä ja tukenut sillä vastaavien lääkäreiden työntekoa ja sitä kautta koko terveyskeskuksen toimintaa. Olet myös onnistunut tuomaan uudenlaista tietotekniikan hyödyntämistä hyvinvointitoimialalla.”

Heli Leino, Vastaava lääkäri, Turun hyvinvointitoimiala, Runosmäen terveyskeskus

Kaikki Tyksin Ihoklinikan lääkärit, Tyks / Ihoklinikka

”Kiitos joustavuudesta vaihtuvissa tilanteissa. Kiitos keskinäisestä avusta. Kiitos siitä, että mielestäni meillä uskaltaa kysyä ja pyytää tarvittaessa apua.”

Leena Koulu, Vastuualuejohtaja, Tyks / Ihoklinikka

Lassi Pakkala, vastaava lääkäri, Terveystalo

”Hei Lassi! Kiitos näistä yhteisistä vuosista eri työnantajilla! Olet aina ollut huomaavainen, läsnä, reilu ja hyvällä tilannetajulla ja huumorilla varustettu loistava työkaveri ja esimies! Jäämme kaipaamaan Sinua!”

Heidi Lindfors, työterveyslääkäri, Terveystalo

Ulla Tuomi, Proviisori, Palokan apteekki

”Kiitos kollegani Ulla! Olet ammentanut minulle osaamistasi ehtymättömästä tietopankistasi pian vuosikymmenen ajan ja auttanut minua kasvamaan proviisoriksi. Pysähdyt aina neuvomaan ja rohkaisemaan minua oman kiireesi keskellä, etkä koskaan jätä yksin haasteiden tai ongelman eteen. Sinulla on aina hetki aikaa jakaa myös työnulkopuoliset ilot ja surut. Huumori on saanut kukkia toimistossamme vapaasti :) Kuluneiden kahden kuukauden ajan olet joutunut hoitamaan minunkin työt pitkän sairauslomani ajan ja vielä olisi toinen mokoma edessä.. Kiitos lämpimästä sydämestäsi!”

Outi Manninen, Proviisori, Palokan apteekki

Timo Pehkonen, yl, fysiatrian el, Oulun kaupunki, Kuntoutuspalvelut, Fysiatrin vastaanotto

”Kiitos, Timo, asiantuntevasta, opettavaisesta ja joustavasta yhteistyöstä tiimini kanssa. Arvostan suuresti sitä tapaa, miten asennoidut ja työskentelet vuorovaikutukseltaan haastavienkin potilaiden kanssa.”

Virpi Leppänen, psykiatrian el, Oulun kaupunki, Aikuisten mielenterveyspalvelut, Epävakaatyöryhmä

Anni Virtanen, syöpätutkija, LT, patologian erikoistuva, HUS

”Onnea Anni huikaisevasta menestyksestä syöpätutkimuksessa. Kiitos ratkaisevasta osaamisestasi ja loputtomasta jaksamisestasi läheisemme harvinaisen ja vaikean sairauden aikana. On suuri ilo ja kunnia olla kummitätisi.”

Susanne Tuominen, Suukirurgi, Oral Hammaslääkärit

Risto Raivio, Johtava ylilääkäri, Työterveys Wellamo

”Kiitos Risto, kun olet kuunnellut ja antanut rohkeutta ajaa muutoksia ja astua tuntemattomaan! Jatka ehdottamasti hyvää työtäsi alueen lääkäreiden eteen!”

Niko Korpi, erikoistuva lääkäri, PHHYKY

Natalja Khaledi, Lh, Helsingin kaupunki/Itäinen kotihoito

”Kiitos Nata työkaveruudestasi ja keskusteluista😊

Sari Arponen, Sh, Hki kaupunki/ Itäinen kotihoito

”Kiitos Sari tsemppaamisesta ja kannustuksesta. Tuntuu, että saat aina minut ylittämään itseni.”

Super, Ao 818 Hallitus, Superliitto

”Kiitos ja kumarrus ao 818 hallituksen eri toimijoille yhteistyöstä.”

Tiina Uusikartano, Lh, Helsingin kaupunki/ Itäinen kotihoito

Minna Matilainen, Apteekkari, Oulun Vanha Apteekki

”Kiitos Minna saumattomasta yhteistyöstä Kauppurienkadun varrella!”

Minna Liljamo, Apteekkari, Oulun 2. Rotuaarin apteekki

Anniina Kaskinoro, Osastonhoitaja, Vsshp Akuutti

”Kiitos Anniina! Olet esihenkilö vailla vertaa! Tukea, tsemppiä ja oikeudenmukaista johtamista samassa paketissa. Toivottavasti näemme vielä :)”

Susan Modig-Jokinen, Sairaanhoitaja, Kaarinan kaupunki

Jaana Huusari, Palveluesimies, Kymsote

”Hei Jaana! Kiitos työtoveruudesta ja kaikesta siitä, mitä olet minulle opettanut. Kiitos kärsivällisyydestä, päivittäisistä nauruista ja kannustuksesta. Siipiesi suojassa on ollut hyvä kasvaa esimiehenä ja jakaa niin hyvät kuin haastavammatkin hetket. Tuokoon tuleva kevät kaikkea hyvää meille kummallekin!”

Salla Ahlfors, Palveluesimies, Kymsote

Mia Pallasoja, Anestesia Sairaanhoitaja, Kymsote

”Kiitos kun olet olemassa. Arvostan.”

Aki Puranen, Lääkintävahtimestarit, Leikkausosasto, Kymsote

Lotta Oksanen, LL, Hus

”Kiitos koko vuodesta! Innovatiivisuudesta, uskalluksesta hypätä tuntemattomaan, halusta tehdä asiat toisin, pitkistä työpäivistä, positiivisesta asenteesta ja periksiantamattomuudesta. Ennen kaikkea kiitos mahdollisuudesta tehdä jotain niin hienoa yhdessä!”

Enni Sanmark, LT, Hus

Helena Pimperi, Pääluottamusmies, Hämeenlinnan kaupunki

”Hei Helena, Kiitos että olet olemassa ja helposti tavoitettavissa. Sinun kanssa on helppo "tuulettaa päätä" ja saada vertaistukea tässä yksintyöskentelyn aarreaitassa. Olet tärkeä, kiitos!”

Päivi Pöyry, Pääluottamusmies, Riihimäen kaupunki

Heli Shemeikka, Palveluesimies, Kymsote

”Kiitos Heli! Pienet sanat aamulla: ”hyvää työpäivää” auttaa jaksamaan. Lähiesimies on työyhteisön voimaannuttaja raskaina päivinä.”

Tarja Kanerva, Sairaanhoitaja, Kymsote

Tapani Salonen, sisätautilääkäri, Tays

”Aina konsultoidessa olen saanut ystävällistä palvelua. Hyvät ja järkevät ohjeet. Olen aina saanut avun ongelmaan.”

