Sari Aapro, ravitsemusterapeutti, Kymsote

Sari on rautainen ammattilainen, joka hoitaa työnsä suurella intohimolla ja ilolla. Sari on työkaverina positiivinen, keskusteleva ja miettii potilaiden parasta. Sarin kanssa yhteistyö on toimivaa ja antoisaa.

Meri Toivanen

Maija Afonso, sairaanhoitaja, Terveystalo

Kiitos pitkästä pinnasta ja hyvästä perehdytyksestä. Näillä opeilla on hyvä jatkaa eteenpäin!

Anna Karvinen

Matti Anttonen, ylilääkäri, Hengitysliitto

Matti on paras esimies, jonka alaisuudessa olen ikinä terveydenhuoltoalalla työskennellyt. Hän on selkeä ja suorapuheinen, mitä arvostan suuresti. Hänen sanaansa voi luottaa ja tiukassa paikassa hän on ollut tukena ja ymmärryksellä työtä joustavasti muokkaamassa niin, että työ ja muu elämä sopivat yhteen. Hänen alaisuudessaan työskennellessäni mm. oma selkäongelma ja lähiomaisen vakava loukkaantuminen kolarissa tulivat eteen. Matin ymmärtävällä tuella työtä pystyttiin muokkaamaan niin, että pystyin tekemään töitä, mutta silti pystyin olemaan mm. omaisen tukena aina tarvittaessa sairaalassakin. Koen, että en ole osannut häntä riittävästi kiittää ja ajan kuluminen vain nostaa arvostustani häntä kohtaan!

Hanna Junttila

Peter Baumann, neurologian erikoislääkäri, LHSHP

Kiitos Peter, mentorini, siitä miten olet johdattanut minut neurologian alalle. Kiitos keskusteluista ja pullahetkistä. Kiitos sen näyttämisestä, mikä on merkityksellistä toisen ihmisen kohtaamisessa. Kiitos ystävyydestä. Arkkiatri Risto Pelkosen sanoin: ""Lääkäri on humanisti, joka etsii ihmistä tautien takana". Parhainta jatkoa sinulle.

Iina Rantanen

Iita Daavittila, ylilääkäri, PPSHP

Olet tehnyt Oysin päivystyksestä mukavan työpaikan, jonne on ilo tulla ja jossa kaikki auttavat toisiaan. Sinulla on mahtava draivi!

Outi Liisanantti

Iina Danielsbacka, lastenhoitaja, Kymsote

Empaattinen, ystävällinen ja asiantunteva ote työntekoon ja potilaan hoitamiseen. Aina auttaa myös työkaveria.

Kirsi Laakso

Marja Darth, erikoislääkäri, Kys

Kiitos taitavalle ja asiallisuutensa tiukoissakin paikoissa säilyttävälle kollegalle, joka on tämän maan huipputasoa lasten oikeuspsykiatrian osaajana! Olet joustavasti hypännyt tarvittaessa myös muihin tehtäviin, kun tilanne on sitä vaatinut. Erityinen kiitos päivystyksiin ja lomajärjestelyihin liittyvistä, muita ilahduttavista järjestelyistä!

Anita Puustjärvi

Marjo Gröhn, palveluesimies, Siun sote

Kollega ja ystävä. Töihin on aina kiva mennä, kun tietää, että asioita ei tarvitse pyöritellä yksin, vaan "työnohjaus" on aina valmiudessa. Uskomaton viisaus ja sydämen sivistys tällä naisella, niin kuin meidän koko tiimillä.

Anne Savolainen

Pirjo Gröhn-Tuhkanen, työterveyshoitaja, Terveystalo

Olet Pirjo hyvä työkaveri, autat aina kun minulla on kysyttävää ja osaat myös kuunnella kiireen keskellä. Kiitos!

Hannele Tervahauta

Eija Haikara, sairaanhoitaja, Soite

Kiitos reilulle ja tsemppaavalle työkaverille! kanssasi on ilo tehdä työtä!

