Jaakko Nummi, sairaanhoitaja, Kys

Käytti omalla ajallaan kolleean korjaamolla, nyt olkapää kuntoutumassa.

Juha Saharinen

Kirsti Näntö-Salonen, lastenendokrinologi, Tyks

Äärettömän pätevä, työkavereiden, potilaiden ja omaisten arvostama kollega. Erityiskiitos suurenmoisista konsultaatiovastauksista vuosien varrella. Ystävällinen, opettavainen ja selkeä vastaus aiheesta riippumatta. Kirsti on maan hiljaisia, joita pitäisi erityisesti kiitoksella arvostaa!

Auli Lammela

Pirjo Ojala, lastenpsykiatrian osastonylilääkäri, Kys

Olet aina hyväntuulinen ja rauhallinen. Vuosien aikana olet kehittänyt lasten oikeuspsykiatriaa, mutta myös mm. osastohoitoa. Ihaninta on, että olet aina valmis auttamaan ja tukemaan kollegoita, erityisesti erikoistuvia lääkäreitä. Oletkin meistä monen esikuva kollegan kohtaamisessa, upea ikinuori lady!

Anita Puustjärvi

Tanja Ojanperä, proviisori, Seinäjoen Keskus-Apteekki

Kiitti mukavalle työkaverille. Olet aina yhtä iloinen ja ystävällinen. Jatka samaan malliin työpaikan hengenluojana.

Mika Wallin

Pirjo Pajarinen, lähihoitaja, Siun sote

Iloinen, maalaisjärkinen ja kannustava työkaveri. Ajattelee asiakkaiden parasta ja huumorin kukkaa sekä halausta käyttäen jakaa hyvää mieltä ympärilleen!

Maria Rahunen

Riitta Pajarinen, osastonhoitaja, Siun sote

Haluan kiittää lähiesimiestäni Riitta Pajarista erinomaisesta työstä. Hän on reilu, joustava ja kannustava pomo, joka on vailla vertaansa. Hän arvostaa työtiimiämme, ja on aina meidän puolella. Kiitos Riitta.

Saija Konttinen

Heini Paterno, vs. apulaisylilääkäri, Kys

Olet innovatiinen, innostuva ja taitava lastenpsykiatri, joka tarttuu rohkeasti toimeen, onpa kyse LAPE-hankkeesta tai lastenpsykiatrisesta akuuttiosastotyöstä. Kiitos!

Anita Puustjärvi

Minna Pellikka, osastonhoitaja, Kys

Kiitos hyvästä esimiestyöstä kaiken kiireenkin keskellä! Kiitos tasapuolisuudesta ja kaikkien huomioimisesta. Kiitos, että olet SINÄ!

Kirsi Saastamoinen

Sari Peltomaa, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Sinulla on oivaltava kyky kohdata asiakkaiden moninaiset elämäntilanteet empaattisesti ja ammatillisesti. Sinulla on vahvaa sosiaalityön osaamista, kiitos että olet työyhteisössämme ja jaat sitä meidän kaikkien käyttöön.

Anu Ritsilä

Katri Pesonen, johdon assistentti, Kys

Tietopankki ja aarre, homma hoituu kiireen keskelläkin ja tietoa löytyy!

Kaarina Halonen

Leena Pihlakoski, apulaisylilääkäri, PSHP

Kiitos pitkästä yhteistyöstä, kirjoituskumppanuudesta ja monista mukavista yhteisistä matkoista! Vertaistuki ja konsultaatioapu on tärkeää, mutta ystävyys sitäkin kalliimpaa. Kiitos, että olet olemassa!

Anita Puustjärvi

Päivi Pyykönen, sairaanhoitaja, Siun sote

Olet osaava, erittäin ammattitaitoinen ja ihana työkaveri. Huomioit kaikki ihmiset ympärilläsi ihailtavan hyvin ja sinun kanssasi on hyvä tehdä töitä. Tarjoat apuasi usein omatoimisesti ja tulet aina auttamaan, jos joku apua tarvitsee. Kun on työvuorossa työparina kanssasi, tietää että ei ole mitään hätää ja selvitään yhdessä mistä vain. Kiitos!

Riia Räty

Kirsi Pöyry, logistiikkapäällikkö, Essote

Kirsi auttaa aina. Olipa asia milloin tai mikä tahansa, hän selvittää, etsii, pohtii ja ehdottaa eikä koskaan jätä pulaan. Vaikka kuinka usein soittelisit, vastaus on aina yhtä iloinen, avulias ja asiantunteva. Loistava tyyppi.