Paula Rajamäki, tkl, Kangasalan terveyskeskus

Joni Tiro, Lähihoitaja /ohjaaja, Attendo tasankotie

”Kiitos Joni kun otat huomioon työkaverit ja asukkaat. Tunnen että teet työtä suurella sydämellä ja otat huomioon kaikki. Jaksat järjestää virikkeitä ja olla huolehtiva. Se miten otat huomioon uudet työtekijät ja opiskelijat on ihailtavaa. Jaksat ohjeistaa ja opastaa. Toiv. Jaksat jatkaa samaan malliin. ❤️ ”

Marika Mikkonen, Lähihoitaja/ohjaaja, Attendo tasankotie

Arto Nieminen, Sisä-ja infektiosairauksien erikoislääkäri, Soite ja peruspalvelukuntayhtymä Kallio

”Kiitos hienosta informoimisesta koronaepidemiassa. Asiallista tietoa rokotuksista ja suojautumisesta. Olen jakanut sitä työpaikalla. 👍😄”

Eija Nieminen, Lähihoitaja, Attendo

Pauliina Rönkä, Palveluesimies, Kymsote/Kymenlaakson keskussairaala

”Kiitos että olet meidän ihana, kannustava ja kuunteleva esimies 👍 olet parasta mitä maa päällään kantaa! Kiitos kaikesta avusta ja ymmärryksestä 😍”

Miia Laurila, Lähihoitaja, Kymsote/Kymenlaakson keskussairaala

Terhi Santakangas & Iltatuulen väki, Hoitaja, Fshky, Iltatuuli

”Kiitos Iltatuulen väki, oli ilo olla teillä työkierrossa. Otitte kivasti vastaan, tästä on hyvä jatkaa yhteistyön merkeissä😊”

Anu Haapala, Hoitaja, Fshky, Lupiini

Kristiina Peltola, Osastonhoitaja, Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo

”Kiitos ihanalle esimiehelle. Olet ollut paikalla ja näyttänyt olevan kiinnostunut mitä meille ryhmäkodin hoitajille kuuluu. Olet kuunnellut ja kannustanut. On mukava olla kanssasi samassa työpaikassa. Kiitos.”

Satu Hyttinen, Lähihoitaja, Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo

Piia Kainulainen, Lähihoitaja/Geronomi, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymäP

”Kiitos, että olet aina valmis auttamaan minua kaikesta kiireestä huolimatta!”

Jonna Tanttu, Lähihoitaja, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Pirjo Valkeapää, Lääkäri, SiunSote, Kiteen terveysasema

”Kiitos Pirjo että jaksat auttaa avuntarvitsijoita kaiken kiireen ja myllerryksen keskellä👍🙂❤️”

Kaija Häkkinen, Perushoitaja, SiunSote, Kiteen terveysasema

Anna Peitola, Ylilääkäri, Sipoon terveyskeskus

”Kiitos Anna! Olet esimerkilläsi näyttänyt miten voi johtaa lääkäreitä humaanilla ja ihmisläheisellä otteella, asiallisuudesta ja asioista yhtään tinkimättä. On ollut suuri ilo työskennellä kanssasi ja alaisenasi, olet ainutlaatuinen.”

Alexandra Eklund, Osastonlääkäri, HUS

Riikka Grå, Psykoterapeutti/Saattohoitokodin toimitusjohtaja, Koivikko-koti

”Kiitos Riikka! Kiitos kaikesta mitä olet jaksanut hyvinvointini eteen tehdä, se apu on ollut korvaamatonta. Kiitos siitä mitä jaksat aina tehdä koko työporukkamme hyvinvoinnin eteen. Kiitos siitä, miten hyvä johtaja olet. Toivottavasti tiedät miten arvostettu olet monelle. Jos muut minkä vaan alan johtajat ottaisivat susta mallia, olisi asiat monella tolalla paremmin. Kaikkialla pitäisi olla yksi Riikka<3 Olet rohkaisevimpia ja kannustavimpia ihmisiä joita tiedän. Osaat sanoa oikeanlaisia asioita, jotka eivät tunnu pintaliitoisilta. Kiitos kun olet sinä<3”

Elina Peltonen, Lähihoitaja, Koivikko-koti

Satu Lindström, Ohjaaja, Esperikoti Oskuntupa

”Kiitos, Satu Ramona! kun aina autat pyytämättäkin. Kanssasi on helppo tehdä töitä kun tietää, että hommat hoituu. Olet kyllä ihan huikean mahtava tyyppi.”

Liisa-Maria Kyrö, Ohjaaja, Esperi Oskuktupa

Tiina Ojala, Työsuojelu valtuutettu, Vaasan kaupunki

”Kiitos avuista ja yhteistyöstä! Oot ammattitaitoinen ja hoidat hommasi.”

Sini Palomaa, Lähihoitaja/kotihoidon luottamusmies, Vaasan kaupunki

Nina Forsström, Lähihoitajat, kodinhoitajat, sairaanhoitajat ja esimies, Turun kaupungin kotihoito/Portsa

”Kiitos upeille työkavereille jaksamisesta, oman työpanoksen ylittämisestä ja asiakkaiden hyvästä hoidosta sekä esimiehelle koko paletin kasassa pitämisestä.”

Kirsi Männistö, Sairaanhoitaja, Turun kaupungin Kotihoito/ Portsa

Outi Järvimäki, Lähihoitaja, Villa Komiakulma, Mehiläinen

Kiitos Outi kun olet! Olet huippu mahtava työssäsi. Suhun voi aina luottaa. Kohtelet asukkaita ja työkavereita todella hyvin. Autat ja tsemppaat muita aina kun toiset sitä tarvitsevat. Olet myös hyvä ystävä, isolla Y:llä!<3

Riina Yli-Pekkala, Lähihoitaja, Villa Komiakulma, Mehiläinen

NelliMaria Laitinen, Lähihoitaja, ohjaaja, Kankurinkulman kotiyhteisö, kehitysvammatuki 57 ry

”Kiitos Nelli! Kanssasi on mahtava työskennellä ja autat aina tarvittaessa 🧡”

Emilia Kokkonen, Lähihoitaja, ohjaajaKankurinkulman kotiyhteisö, kehitysvammatuki 57 ry

Silja-Liisa Niinikoski, Perushoitaja/ luottamusmies, FSHKY

”Sydämellinen KIITOS jaksamisestasi ammattiosastomme puheenjohtajana ja pääluottamusmiehenä jo vuosien ajan. Jaksat aina kuunnella, auttaa ja neuvoa sekä olet erittäin helposti lähestyttävä.”

Marjatta Lehti, Perushoitaja, FSHKY

Hanna Ollila, Lähihoitaja, KESSOTE

”Kiitos Hanna! Olet ihan huippu työkaveri, aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan meidän yhteisistä murheista työpaikalla. Olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Huippu tyyppi;-)”

Anu Kankare, Lähihoitaja, KESSOTE

Koko tiimi, Palveluneuvojat, Munkkivuori Asiakaspalvelu, Pihlajalinna/Munkkivuori

”Aivan ihana oli palata takaisin muutaman vuoden jälkeen Pihlajalinnaan Munkkivuoreen. Niin ihanan lämmin vastaanotto oli tiimiin, että tuntui, kuin kotiin olisi tullut! Kiitos ihanat kollegat, että voin hymy huulilla ajella töihin <3”

Jasmiini Pulliainen, Palveluneuvoja, Pihlajalinna

Kaisu Saastamoinen, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Varkaus

”Kiitos Kaisu kun olet työkaverini. Kiitos kun saan tulla huoneeseesi välillä purkamaan tuntoja ja päästelemään höyryjä. Kiitos kun jaksat aina olla avulias. Olet helposti lähestyttävä, rautainen ammattilainen!”

Jenni Suhonen, palveluneuvoja, Pihlajalinna Varkaus

Mervi Kovalainen, Sairaanhoitaja, Pihlajalinna Hämeenkyrö

”Kiitos Mervi! Olet huikea työkaveri. Et ole koskaan jättänyt minua ilman apua, edes kiireesi keskellä.”

Jenna Ämmälä, Lähihoitaja, Pihlajalinna Hämeenkyrö

Tarja Ruuska,DosenttiMehiläinen

”Kiitos, Tarja! Auliisti autat ja neuvot. Sinut tavoittaa helposti ja jaat tietotaitoasi. Olet iso apu omassa työssäni!”

Sirkka Simonen, Lastenlääkäri, Mehiläinen

Anette Mäkinen, Palvelupäälikkö, Pihlajalinna

”Kiitos Anette! Olet multitaskaajien aatelia, apu vailla vertaa. Olet huippu!”