Ulla Hagkvist

Hammaslääketieteen opetusklinikka, PSSHP

Haluan kiittää kaikkia teitä työkavereitani tasapuolisesti! Jokainen teistä auttaa tarvittaessa myös kiireen keskellä. Töihin on mukava tulla joka aamu koska vastassa on iloisia ja hymyileviä ystäviä. Jos päivä on itsellä huono, teette päivästä paremman. Kanssanne voin olla oma itseni. Voimme purkaa myös pahaa mieltämme ja myöskin iloita yhdessä. Toivon että muissakin työpaikoissa olisi käynyt niin hyvä tuuri kuin minulla työyhteisön kanssa. Nämä eivät ole itsestään selviä asioita. Tämä jos jokin on rikkautta mitä meidän pitää vaalia. Tiedämme jokainen, että tästäkin keväästä tulee kiireinen mutta yhdessä me jaksamme ja autamme toinen toisiamme. Muistetaan siis auttaa toisiamme ja muistetaan tarvittaessa pyytää apua. Olette Ihania!

Helena Miettinen

Kirsi Harmokivi, tekninen apulainen, Ryttylän apteekki

Kiitokset kärsivällisyydestä ja ahkeruudesta pääapteekin ja sivuapteekin väliä seilatessasi tässä muuttuvassa apteekkimaailmassa.

Pirkko Kolehmainen

Jari Hartman, nefrologian erikoisalääkäri, pääluottamusmies, Eksote

Jari on jaksanut kovasta kiireestä huolimatta valvoa Eksoten lääkäreiden etuja. Ilman hänen panostustaan ja neuvottelun sinnikkyyttä Eksoten lääkäreiden työehdot ja palkka-asiat olisivat aivan eri tasolla! Kiitos, Jari!

Inga Tikkinen

Päivi Hiiri, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Olen ihastunut kyvystäsi ilmaista suoraan ajatuksiasi. Olen vaikuttunut osaamisesi laajuudesta ja kyvystäsi organisoida työn järkevästi.

Anu Ritsilä

Sirkku Hilska, kätilö, Kymsote

Sirkku on iloinen, ystävällinen ja avulias työkaveri. Hoitaa ja kohtelee kauniisti potilaita. Sirkun kanssa on mukava työskennellä.

Kirsi Laakso

Satu Hänninen, vs. apulaisosastonhoitaja, Soite

Haluan kiittää sinua siitä, että uskalsit astua rohkeasti sinulle tarjottuun työtehtävään sairaanhoitajasta apulaisosastonhoitajaksi minulle oikeaksi kädeksi tilanteessa, mikä oli koko työyhteisöllemme haastava. Olet todella hienosti selvinnyt kaikesta siitä mitä eteen on tullut. Olet jaksanut läpi suuren muutoksen, sekä omassa uudessa ammattirooliin kasvamisessa ja myös siinä, että saimme muutettua oman työyksikkömme uusiin tiloihin tilanteessa, joka oli meille kaikille täysin uusi. Tämä kiitos kuuluu itseasiassa koko työyhteisölle. Muutoksista ja kilpaväsymyksestä huolimatta koko henkilökunta on jaksanut painaa yhteisen asian eteen, ja jaksanut vielä kehittää omaa työtään suuntaan, minkä suurin hyödyn saaja on kuitenkin meille arvokkain asia eli potilaat.

Disa Penttilä

Anu Hätinen, työterveyshuollon erikoislääkäri, Työsyke

Kiitos kannustuksesta ja tuesta, johon olen aina voinut luottaa. Sinun kanssasi on ilo tehdä työtä.

Sanna Eloranta

Jaakko Ignatius, ylilääkäri, Tyks

Suuret ja lämpimät kiitokset alan grand old man Jaakko!