Jaana Backman

Minna Raitoharju, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Osaat kohdata haastavassa elämäntilanteessa olevan ihmisen empaattisesti ja läsnäolevasti. Olet hyvä kuuntelija. Lisäksi tuot työyhteisöön pirskahtelevaa iloa. Kiitos siitä!

Anu Ritsilä

Sari Rantala, toimistosihteeri, Soite

Sari on perheneuvolan ja lastenvalvonnan keskiössä palveluneuvojana ja toimistosihteerinä korvaamaton. Hän tekee nyt tällä hetkellä kahden ihmisen työt, joten säästöjä on jo saatu aikaan.

Sari on aina avulias, valoisa, myönteinen, rauhallinen ja huumorintajua löytyy. Vaativienkin asiakkuuksien keskellä erinomainen ammattilainen.

Arja Seppälä

Katri Rauhamäki, asumispalveluohjaaja, Kymsote

Katri tekee työtään rauhallisesti ja muita kuunnellen. Hän antaa asukkaille aikaa. Kun Katri on vuorossa, tietää että hommat sujuvat.

Sini Salmi

Ilkka Rautiainen, sairaanhoitaja, Essote

Kiitos että olet mukana tekemässä tätä hienoa työtä!

Ronja Rötkö

Kirsi Riihimäki, ylilääkäri, Espoon kaupunki

Kirsi on esimies, joka auttaa, kuuntelee ja kohtelee alaisia esimerkillisen hyvin. Kirsin aikana yksikkömme miehitys on ollut loistava ja olemme haluttu työpaikka, mikä kertoo mielestäni Kirsin ammattitaidosta ja verkostoitumiskyvyistä.

Erja Kuru

Päivi Ronkainen, erikoislääkäri, Kys

Olet lempeän rauhallinen ja osaava pikkulapsipsykiatrian osaaja, pelkkä läsnäolosi on terapeuttista. Tsemppiä tutkimustyöhön!

Anita Puustjärvi

Sari Ruoranen, osastonsihteeri, KHSHP

Kiitos hyvästä työtoveruudesta. Olet työtä pelkäämätön ja tartut tarmolla haasteisiin. Löydät myös aihetta nauruun kiireisen työpäivän keskellä.

Päivi Neuvonen

Ronja Ruusunen, lähihoitaja, Kymsote

Ronja toimii lähihoitajana Koksin varahenkilöstössä ja kiertää ympäri taloa paikkaamassa sijaistarvetta. Ronja on todella hyvä hoitaja, joka on aina valmis auttamaan. Hänen osaamisensa on laaja-alaista, työmoraalinsa korkea ja hän on erittäin pidetty työkaveri. Jos on asia mikä "ei kuulu kenellekään", niin Ronja kyllä ottaa asian hoitaakseen. Ronja on myös kiinnostunut kouluttautumaan ja jakaa osaamistaan mm. kinestetiikasta muillekin niin osastotunteja pitäen kuin päivittäisen hoitotyön lomassakin.

Hanna Paavola

Anniina Ryynänen, sairaanhoitaja, Siun sote

Olet aito, hyväntuulinen ja sydämellinen. Yhteiset hetket töissä ovat tärkeitä ja voimaannuttavat! Kiitos, että olet olemassa ja olet hyvä ystävä!

Niina Romppanen

Jaana Salovaara, asumisen ohjaaja, Kymsote

Jaana on rautainen ammattilainen, häneltä löytyy tietoa asiasta kuin asiasta. Ja jos ei löydy, Jaana ottaa selvää. Jaanan kanssa työskennellessä sekä asukkailla että henkilökunnalla on turvallinen olo.

Sini Salmi

Nina Schroderus, farmaseutti, Vuosaaren apteekki

Nina on ollut korvaamattomana apuna uuden apteekin perustamisessa. Hän on omaksunut uudet tietojärjestelmät heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja palvellut kaikki asiakkaat hymyssä suin. Lisäksi Ninalla on laajasti tietoa ja taitoa toimia apteekissa asiakkaiden parhaaksi. Parempaa työntekijää ei olisi voinut toivoakaan. Nina on ansainnut suurimmat kiitokset!

Minna Pappila

Seinäjoen kaupungin terveyskeskus- ja erikoishammaslääkärit

Kiitokset kollegat! Olette painaneet lujasti töitä haastavassa tilanteessamme. Toivotaan, että tämä vuosi olisi jo hieman helpompi ja seesteisempi. Tsemppiä kaikille!