Taina Nykänen, Palveluvastaava, Pihlajalinna

SoTe Hoitajatsh/Th, Pihlajalinna Terveys / Contact Center

”Kiitos kaikille SoTe hoitajille! Viime vuosi oli raskas, mutta hienosti selvitty. Mahtavaa porukkaa olette!!!”

Pirkko Pääkkönen, vastaavahoitaja, Pihlajalinna Terveys / Contact Center

Kati Lahtinen, palveluvastaava, Jämsän Terveys Oy

”Kiitos Kati työtoveruudesta! Olet tuonut työhön huumoria, maalaisjärkeä ja mahtavia kehitysideoita. Arvostan sinua ammattilaisena ja ihmisenä! KIITOS!”

Terhi Tolppa-Virtanen, palveluvastaava, Jämsän Terveys oy

Riitta Sinivuori, Vastaava hygieniahoitaja, Jämsän Terveys Oy/Pihlajalinna

”Kiitos Riitta tuesta ja osaamisen jakamisesta työstä. Autat aina kollegaa vaikka kuinka kiire olisi! Olet mahtava hoitaja!”

Anne Perälä, vastaava hygieniahoitaja/Pihlajalinna, Kolmostien Terveys Oy/Pihlajalinna

Mika Huhtanen, työterveyslääkäri, Pihlajalinna

”Kiitokset aina avuliaalle ja ystävälliselle esimiehelleni !”

Marjo Ulvinen, työterveyslääkäri, Pihlajalinna

Riikka Lehtisaari, Palveluneuvoja/lähihoitaja, Pihlajalinna Parkano

”Riikka, olet Parkanon aseman kantava voima ja sydän! Kiitos että olet sinä<3”

Terhi Tekokoski, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna Parkano

Päivi Peltonen, laitoshuollon palveluvastaava, Kolmostien Terveys Oy

”Päivi, suuren suuri kiitos työstä, jota teet. Olet aina valmiina auttamaan ja kannat vastuuta koko yhteisömme tärkeästä tehtävästä, puhtaudesta.Kiitos!”

Anne Perälä, Pihlajalinnan vastaava hygieniahoitaja, tartuntatautihoitaja. Kolmostien Terveys Oy

Sari Myllymäki, Lähihoitaja,LLKY

”Silmiini osui "kiitä kollegaa" - mainos ja välittömästi tulit mun mieleeni. Kiitos Sari! Kiitos kaikista näistä vuosista, kaikista niistä neuvoista ja vinkeistä, jotka oot mulle kertonut. Sä oot sellanen tyyppi, jolta oon aina voinu kaikkea kysyä ja aina oon saanu vastauksen. Kiitos myös niistä monista nauruista jotka työn lomassa oomme nauranu. Pysy aina sellaasena ku oot, äläkä vain ikänä muutu! Oot huippu tyyppi! Kiitos!”

Tiina Hietaranta, Lähihoitaja, LLKY

Pauliina Rönkä, Palveluesimies, Kymsote, varahenkilöstö

”Pomo, olet niin tärkeä, ei sitä voi sanoin kuvata. Kiitos että olet siinä! <3; TEAM AKVA”

Henna Koso, sairaanhoitaja, Kymsote, varahenkilöstö

Tia Rissanen, Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

”Haluan kiittää Tia ihan sen tähen, että koska hän on sekä mahtava työkaveri että myös ihana ihminen!! Meillä ns.kemiat toimii ja kaikki asiat sujuu niin hyvin, ettei tarvitse kyllä ikinä mistään stressata. Tia on myös erittäin hyväsydäminen&ystävällinen kaikkia kohtaan. kiitos että olet <3”

Mervi Lehtola, Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Tavastia

Noora Palm, Lähihoitaja, Pihlajalinna lääkärikeskukset oy

”Teet huipputyötä!”

Sanni Saarinen, Lähihoitaja,Pihlajalinna lääkärikeskukset oy

Mikko Nykänen, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna

”Olet Mikko hyvä jätkä! t: Kalle”

Kalle Vitri, Työfysioterapeutti, Pihlajalinna

Risto Isoranta, Kehityspäällikkö, Pihlajalinna

”Kiitos, Risto! Olen monta kertaa tuuminut, että mitä hyvää olen tehnyt, kun minulle on suotu noin ihana työkaveri! Kanssasi on helppo tehdä töitä ja olet aina valmis auttamaan, vaikka varmasti olet kiireinen. Kerta toisensa jälkeen leppoisuutesi, rauhallisuutesi, asiantuntemuksesi ja analyyttisyytesi jaksaa hämmästyttää. Olet ollut minulle korvaamaton apu!”

Katja Pistemaa-Savisto, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna

Milla Drockila-Heinonen, Kätilö, Kymsote/os8b

”Milla on valtavan hyvä työkaveri, jonka kanssa yhteistyö on sujuvaa ja töissä on aina kiva olla. Milla on myös ammattitaitoinen ja potilaita kohtaan ystävällinen ja empaattinen. Hänellä riittää myös energiaa leipoa työkavereille kahvipöytään herkkua ja organisoida koko osaston puolesta muistaminen kotona sairastavalle kollegalle.”

Iina Danielsbacka,Lastenhoitaja, Kymsote/8b

Maria Martikainen, Palveluvastaava, Pihlajalinna lääkärikeskukset, Koskikeskus

”Kiitos Maria kaikesta avusta, mitä uutena työntekijänä olen sinulta saanut! Aina vastaat puhelimeen ja sähköpostiin, vaikka kuinka usein häiriköin =) Olet loistava!”

Mika Väisänen, Palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset, Munkkivuori

”Kiitos Mika perehdyttämisestäni! Sinua on helppo lähestyä ja vaikka et itse tietäisi vastausta kysymyksiini, niin otat selvää tai ohjaat minut oikealle henkilölle - Kiitos!”

Katja Moberg, Kuvantamisen palvelupäällikkö, Pihlajalinnan Lääkärikeskukset

Margit Jokinen, Lähihoitaja, Super Lahden seudun yksityissektorin ammattiosaston puheenjohtaja

”Lämpimät kiitokset Margit! Olet vastuullinen rauhallinen hoitaja, joka arvostaa hoidettavaa ja toimii asiakkaan parasta katsoen. Toivoisin, että joskus kun olen avun tarpeessa minua hoitaisi kaltaisesi ihminen. Samoin toimiessasi ammattiosastomme puheenjohtajana ajattelet Superliiton jäsentemme parasta. Maailma on parempi paikka kaltaistesi ihmisten ansiosta!”

Ulla Tanttu, Superliiton liittohallituksen jäsen, Super

Sannamaija Ahonen, Lähihoitaja, Hämeenlinnan kaupunki

”Kiitos Sannamaija, olet ollut tuki & turva jonka kanssa on voinut jakaa ilot sekä surut niin töissä kuin vapaallakin. Vuosien saatossa sinusta on tullut yksi ehdottomasti parhaista ystävistäni. Sun seurassa saa olla hyvällä tavalla oma pöljä itsensä. Olet inspiroiva tulisielu jota arvostan kovasti!”

Hanna Jokinen, Lähihoitaja, Hämeenlinnan kaupunki

Eija Tulikoura, Palveluesimies, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Hei, Eija! Olet ollut tavattavissa, kun olen ollut avun ja tuen tarpeessa kiireesi keskellä. Olet auttanut minua ymmärtämään työssäni vaadittavien kokonaisuuksien hahmottamista. Kiitos sinulle!”

Teija Krohns, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Teija! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Teija Sormunen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Teija! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Tuula Rinne, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Tuula! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Heidi Lehtonen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

”Kiitos, Heidi!! On ollut ilo tehdä kanssasi yhteistyötä. Olet aina niin positiivinen ja ymmärtäväinen kaiken kiireen keskellä.”