Olet Suomen perinnöllisyyslääketieteen yksi ehdoton ykkönen. Olet läpi koko uran työskennellyt suurella intohimolla. Loppumattomalla innostuksella olet opettanut meitä ja sinun alaisuudessa erikoistuneita lääkäreitä toimii lähes kaikissa Suomen yliopistosairaaloissa sekä ulkomailla. Olet ehdottomasti alan monipuolinen huippuosaaja ja me tullemme vielä useasti kaipaamaan sinua nyt kun olet pian jäämässä eläkkeelle. Toivottavasti sinun perintö jatkuu meissä nuoremmissa. Suuret kiitokset sinulle, mentorillemme, esikuvallemme! Kiitän meidän kaikkien sinun opissa rikoistuneiden puolesta!

Lämmin halaus ja pussillinen lakuja!

Maria Haanpää

Timo Ihalainen, mielenterveyshoitaja, Essote

Tarvitseeko tätä edes erikseen selitellä? Timo tuo työpaikalle valoa ja energiaa pelkällä olemuksellaan, lisäksi hän on aina valmis auttamaan kiireen keskellä. Aito ja lämmin. Tekninen tuki myös tarvittaessa taattua. Kiitos Timo!

Ilkka Rautiainen

Minna Ikonen, päivätoiminnan ohjaaja, Kymsote

Minna on rauhallinen ja tunnollinen. Hän luo turvallisen ilmapiirin sekä asukkaille että henkilökunnalle. Minnalla on paljon kehittämisideoita ja hän myös pyrkii niitä toteuttamaan.

Sini Salmi

Satu Immilä-Aslan, farmaseutti, Nova-apteekki

Kiitokset aivan mahtavalle kollegalle, joka jaksaa kaiken kiireen ja pulmien keskellä huomioida ja auttaa kanssatyöntekijöitään. Kiitos myös ihanista juttutuokioista!

Reetta Nikkanen

Seija Iso-Ilomäki, apulaisosastonhoitaja, Kys

Kiitos Seija hyvästä ja luottamuksellisesta yhteistyöstä, asioiden jakamisesta ja tilanteiden purkamisesta. Yhdessä eteenpäin!

Merja Blom

Tiia Isoaho-Äyhynmäki, sairaanhoitaja, Soite

Kiitos! Olet ammattitaitoinen ja hyvä kollega ja aina valmis auttamaan arjen kiireessä.

Teea Wikström

Hanna Jarva, erikoislääkäri, Helsingin yliopisto ja Huslab

Hanna on mahtava perehdyttäjä ja kärsivällinen konsultti. Jaksaa aina neuvoa ja tekee erikoistuvan työstä kivaa. Hyvä huumorintaju!

Eliisa Kekäläinen

Tuomas Jyrälä, sairaanhoitaja, Essote

Jatkuva positiivinen työotteesi tarttuu kollegoihin ja asiakkaisiin väkisinkin. Kiitos panoksestasi työryhmän eteen!

Harri Laamanen

Mia Jussila, erikoislääkäri, Kys

Olet luotsannut upeasti lastenpsykiatrian koti- ja akuuttihoitotiimiä, jonka toiminnasta tulee laajasti kiitosta erilaisilta yhteistyötahoilta. Teidän ansiostanne alueemme lapset saavat oikea-aikaista apua kiireellistä lastenpsykiatrista arviota vaativissa tilanteissa. Kiitos!

Anita Puustjärvi

Tapio Järvinen, it-tukihenkilö, Soite

Aina valmis auttamaan, ystävällinen. Vastanottojen pelastus! Arki pyörii Tapsan ollessa töissä.

Johanna Kankare

Mirjami Kallio-Purhonen, asumisen ohjaaja, Kymsote

Mifu on aina reipas. Voi luottaa että työt hoituu kun Mifu on vuorossa.

Sini Salmi

Markus Karjalainen, työterveyslääkäri, Terveystalo

Kiitos, että tuot työyhteisöömme rauhallisuutta ja seesteisyyttä pelkästään olemalla läsnä. Toisaalta kun sinulla on sanottavaa, sanot sen rohkeasti itseäsi säästämättä. Kiitos!