Marko Korhonen

Juha Seppä, ylilääkäri, Kys

Kiitän Sinua työtoveruudesta, joka on epäilemättä ollut työurani merkittävin! Olet ollut sairaalaurani aikana "isähahmo", jonka rinnalla on ollut turvallista kasvaa ja kehittyä yhteisessä työssämme.

Tatu Kemppainen

Anja Seppälä, osastonhoitaja, Kys

Hei Anja! Haluan kauttasi välittää kiitoksen koko työryhmälle eli Siilinjärven Psykiatrian poliklinikalle. Kanssanne on ilo tehdä töitä, kokemus ja osaaminen näkyvät ja tuntuvat potilastyössä. On ilo olla osallisena porukassa, joka aidosti välittää. Kiitos, että saamme olla mukana, juuri sellaisena kuin olemme.

Arja Linnaselkä

Hanna Siiskonen, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja kliinine opettaja, Kys

Hanna on maailman paras kollega. Aina apuna ja tukena, asiat sujuvat ja työnteko on mukavaa. Taitoa sekä kliiniseen työhön, tutkimukseen että opetukseen.

Salla Haimakainen

Johanna Snäll, suu- ja leukakirurgian dosentti, Hus

Vilpitön halu opettaa ja jakaa aktiivisesti informaatiota hoitokäytännöistä omaa erikoisalaansa koskien. Asiallinen rakentava palaute niissäkin tilanteissa, kun asiat eivät ole menneet ihan putkeen. Tällaisia ihmisiä kun olisi enemmän, kaikki yhteistyö sujuisi paremmin eri erikoisalojen ja organisaatiotasojen välillä. Kiitos!

Minna Halinen

Carita Stenberg, asumisen ohjaaja, Kymsote

Caritan reipas tekemisen meininki on esimerkillistä ja iloisuus tarttuu!

Jaana Salovaara

Carita Stenberg, asumisen ohjaaja, Kymsote

Carita on hauska ja sanavalmis. Hän luo työpaikalle rennon ilmapiirin, ja voi luottaa siihen, että hommat hoituvat. Asukkaat saavat huomiota ja turvallista hoitoa.

Sini Salmi

Anni Taipale, asumisen ohjaaja, Kymsote

Annilla on ammattimainen ote työhön. Anni on utelias ja kiinnostunut työnsä kehittämisestä. Anni kohtaa asukkaan yksilönä ja antaa asukkaalle aikaa.

Sini Salmi

Marjaana Toivonen, lähihoitaja, Soite

Kiitos huipulle työkaverille, kuuntelijalle ja tsemppaajalle. Ilojen ja surujen jakajalle! Kanssasi on mahtavaa tehdä töitä!

Ulla Hagkvist

Leena Torssonen, terveyskeskuslääkäri, Siun sote

Leenalla on rautainen kokemus terveyskeskuslääkärin työstä jo vuosikymmenten ajalta ja hän tuntee potilaiden perheet toisinaan jo useammassakin sukupolvessa. Leena toimii erikoistuvien lääkäreiden ohjaajana ja on aidosti kiinnostunut siitä. Luonteeltaan Leena on empaattinen ja helposti lähestyttävä. Hän luo työporukkaan hyvää ryhmähenkeä ja ymmärtää huumorin päälle. Hänellä ei koskaan ole niin kiire, etteikö hän ehtisi auttaa tai vastata hankaliin kysymyksiin tai ainakaan hän ei anna kiireen tai ärtymyksen näkyä noissa hetkissä. Potilastyössä hän on ihmisläheinen. Hän hoitaa aina ihmistä kokonaisuutena eikä vain yksittäistä vaivaa. Erityisesti lastenneuvolatyöskentely on Leenan mieleen. Ohjaustunneilla ja kahvihuoneessa törmätessämme hän muistaa aina kysyä, että miten me erikoistuvat jaksetaan ja tulee tunne, että hän on aidosti kiinnostunut meistä ja pärjäämisestämme. Leena tsemppaa ja tukee, auttaa hankalissa tapauksissa. Muistanpa eräänkin kerran, kun olin menossa hänen kanssaan pitämään kutsuntoja ensimmäistä kertaa elämässäni. Kaikki oli uutta ja vierasta ja vähän etukäteen sitä jännitinkin. Sain edeltävänä iltana Leenalta tekstiviestin, että "Muista ottaa eväät. Kutsunnoissa töitä tehdään armeijan malliin.". Ajattelin, että eiköhän me pärjätä, jos kerran Leena huolehtii siitäkin, ettei minulle tule nälkä. Tulee tunne, että me kollegat ja toki potilaatkin olemme hyvissä käsissä.