Nina Penttinen, Asiakasohjaaja, Kymsote - Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Ostoreskontratiimi ja Ostoreskontranhoitajat, Pihlajalinna

”Lämmin kiitos meidän koko mahtavalle tiimille. Kaikki teistä tekee täysillä töitä ja on aina valmiina auttamaan ja tukemaan. Yhteistyöllä on selvitty monista haasteista ja tullaan selviämään jatkossakin. Jatketaan samaan mallin! Ootte parhaita: Anu, Eija, Manu, Milja ja Tuula <3”

Mirka Virtanen, Taloushallinnon assistentti, Pihlajalinna

Jaana Perälä-Haapa-aho, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna Seinäjoki Oy

”Kiitos Jaana sinulle esimiehenäni toimimisesta. Omasta kuormastasi huolimatta jaksat tukea ja neuvoa, ja sinuun voi aina luottaa.Olet aina valmis olemaan tukena, joten kiitos!”

Monica Björklund, Palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy Pietarsaari

Henkilökunta, Seitsemän veljeksen apteekki, farmaseuttinen ja tekninen henkilökunta

”Kiitos koko apteekin henkilökunnalle, joka on kohta vuoden jaksanut korona-arkea aina yhtä palvelualttiina! Nurmijärven kirkonkylän asukkaita on palveltu etänä ja läsnäolevina, kaikissa kanavissa ja jokaisena vuoden päivänä. Mihin joutuisimme ilman farmaseuttista ja teknistä, osaavaa henkilökuntaamme! Kiitos teille”

Eeva Teräsalmi, apteekkari, Seitsemän veljeksen apteekki

Kari Mikkonen, informaatikko, K-HK

”Kiitos Kari Olet aina valmiina auttamaan tietojen etsimisessä ja jopa etsit tietoja niitä tarvitsevalle. Olet auttanut paljon opiskelevaa hoitajaa :-)”

Jaana Suomalainen, sairaanhoitaja, K-HKS

Heli Mäntysalo, Apteekkari, Luvian Apteekki

”Olet iloinen ja reipas "hybridi-apteekkari", jonka reipas meininki meinaa tarttua tällaiseen varttuneempaankin kolleegaan. Piristys perustoimintaan koko porukaltasi.”

Anne Hietala, Apteekkari, Käpylän apteekki

Henkilökunta,Tammisaaren Uusi apteekkifarmaseutit ja tekniset

”Kiitos mahtavalle henkiökunnalle iloisesta yhteistyöstä!”

Anne Hoikkala-Savolainen, apteekkari, Tammisaaren Uusi apteekki

Sari Saarenpää, Terveydenhoitaja, Kymsote

”Muchas gracias Sari!!! Olet loistava, joten paikka työkaverina on sinun...”

Toni Puuronen, Palveluohjaaja, Kymsote

Anne Koivisto, Palveluohjaaja, Kymsote

”Kiitoksia Annelle, että olet ollut opiskelu- ja työkaverina nämä vuodet erilaisisssa ympäristöissä ja ajoissa!!! Osaat löytää lämpöä ja yhteisöllisyyden työarkeen paikkaan kuin paikkaan...”

Toni Puuronen, Palveluohjaaja, Kymsote

Anna Väisänen, Esimies, Hoiku osastot 3, 4 ja 1

”Kiitos Anna! kuuntelevalle ja kannustavalle esimiehelle.”

Ann-Mari Pynnönen, Sairaanhoitaja /terveydenhoitaja, Hoiku os.1

Tuomas Rosberg, Osastonylilääkäri, K-HKS Keuhkosairaudet

”Tuomas, sait viime vuoden alussa hoidettavaksesi uuden taudin, josta ei alussa tiedetty paljoakaan. Vuoden aikana on tietämys lisääntynyt ja olet myös tekemässä tutkimusta. Olet kantanut vastuuta ja hoitanut esimerkillisesti sairaalamme COVID potilaat. Näin sivusta katsoen työtaakkasi tuntuu välillä aika kohtuuttomalta. Tästä huolimatta jaksat aina hoitaa konsultaatiot ja valvonnan keuhkopotilaat särmästi. Kiitos Tuomas, ja toivottavasti ehdit vähän lomaillakin ja aikaa jää välillä vähän musiikillekin.”

Karri Aitola, Osastonlilääkäri, K-HKS Sisätaudit 6BK

Pauliina Nieminen, Sairaanhoitaja, akuutti varahenkilöstö, Kymsote

”Kiitos kollegani, että pidät yllä hyvää henkeä ja otat kanssani ilon irti työpäivistä. Tuot iloa olemalla oma itsesi!”

Nina Björkas, Sairaanhoitaja, akuutti varahenkilöstö, Kymsote

Terhi Miettinen, palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

”Kiitos Terhi! Olet lämmin ja avoin. Huomioit joka aamu jokaisen ja ylläpidät meidän yhteishenkeä. :) Autat aina oman kiireesikin keskellä!”

Paula Alanko, resurssisuunnittelija, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Salla Dag-Huhtakallio, palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

”Kiitos Salla! Olet valoisa, lämmin ja avoin. Monet kerrat olen avautunut sinulle heikolla hetkellä ja aina jaksat kannustaa ja tsempata eteenpäin. Valoisuutesi tuo aina eloa meidän porukkaan. :)”

Paula Alanko, resurssisuunnittelija, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Helsingin kaupungin Koronaepidemiologinen toiminta, Koronaepin henkilöstö, Tartunnanjäljittäjät, Helsingin kaupunki

”Hyvä koronaepin väki! Kiitos uskomattomasta, innostuneesta, sitoutuneesta työstänne koronapandemian aikana. Olette jäljittäneet ja kontaktoineet tuhansia koronaan sairastuneita ja altistuneita, inhimillisesti, sydämellä ja tehokkaasti. Tiiminne henki on huikea ja jokaisen panos kokonaisuudessa merkittävä. Kiitos!”

Nina Ahola, Ylihoitaja, Helsingin kaupunki/keskitetyt palvelut

Sirpa Rentola, Sos.ohjaaja, Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo, Tukiyksikkö

”Ansaitset kasapäin miljoona kiitosta! Kannat paljon vastuuta ja huolehdit meidän työporukasta, oot vähän niin kuin kanaemo, joka ottaa tipuset huomaansa, asiassa kuin asiassa. Huolehdit varmasti enemmän kuin tarvitsisikaan, kunpa joskus saisit takaisin sitä hyvää mitä muille osoitat ja annat. -Kiitos-”

Tiina Kivilompolo, Lähihoitaja, Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo, Tukiyksikkö

Sonja Mattsson-Kareinen, vastaava hoitaja, Tullinhammas Oy

”Hei Sonja, Olet ollut mahtava tuki ja positiivisen ilmapiirin ylläpitäjä myös kovempien paineiden alla - kiitos siitä! Avoimuus uusia ideoita kohtaan ja arjen läsnäolo kantavat pitkälle.”

Pau Saha, suuhygienisti, Tullinhammas Oy

Iisakki Kiemunki, Viestintäjohtaja, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

”Iisakki, olet heittämällä urani paras esimies. Hyppäsin mukaan kahden hengen viestintätiimiimme juuri ennen kriittisiä aikoja. Tiimimme luottamus ja tuki ovat kullanarvoista hektisessä työssä. Kiitos!”

Elina Lintula, Viestintäasiantuntija, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

Kristina Pekarila, Projektisihteeri, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

”Kiitos Kristina! Olet joka paikan monitaituri ja apusi sekä tietosi ovat olleet monesti hektisessä työssäni suuri apu! Arvostan erittäin paljon sinua!”