Anna Mättö

Jussi Karppi, kliininen opettaja, Kys

Kiitos mielenkiintoisista diagnostisista ja filosofisista pohdiskeluista sekä työpaikkamusiikin järjestämisestä! Olet tehnyt myös suuren työn lääketieteen opiskelijoiden perehdyttämisessä ja houkuttelemisessa lastenpsykiatrian kiehtovaan maailmaan!

Anita Puustjärvi

Päivi Kekkonen, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Kiitos Päiville rauhoittavasta ja positiivisesta olemuksestasi. Kaiken muutoksen keskellä taidat kyvyn maadoittaa meidän koko yksikön.

Anu Ritsilä

Leea Keski-Nisula, professori, ylilääkäri, Kys

Kiitos siitä, että jaksat kiittää meitä muita hyvästä työstä. Annat myös olkapääsi, jos itselläni on ollut huono päivä. Positiivinen asenteesi auttaa jaksamaan eteenpäin.

Leena Alanne

Susanna Kippo, lähihoitaja, Soite

Kiitos sinulle aina iloinen ja aurinkoinen Susanna! Olet aina valmis auttamaan ja joustamaan. Työyhteisö sekä asiakkaamme saavat sinulta paljon positiivista mieltä ja hyvää tuulta! Pysythän aina tuommoisena kuin olet.

Noora Puustinen

Kati Klemettilä, palveluesimies, Kymsote

Kiitos hyvistä juttutuokioista ja arvokkaista vinkeistä ja neuvoista!

Elina Mikkelä

Essi Kontinen, sairaanhoitaja, Essote

Kiitos!

Ilkka Rautiainen

Taina Kontkanen, ohjaaja, Siun sote

On aina valmis auttamaan ja innostaa työtovereita omalla positiivisuudellaan.

Päivi Hartikainen

Tiina Korhonen, sairaanhoitaja, Essote

Kiitos tuesta, neuvoista ja kaikesta avusta työtehtävien tiimellyksessä.

Suvi Lampinen

Taija Koskenkorva, röntgenhoitaja, Terveystalo

Aina hyvällä tuulella ja valmis auttamaan kollegaa!

Kaisa Tapiola

Heidi Krakau, osastonsihteeri, Essote

Olet auttanut lukuisissa pulmatilanteissa. Kiitos siitä!!! Jatka samaan malliin.

Ilkka Rautiainen

Sari Kulokivi, toimialueylihoitaja, Siun sote

Kiitän lämpimästä vastaanotosta ja kaikesta saamastani tuesta uudessa työssäni.

Satu Rantala

Sarri Kuoppamäki, osastonsihteeri, Kys

Sarri on iloisen aurinkoinen ja tarttuu uusiinkin haasteisiin ennakkoluulottomasti, "oppimaan innokas"!

Sirpa Lindsberg

Päivi Laamanen, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Sinussa on viisautta, joka yhdistettynä vahvaan eettiseen sosiaalityön osaamiseen, on kallisarvoinen panos työyhteisöömme.

Anu Ritsilä

Satu Laitinen, terveyssosiaalityöntekijä, Essote

Esimiehenäsi sain eräältä asiakkaaltasi puhelun, joka ehdotti sinua "Vuoden sosiaalityöntekijäksi". Hän toivoi, että viesti menisi perille laajemminkin. Tätä kautta haluan kiittää sinua siitä perusteellisesta työstä, mitä teet asiakkaiden kanssa. Kiitän sinua asiakkaiden empaattisesta kohtaamisesta.