Anu Oinonen

Jukka Tossavainen, terveyskeskuslääkäri, Iisalmi

Kiitos vuosikymmeniä kestäneestä henkilökohtaisesta avusta, vanhustyön probleemien selvittelyssä erityisesti. Olit aina avuliaasti saatavilla, maalaisjärki hoitoratkaisuissa mukana. Ja yleensä lämpimällä huumorilla höystettynä.

Reijo Räisänen

Tiia-Riikka Tuunanen, erikoislääkäri, Kys

Kiitos jaksamisestasi kiireisessä ja paineisessa työssä aiemmin lastenpsykiatrian kriisiosastolla ja nyt polikliinisessä työryhmässä!

Anita Puustjärvi

Eve Uusitalo, lähihoitaja, Soite

Kiitos että olet ollut tukena ja olet hyvä työkaveri :)

Nina Hirvi

Anne Valjus, röntgenhoitaja, Siun sote

Huippukollega, jonka kanssa on jaettu työelämän ilot ja surut jo vuosien ajan. Arjen pelastaja.

Elisa Kuittinen

Minna Vanhanen, farmaseutti, Tohmajärven apteekki

Siun tilannetaju on timanttia! Sie palvelet sujuvasti niin nuorison kuin varttuneemmankin väen. Sie ymmärrät asiakasta ja autat heitä niin, että lähtevät ihan pyörryksissä apteekista. Tiskin takana sie oot joukkuepelaaja. Sie oot jo mänössä, kun ite vasta kerkeen ajatella. Kiitos, että oot.

Anu Halttunen

Virpi Vauhkonen, Kys

Kiitos siitä, että olet kehittänyt lasten neuropsykiatristen häiriöiden hoitoa alueellamme! Käytät asiantuntemustasi viisaasti vaikeitakin hoidollisia haasteita ratkoen ja aina potilaiden parhaaksi. Työryhmä kiittää sinua myös jalkojaan lämmittävistä villasukista.

Anita Puustjärvi

Taina Vähähyyppä, sairaanhoitaja, Soite

Työjaveri, joka jaksaa hyväntuulisena kannustaa, ohjata myös työkavereita, asiakkaiden lisäksi. Hän, jos kuka tekee työtä niin, että Ihminen on keskiössä.

Susanna Lempola

Taina Vähähyyppä, sairaanhoitaja, Soite

Taina on ahkera ja auttavainen työkaveri. Häneltä voi kysyä, jos jotain ei osaa eikä tiedä. Taina neuvoo aina ja selvittää asiat. Hän on iloinen ja kannustava.

Eija Leppälä

Jukka Waenerberg, erikoislääkäri, Siun sote

Pitkä ura kehitysvammatyössä. Laaja-alainen ja elämän monimuotoisuutta kunnioittava asenne. Asiakkaiden ja koko henkilökunnan luottamus. Kollegoille suuri ilo ja apu heikosti tunnettujen ja harvinaisten asioiden parissa.

Maija Koivu

Nicole Weisshoff, lastentautien apulaisylilääkäri, Essote

Kiitos iloisuudesta, vastuun kantamisesta, avusta kiireen keskellä -olet huippu!

Lotta Mäkelä

Inka Yrjölä, työterveyshoitaja, Terveystalo

Iloisesti ja huolellisesti hoitaa työnsä ja kouluttaa uutta työterveyshoitajaa omaan työhönsä. Hänen kanssaan on hauskaa tehdä töitä, on lisäksi näpsäkkä ja idearikas, joka kehittää työtämme todella paljon. Haluamme pitää hänestä lujasti kiinni!

Jaana Ruohonen

Anne Åsvik, sairaanhoitaja, Soite

Kiitos Anne, että olet töissä aina hyvänhengenluoja. Hyväntuulisuutesi tarttuu muihinkin ja jaksat tsempata kollegoita. Olet ennen kaikkea hyvällä tavalla suorasanainen realisti. Positiivinen, laajalla sanavarastolla ja loistavalla huumorintajulla varustettu upea sairaanhoitaja sekä nainen isolla N:llä.

Mari Pokela

Katja Österlund, palveluesimies, Soite

Haluan kiittää pomoani hienosta esimiestyöstä ja organisointi kyvystä. Tekee parhaansa meidän työntekijöiden eteen.

Nina Ahlholm