Elina Lintula, Viestintäasiantuntija, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

Outi Pinomäki, palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

"Kiitos Outi! Olet positiivinen ja luotettava. Annat aina uusia näkökulmia ja tsemppaat eteenpäin. :)”

Paula Alanko, resurssisuunnittelijat, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Tanja Välimäki, verkostopäällikkö, Pihlajalinna

"Ihana Tanja, kanssasi on huippua tehdä työtä, olet todellinen ammattilainen ja loistavaa seuraa! Kiitos kun olet <3”

Elina Kangas, verkostopäällikkö, Pihlajalinna

Milla Tolonen, myyntisihteeri, Pihlajalinna

”Iloinen, sydämellinen ja auttavainen Milla, kiitos kun olet päiväni ilahduttaja ja taakkojen jakaja <3”

Elina Kangas, verkostopäällikkö, Pihlajalinna

Marja Darth, oyl, KYS lasten oikeuspsykiatria

"Kiitos Marja siitä, että olet systemaattisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä koko oikeuspsykiatrian työryhmän kanssa kehittänyt lasten oikeuspsykiatrista arviointia. Teette erittäin tärkeää, vaativaa työtä huippulaadukkaasti!”

Anita Puustjärvi, oyl, linjajohtaja, KYS

Tiina Katainen, työterveyshoitaja, Terveyspalvelu Verso Oy/ Pihlajalinna

”Kiitos sujuvasta yhteistyöstä!”

Sari Lahtinen, Työterveyshoitaja, Terveyspalvelu Verso oy/ Pihlajalinna

”Kiitos avusta arjen aherruksessa!”

Virpi Härkönen, työterveyshoitaja, Terveyspalvelu Verso Oy/ Pihlajalinna

”Kiitos monenlaisesta avusta.”

Salla Laitinen, työterveyshoitaja, Terveyspalvelu Verso Oy/ Pihlajalinna

Katri Toivonen, palvelupäällikkö, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

"Kiitos Katri! Olet rohkea, avoin ja kekseliäs esimies. Mukavaa, että saan aina tukeutua sinuun, kun tarvitsen apua. :)”

Paula Alanko, resurssisuunnittelija, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Päivi Markkanen, Ylihoitaja, Helsingin kaupunki

”Kiitos Päivi, Olet auttanut minua ja tukenut kaikessa uuden opettelussa!”

Sirpa Impinen, Palvelupäällikkö, Helsingin kaupunki

Pekka Riikonen, osaamiskeskusjohtaja, KYS

”Kiitos esimiehelle kannustavuudesta ja osaamiskeskuksen tasapuolisesta kehittämisestä!”

Anita Puustjärvi, oyl, palvelulinjajohtaja, KYS

Laura Ijäs, Rekrytointiasiantuntija, Pihlajalinna

”Kiitos Laura sun avusta, tsempistä ja hyvistä jutuista! Sun kanssa ei koskaan tuu paniikkia, vaikka mikä suo olisi edessä :)”

Jenna Tapiomaa, Terveydenhoitaja, Pihlajalinna

Marjut Kutvonen, Koululääkäri, Tampereen kaupunki, Lasten nuorten ja perheiden palvelut

”Kiitos Marjut! Olet jo vuosia ollut mahtava kollega mutta ennen kaikkea taitava lääkäri, jota nuorten on helppo lähestyä. Teet upeaa työtä ja olet suorastaan esikuvani!”

Elina Ojanen, Koululääkäri, Tampereen kaupunki

Pirjo Pajukoski, Terveydenhoitaja, PPKY Kallio

"Sinulta saa aina vastauksen kun kysyy jotain 😊teet aina sen minkä lupaat 😊”

Ulla Ahola, Terveydenhoitaja, PPKY Kallio

Gunilla Stål, Työterveyshoitaja, Mehiläinen Rauma

”Kiitos Gunilla kaikesta tuestasi. Olet aina valmis auttamaan ja sinuun on täysi luottamus.”

Nina Lempinen, Työterveyshoitaja, Mehiläinen Rauma

Kirsi Reinikka, Terveydenhoitaja, Mehiläinen Siikalatva

”Kiitos, kun olet 💜”

Kerttu Moisanen, Sh, Mehiläinen Siikalatva

”Kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja kaikesta avusta matkan varrella ❤️”

Riitta Tornberg, Sh, Mehiläinen Siikalatva

”Kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja kaikesta avusta matkan varrella ❤️”

Arja Piippo, Sh, Mehiläinen Siikalatva

”Kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja kaikesta avusta matkan varrella ❤️”

Tarja Junttila, Lh, Mehiläinen Siikalatva

”Kiitos sujuvasta yhteistyöstä ja kaikesta avusta matkan varrella ❤️”

Minna Karvonen, Sh, Mehiläinen Siikalatva

Jaana Malmikare, Työfysioterapeutti, Mehiläinen Työelämäpalvelut Turku

”Kiitos Jaana kun aina huolehdit meistä muista, tuet ja tsemppaat”

Katja Silto, Työfysioterapeutti, Mehiläinen Työelämäpalvelut Turku

Aino-Tuulia Lehtonen, Anne Ritakorpi, Pauliina Laisi, Suvi Mukkala, Liisa Nevala, Liisa Pohjoismäki, Ainomaria Mustaniemi, Elina Haapalehto, Jaana Honkakunnas, Antti Alppi, Satu Mäkelä, Anna Laukkanen, Juuso Laukkanen, Tiina Piilola, Heidi Peltonen, Arja Vaittinen, Jonne Oja, Kaisu Huusko, Saila Eromäki, Tytti Tuomi, Päivi Koskela, Ella Säämäki, Nina Latvajärvi, Leila Ylilammi, Sari Kulmala, Tuula Vehmasto, Tarja Grönroos, Marita Pitkänen, Päivi Raittila, Pirjo Vestergård, Leena Ervasti, Anne Jansson-Koskinen, Katja Järvinen, Posa suun terveydenhuollon henkilöstö

”Kiitos Posan mahtavalle henkilöstölle jaksamisesta, joustamisesta, kollegoiden tukemisesta ja huikeasta ammattitaidosta!! Ilman teitä en voisi ylpeänä sanoa, että meillä saat huippuammattilaisten palveluita suurella sydämellä. On onni saada olla Teidän kolleganne ❤”

Jenni Peltola, Ylihammaslääkäri, Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Wiljagårdin tiimi, työntekijät, Familar Oy

"Moikkelis koko tiimille =) Kiitos kun olette ottaneet uuden tiimiläisen avoimesti ja ystävällisesti vastaan. Olette antaneet paljon tietoa, jota tarvitsen työssäni ja auttaneet kun olen kompuroinut alkumetreillä jo. Tiimiin olen päässyt sujahtamaan (omasta mielestäni) sujuvasti - mikä tarkoittaa sitä, että olette ottaneet avosylin minut vastaan. Näin uutena työntekijänä tiimin työskentely näyttäytyy kaikkia työntekijöitä kohtaan ystävällisenä, ammatillisena, vastuullisena ja sujuvana. Avoin, suora vuorovaikutus toimii ja kantaa. Hoito ja kasvatustyö, joka on tiimimme perustehtävää, toimii vastuullisesti ja nuoren parasta ajatellen <3 . Kiitos siis jokaiselle tiimiläiselle. Jatketaan samalla mallilla eteenpäin!”

Raija Oikarinen, Yksikön johtaja, Familar Oy

Markus Takkunen, tartuntatautilääkäri, Kirkkonummen terveyskeskus

”Kiitos Markus tartuntatutilääkärin raskaan ja vaativan työn analyyttisestä haltuunotosta. Olemme voineet luottaa sinun ohjeisiisi ja arvioosi joka tilanteessa.”

Johanna Rauste, terveyskeskuslääkäri, Kirkkonummen terveyskeskus

Pekka Laine, suukirurgi, Vallilan Hammaslääkärikeskus Oy

”Kiitos Pekka! Oli aikanaan hyvin merkityksellistä, kun Vallilan Hammaslääkärikeskuksessa keikkaa tekevänä suukirurgina kutsuit potilaan lähettäneen hammaslääkärin seuraamaan leikkausta. Niistä oppi paljon ja ammattitaito kehittyi.”

Heikki Vuorela, hammaslääkäri eläkkeellä, Vallilan Hammaslääkärikeskus Oy

Tuuli Saitajoki, työterveyshoitaja, Pihlajalinna Turku

”Kiitos Tuuli sinulle aurinkoisesta ja aina niin ystävällisestä tavasta lähestyä muita ihmisiä! Ihanaa työpäivää sinulle :)”

Marianne Vahanne, laboratoriohoitaja, Pihlajalinna Turku

Elina Panula-Lehto, apteekkari, Kauhajoen Nuotti Apteekki

”Olet ollut innostava ja uraa uurtava, energinen apteekkari meille kaikille! Kiitos yhteisistä vuosista ja nautinnollisia eläkepäiviä!”

Leena Yli-Kokko, proviisori, Kauhajoen Nuotti Apteekki

Susanna Tikkanen, terveyskeskuslääkäri, Oulunkaaren kuntayhtymä/Pudasjärven terveysasema

”Kiitos hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä, Susanna! Konsultointimahdollisuus on helpottanut meidän työtä apteekissa tosi paljon. Asiakkaiden lääkelistakorjaukset on sinun työsi myötä saatu paljon entistä parempaan kuntoon ja ajan tasalle. Tämä on esimerkillistä terveyskeskuslääkärin ja apteekin yhteistyötä.”

Arja Moilanen, farmaseutti, Pudasjärven apteekki

Aleksi Harju, vastaava lääkäri, Oulunkaaren kuntayhtymä/Pudasjärven terveysasema

”Kiitos hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä, Aleksi! Konsultointimahdollisuus annosjakeluasioissa on helpottanut meidän työtä apteekissa tosi paljon. Olet aina suhtautunut yhteistyötarpeisiimme positiivisesti.Tämä on esimerkillistä terveysaseman ja apteekin yhteistyötä.”

Laura Ahonen, terveyskeskuslääkäri, Oulunkaaren kuntayhtymä/Pudasjärven terveysasema

”Kiitos hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä, Laura! Suhtaudut aina positiivisesti ja arvostaen yhteydenottoihimme. Tämä on esimerkillistä terveyskeskuslääkärin ja apteekin yhteistyötä.”

Terttu Puurunen, apteekkari, Pudasjärven apteekki

Helka Hosia, vastaava lääkäri, vastuulääkäripalvelut, Pihlajalinna, etälääketiede

"Kiitos Helka! Olet hyvä työtoveri ja ystävä, rautainen hallinnon ammattilainen ja lääketieteellisen laadun puolesta puhuja. Sen lisäksi jaksat aina kuunnella kollegaa oman kiireesi keskelläkin.”

Suvi Leutola, Yleiskirurgi seniorilääkäri, HUS Porvoon sairaala

”Kiitos Suvi! Lämpimät terveiset Porvoon tk vuodeosastolta! Sinua on aina helppo konsultoida, olet ystävällinen ja avulias, kliiniset konsultaatiot hoituvat kauttasi tehokkaasti.”

Anna Koikkalainen, vastaava lääkäri, Porvoo, Pihlajalinna

Sanna Kiuru, sairaanhoitaja, Kanta-Hämeen Keskussairaala

"Hei, kiitos, että jaksat tehdä töitä aina iloisella mielellä. Minusta on hienoa olla sun työkaverisi.”

Anne Heinonen, sairaanhoitaja, Kanta-Hämeen Keskussairaala

Sirkka Sipponen, Palveluvastaava, Pihlajalinna

”Kiitos Sirkka! Olet ollut mentorini ja esikuvani esimiestyössä. Olet rautainen ammattilainen, joka johtaa alaisiaan eettisesti, rakentavasti ja ihmisläheisesti. Olet työyhteisössäsi esimerkki!”

Kaisa Lipsonen, Työvalmentaja, Coronaria

Annele Tervo, klinikkasihteeri, OYS, Medisiininen tulosalue

”Aurinkoiset kiitokset klinikan moniosaajalle ihanasta positiivisesta asenteesta ja loppumattomasta avunannosta moninaisissa arjen ongelmissa.”

Riitta Mäkitaro, oyl, OYS

Terhi Osmala, Farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Kiitos Terhi! Sinun kanssasi on kiva työskennellä. Olet superammattilainen!”

Minna Vanhanen, Farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Kiitos Minna! Sinun kanssasi on kiva työskennellä. Arvostan osaamistasi!”

Mari Seppälä, farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Kiitos Mari! Sinun kanssasi on ilo työskennellä. Arvostan tapaasi tehdä asioita!”

Tiina Eskola, farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Kiitos Tiina! Sinun kanssasi on kiva työskennellä. Arvostan pitkän linjan kokemustasi!”

Henna Minne, Farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

Eija Kynislehto, Bioanalyytikko, Oys/Keuhkofunktio

”Kiitos tuestasi ja ohjauksestasi kaiken kiireen keskellä. Olet ihana työkaveri.”

Sirpa Jalo, sairaanhoitaja, Oys/Kf

Päivi Kärjä-Koskenkari, kardiologi, OYS/Opta kirurgia ja anestesiologia

”Kiitos Päivi! Sinulta saan kysyessäni aina selkeät ja perustellut ohjeet potilaideni sisätautisiin ongelmiin. Aamulla jaksat aina tervehtiä iloisesti ja vaihtaa muutaman sanan työasioiden ulkopuoleltakin. Lisäksi olet ollut virkistävää seuraa lounasaikaan.”

Tuuli Vornanen, kir el, OYS/Opta kirurgia

Veera Pinola, farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Kiitos Veera! Sinun kanssasi on hyvä työskennellä! Arvostan tarkkaavaisuuttasi ja ammattitaitoasi.”

Henna Minne, Farmaseutti, Kanta-Hämeen keskussairaala

Anna Pettersson, Palveluesimies Mehiläinen Oy

”Kiitos, Anna! Olet huikea kollega ja sparrailukaveri. Tuot työpäiviin positiivista energiaa ja tekemisen meininkiä!”

Daniel Gäddnäs, Palveluesimies Mehiläinen Oy

”Kiitos, Daniel! Tuot uusia ideoita ja näkökantoja arjen työhön sekä inspiroivaa energiaa työpaikalle. Olet huippu työpari!”

Jonna Soikkeli, Palveluesimies Mehiläinen Oy

Tiina Paaso, Sairaanhoitaja, PPSHP

”Tiina oot huippu tyyppi, pätevä ja tehokas! Sun kanssa on ihanaa olla samoissa vuoroissa, silloin kyllä hommat hoituu!”

Iiris Isopoussu, Sairaanhoitaja, PPSHP

Hanna Rintala, Ilmastolääkärit-ryhmän perustaja, Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

”Hanna perusti Ilmastolääkärit-ryhmän Facebookiin ja antanut meillä ympäristökysymyksistä kiinnostuneille lääkäreille "oman tilan". Myös Mikaela Grotenfelt on ollut alkuvaiheessa superaktiivinen jäsen ja nyt meitä on monta, ihanan monta, maapallon ja ihmisten parempaa tulevaisuutta monella tapaa yhdessä ajavaa kollegaa!”

Soila Karreinen, ylilääkäri, Sosiaali- ja terveysministeriö

Sirpa Salonen, osastosihteeri, Jokilaakson Terveys

”Kun olet töissä, kaikki sujuu eikä sinua muista kiittää. Kun et ole paikalla, huomaa, kuinka tärkeä olet. Kiitos, että hoidat osaston asiat kuntoon. Kiitos, kun opastat ja ja jaksat auttaa ja olet aina ystävällinen.”

Pirkko Peltomaa, hoitokoordinaattori, Jokilaakson Terveys

”Kiitos, kun jaksat olla ystävällinen vaikeinakin päivinä. On todella monta asiaa, mistä voisin kiittää sinua, joten KIITOS.”

Henri Virtanen, palveluvastaava, Jokilaakson Terveys

”Kiitos, että jaksat kuunnella. Kiitos, että jaksat kiireen keskellä olla ystävällinen.”

Heidi Leppänen, lähihoitaja, Jokilaakson Terveys

”Kiitos, sinun kanssasi on mukava tehdä töitä.”

Tiina Hakola, sairaanhoitaja, Jokilaakson Terveys

Tiina Hakola, Sairaanhoitaja, Jokilaakson Terveys Oy

”Kiitos Tiinalle, kun kerrot hauskoja juttuja ja teet työpäivästä kevyemmän hauskoilla koira- ja lapsenlapsijutuilla. Hoidat työsi hyvin ja osaat ajatella kaikkien osapuolien tunteita raskaassa hoitotyössäsi, niin potilaiden, omaisien ja kollegoiden tunteita.”

Sirpa Salonen, Osastonsihteeri, Jokilaakson Terveys Oy

Paula Maliniemi, sairaanhoitaja, OYS/Vatsakeskus

”Kiitos, Paula! Tuot työyhteisöömme ihanaa positiivista energiaa.”

Leena Luhtaniemi, sairaanhoitaja, OYS/Vatsakeskus

”Kiitos, Leena! Sinulla on aina aikaa kuunnella ja olet kiinnostunut miten työkaverit voivat.”

Jonna Angeria, sairaanhoitaja, OYS/Vatsakeskus

Ulla Lantto, erikoislääkäri, OYS, knk-klinikka

”Kiitos, Ulla! Sinä sait rohkaisullasi kesäkandin uskomaan siihen, että mielenkiintoinen ja haastava alamme voisi sopia minullekin. Olet myös erikoistumisajan tutorlääkärinäni toimiessasi tukenut ja kannustanut minua ja auttanut vaikeissa tilanteissa. Lisäksi kannat huolta koko klinikkamme työssäjaksamisesta ja kehität työtämme väsymättä. Sinunlaisiasi kollegoita ei ole ikinä liikaa.”

Jaakko Yrjänä, erikoislääkäri, OYS, knk-klinikka

Hanna Rautiainen, vastuualuejohtaja, PPSHP/OYS Anestesian ja tehohoidon vastuualue

”Hei Hanna! Koko työyhteisömme kiitää sinua jaksamisesta ja tuestasi viimeaikaisten kovien paineiden alla!”

Risto Ahola, vastuuyksikköpäällikkö, PPSHP/OYS Anestesian ja tehohoidon vastuualue

Mikko Bergqvist, Yksikön vastaava ohjaaja, Provesta

”Kiitokset Mikko! Olen saanut sinulta paljon neuvoja ja apuja aloittaessani uudessa työssäni.”

Sanna Bergdahl, Yksikön esimies, Provesta

Maijaterttu Tiainen, ylihoitaja, Sosteri

"Kiitos Maijaterttu panoksestasi Sosterin ja alueen yhdistysten yhteistyön tähänastisessa kehittämisessä. Hyvällä polulla ollaan, mutta paljon on vielä tehtävää, jotta nämä hyvät käytänteet pystytään viemään myös hyvintointialueuudistukseen. ”

Kimmo Käärmelahti, yhdistyskoordinaattoti, Savonlinnan Seudun Kolomonen ry

Henna Vartiainen, erikoistuva lääkäri, Siun sote

”Kiitos Henna! Siitä että kohtaat kiireettömästi ja kuuntelet. Kiitos, että katsot läpi ongelmien ja näet ihmisen, kokonaisuuden. Kiitos, että huomaat hyvän ja löydät jokaisesta lapsipotilaasta jotain hyvää ja sanot sen ääneen. Asetut lapsen tasolle ja jaksat kerrasta toiseen käydä asiat läpi niin, että lapset ja vanhemmatkin ymmärtävät. Kiitos myötä elämisestä ja kauniista hymystä! Erityiskiitos naurunkiherryksestä, sitä on ollut ikävä. Kiitos ystävyydestä ja terapialenkkiseurasta! Kiitos, kun olet oma ihana itsesi!”

Anu Oinonen, apulaisylilääkäri, Siun Sote

Milla Tenhunen, Sairaanhoitaja, Kanta-Hämeen keskussairaala

”Nykyään harvemmin päästään työskentelemään yhdessä. Mutta silloin kun työskennellään on aivan sama millainen työpäivä on kyseessä, työskentely kanssasi on aina yhtä ihanaa!”

Maria Luoto, Sairaanhoitaja, Kanta-Hämeen keskussairaala

Anne Lokka ja Maritta Seppänen, DH-gurut, Pihlajalinna

”Lämmin kiitos Anne ja Martta! Teiltä saa aina apua, tukea ja sympatiaa. Olette työkavereina täyttä kultaa, osaamisenne lisäksi huikean hyviä tyyppejä!”

Anette Mäkinen, Palvelupäällikkö, Pihlajalinna Turku Oy

Attendo Pellavakoti, Henkilöstö, Attendo 247 oy

”Kiitos koko Attendo pellavakodin henkilöstö, olette osaavia, välittäviä ja sitoutuneita. Olen teistä erittäin ylpeä!”

Heidi Korhonen, Hoivakodin johtaja, Attendo Pellavakoti

Marja-Leena Luikkonen, Sairaanhoitaja, Hoivakoti Heikinhelmi Jäppilä

”Kiitos kollega ja ystävä kuuntelusta, tuesta, huolenpidosta, huumorista, positiivisesta sekä eteenpäin ja tästä selvitään asenteestasi kiireiden keskellä korona aikaan. Alkuun yhdessä rinnakkain toinen toistamme tukien. Nyt eri työpisteessä mutta yhteys säilyy. Annan mielelläni apua sinulle edelleen ja sinä minulle. Sisko sininen ❤💙”

Ritva-Liisa Pyykkö, Sairaanhoitaja, Hoivakoti Puistokartano

Attendo Mittumaari, Työyhteisö, Attendo

”Kiitos Mittumaarin koko henkilökunnalle kuluneesta vuodesta, teette arvokasta työtä! Jaksamista tulevaan ja iso halaus kaikille!”

Maria Jaakkola, Yksikön johtaja, Attendo

Maria Jaakkola, Esimies, Attendo Mittumaari

"Kiitos Maria että olet reilu esimies ja jeesaat aina ko tarvii, on ne sitten työasioita tai henkilökohtaisia asioita. Eipä oo kaikilla pomoa jolle voi puhua kaikista asioista maan ja taivaan väliltä, rääkyä kurkku suorana ja nauraa miltei pissat housussa. Hyvä sie, hyvä me!”

Emilia Alamäki, Sairaanhoitaja ja tiimivastaava, Attendo Mittumaari

Timo Tuovinen, erikoistuva lääkäri, OYS naistentaudit ja synnytykset

"Kiitos Timo! Olet aina valmis auttamaan muita, säteilet ympärillesi ehtymätöntä intoa ja mielenkiintoa elämää ja työtämme kohtaan. Spontaani, äänekäs naurusi saa synkemmälläkin hetkellä hymyn myös kollegan huulille. Pysy aina tuollaisena kuin nyt olet!”

Mona Nurkkala, erikoistuva lääkäri, OYS naistentaudit ja synnytykset

Helena Vanninen, Proviisori PPSHP/ OYS apteekki

”Ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä esimies, jolta löytyy aina aikaa.”

Sanna Tuhkala, Proviisori, PPSHP/ OYS apteekki

”Ammattitaitoinen esimies. Sanna on kiinnostunut kuinka käytännön työt sujuvat ja se jo monesti auttaa kiireessä jaksamaan.”

Tiina Kallio, Farmaseutti, PPSHP/ OYS apteekki

Tähtimö Attendo, Hoitajat, Attendo Tähtimö

”Kiitos koko Attendo Tähtimön työntekijöille, kun ymmärrätte mun sairauteni tilanteen, kiitos tuestanne.”

Martti Pelkonen, Lähihoitaja, Attendo Tähtimö

Mika Rämet, Johtaja, Tampereen Yliopisto, Rokotetutkimuskeskus

"Kiitos Mika! Esimiehenä olet helposti lähestyttävä, kuuntelet suurella sydämellä ja haluat aina auttaa ratkaisemaan ongelmat, joista kerron. Osaat antaa kiitosta, kun sen aika on.”

Anitta Ahonen, Lääkärikoordinaattori, Tampereen Yliopisto, Rokotetutkimuskeskus

Jenna Kurkipuro, terveydenhoitaja, univalmentaja, Pihlajalinna Koskiklinikka, Tampere

”Kiitos Jenna, siitä ilosta ja avuliaisuudesta mitä ympärillesi jaat! Eikä ole sellaista ongelmaa, mikä ei kanssasi "pähkäiltyä" ratkeaisi!”

Anna-Maija Paunonen, sh, Pihlajalinna Koskiklinikka, Tampere

ÅHS Tandvård, Tandvårdsteam, ÅHS

”TACK ÅHS TANDVÅRDEN, Vi är en liten men professionell enhet. Arbetar hygieniskt och metodiskt.Vi bryr oss om våra patienter och oss själva.Vi har empati och kunskap. Även om vi inte alltid blir hörda är vi ändå positiva. Tack!”

Riikka Lindholm, Ledande tandläkare, ÅHS

Vastaanottohoitajat, Docrates Syöpäsairaala

”Esimies kiittää Docrateen vastaanottohoitajia! Olette tehneet hienoa työtä myös näinä poikkeusaikoina. Jatketaan samaan malliin!”

Nina Kämppi, Tiimiesimies, Docrates Syöpäsairaala

Antti Mali, kipupoliklinikan ylilääkäri, anestesialääkäri, KHSHP-kipupoliklinikka

”Kiitos yhteisistä työvuosista näistä! Vierelläsi on ollut turvallista ja helppoa oppia kivunhoidosta. Tärkein oppi mitä olet antanut, on potilaan ihmisenä kohtaaminen ja se oppi kantaa minua pitkälle. Olet aina läsnä potilas kohtaamisissa. Olet kehittäjälääkäri ja oman ryhmäsi takana seisova tuki, vaikka sinulla on kamalan paljon töitä, mutta rautaiset hermot kaiken läpiviemiseen.”

Kirsi Knuuttila, kipupoliklinikan sihteeri, KHSHP

”Kiitos Kirsi kaikesta avusta ja tuesta mitä sinulta kollegana saan. Olet joka tilanteessa korvaamaton!”

Linda Pimiä, sairaanhoitaja, KHSHP, kipupoliklinikka

Maria Martikainen, palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

"Kiitos Maria! Olet iloinen heittäytyjä ja positiivinen tsemppari. Ajattelet aina muita töissä! :)”

Paula Alanko, resurssisuunnittelija, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Hanna-Mari Räsänen, palveluvastaava, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

"Kiitos Hansku! Sinulla on jalat maassa ja järki päässä. Tuet aina ja tarjoat erilaisia näkökulmia asiaan, kuin asiaan. Mukavaa saada sinut työkaveriksi!”

Paula Alanko, resurssisuunnittelija, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Markku Broas, Infektioylilääkäri, Lks

”Kiitos, Markku! Olet esimerkillisesti jaksanut luotsata ja tukea meitä läpi väsyttävän koronataistelun. Taistelu jatkuu, ja luotto asiantuntemukseesi ja ystävyyteesi on ikuinen. Kiitos!”

Outi Liisanantti, El, Ivalon tk

Johanna Lehtonen, Työterveyshoitaja, Mehiläinen työelämäpalvelut Myyrmäki

”Kiitos kun olet ollut tukena niin työelämässä, kuin yksityiselämässäkin. Olet tärkeä ❤️”

Tuire Ranki, Työfysioterapeutti, Mehiläinen työelämäpalvelut Salo

”Kiitos että olet olemassa ja olet ollut minulle tärkeä tuki ❤️”

Tuire Erka, Työterveyshoitaja, Mehiläinen työelämäpalvelut Lahti

”Kiitos että olet olemassa ❤️”

Katja Aho, Työterveyshoitaja, Mehiläinen

Heli Marttinen, Esimies, Attendo Mi-hoiva Variskylä Pihtipudas

”Hei Heli! Kiitos ,Heli. Kiitosta ei tule ikinä sanottua liikaa. Kuuntelet aina kiireiltäsi, autat aina ja olet luotettava. Kiitos että olet meillä esimiehenä ❤”

Minna Haikara, Keittiövastaava, Attendo Mi-hoiva Variskylä Pihtipudas

Marita Puolakanaho, Johtaja, Attendo Juhannusruusu

”Kiitos Marita! Olet paras esimies ja aina lähellä meitä työntekijöitä kuin myös asukkaitammekin ja heidän läheisiään. Työhuoneesi ovi on aina auki ja kynnys astua sisään ei ole korkea! Kiitos kun autat meitä omien kiireidesi keskellä ja muistat aina kysyä mitä kuuluu. Töissä on hyvä olla ja se johtuu paljolti sinusta. ”

Annukka Junttila, Lähihoitaja, Attendo Juhannusruusu

Kari Penttilä, Erikoislääkäri, Ivalon terveyskeskus

”Kiitos Kari, et koskaan jätä pulaan! Eläkepäiviltäsi tarjoat auttavan kätesi ja rauhallisuutesi ja osaamisesi meille koronakiireisille hössöttäjille. Osaat pitää jalat maassa ja saat potilaat paranemaan pelkällä läsnäolollasi. Näytät hienoa esimerkkiä talon nuorille lääkäreille lääkärin työn pitkäjänteisyydestä!”

Outi Liisanantti, johtava lääkäri, Ivalon tk

Koko tiimi, Marsalkanhovi, Moniammatillinen tiimi, Attendo Marsalkanhovi

”Kiitos kaikille, moniammatillisessa tiimissä työskenteleville. Kiitos esihenkilö Ullalle, johtamisesta, kiitos keittiölle hyvistä aterioista, kiitos siistijöille puhtaudesta, kiitos kaikille hoitoihin ja hoivaan osallistuville arvokkaasta työstä ja kiitos että; Yhdessä teemme hyvää.”

Riitta Nyyssönen, Lh, Attendo Marsalkanhovi

Hanna Tamminen, Ohjaaja, Attendo Charlotta

”Me olemme kaikki ihmisiä. Meistä jokainen voi valita joka hetki oman asenteensa. On valittava hymy, leikkimieli, kepeys ja nauru. Niillä me jaksamme. Mitä enemmän meitä aurinkoisia on sitä isompi on voimamme. Kiitos, että hymyilet ja tuot valoa ympäristöösi, olit sitten missä tahansa tekemässä mitä tahansa. runotalo.fi”

Kati Salorinne, Ohjaaja, Attendo Charlotta

Ossi Moilanen, Työterveyslääkäri, Terveystalo

”Olet lääkärinä kuunteleva ja ystävällinen ja aina olen avun saanut Kiitos siitä😊”

Päivi Piippo, Lähihoitaja, Attendo/Kesälampi