Anu Ritsilä

Teija Lakka, suuhygienisti, Kymsote

Suuri kiitos sinulle, kun olet jaksanut meitä kaikkia opastaa ja neuvoa tietokoneasioissa ja muissakin jutuissa. Sinulta on helppo pyytää apua. Autat aina vaikka sinulla olisi 10000 muuta juttua, joita sinun pitää tehdä. Jaksat hyvällä hermolla näyttää ja opastaa meitä aina vain uudelleen. Suuri kiitos sinulle! Emme tiedä miten tulisimme toimeen ilman sinua, epäilen että emme tulisi. Mitkään sanat tai teot ei riitä kuvaamaan kuinka kiitollisia me kaikki Kouvolan hammashoidossa olemme sinulle!

Lotta Halmekari, Emmi Uusnäkki

Lauri Lantta, lähihoitaja, Essote

Otat vastuuta enemmän kuin tarvitsisi, olet hyvin luotettava!

Hertta Tuukkanen

Pirjo Lappalainen, psykiatrian erikoislääkäri, Kuopion kaupunki

Kiitos Pirjo ohjaajanani toimimisesta Kuopion psykiatrian keskuksella. Voimia ja siunausta työhösi!

Saila Koikkalainen

Satu Laurila, erikoislääkäri, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kiitos mentorilleni, joka on saattanut minut erikoistumisurani vaikeimman vaiheen (eli alun) yli turvallisesti. Kiitos esimerkistäsi, mutta ennen kaikkea työtoveruudesta (olemme olleet hyvä tiimi) ! Kiitos kannustuksesta ja lämpimästä tavastasi antaa rakentavaa palautetta, olet rakentanut nuorelle kollegalle sopivasti itseluottamusta tulevaa ajatellen!

Linda Litmanen

Eija Leppälä, perushoitaja, Soite

Tekee työnsä aina vähintään 110-prosenttisesti ja auttaa ja kannustaa työkavereita.

Susanna Lempola

Ritva Lindblad, vastaava hammaslääkäri, Terveystalo

Kiitos Ritva merkittävästä panoksestasi vastaavan hammaslääkärin roolissasi. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja kokonaisvaltaisuudessaan yksityiskohdat huomioiva. Substanssijohtamisesi on laaja-alaista ja ohjaat varmalla, mutta suvaitsevalla otteella. Työorientaatiossasi tuet kollegaa sekä ympäröiviä sidosryhmiä inhimillisyys huomioiden. Olen aidosti iloinen, että saan työskennellä vastinparinasi työyhteisössämme.

Jarno Suominen

Ilona Luoma, lastenpsykiatrian ylilääkäri, ma. professori, Kys

Olet viisas ja harkitseva moniosaaja, jonka luentoja on ilo kuulla. Otat perusteellisesti selvää ongelmallisista asioista etkä pelkää tarttua toimeen. Olet tuonut meille uusia, raikkaita tuulia. Toivottavasti olet Ilonamme pitkään!

Anita Puustjärvi

Mervi Manninen, apulaisylilääkäri, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kiitos Mervi, että jaksat olla nuorten kollegoiden tuki ja turva päivästä toiseen. Innostat esimerkilläsi niin tuoreita kandeja kuin kokeneempiakin lääkäreitä kokonaisvaltaiseen potilastyöhön. Osaat nähdä terveyskeskuksen toiminnan kokonaisuutena niin potilaan kuin lääkärinkin näkökulmasta ja omaat ihailtavan halun kehittää systeemiä koko ajan paremmin toimivaksi.

Linda Litmanen

Elina Mervaala, erikoistuva lääkäri, Hus

Kiitos Elina, että ehdit ja haluat auttaa minua omien työpäiviesi aikanakin. Sinut saa aina kiinni, ja soitat takaisin, jos et juuri minun akuutilla hetkelläni ehdi neuvomaan! On täydellistä luksusta voida kysyä omalta tyttäreltään sisätautisista ongelmista ja saada hyviä vastauksia saman tien potilaalle kerrottaviksi! En aina muista kiittää Sinua kylliksi - siispä tässä julkisesti ylistykseni ja kiitokseni!

Tiina Harjulehto

Anneli Mild, sairaanhoitaja, Soite

Kiitos! Olet ammattitaitoinen ja hyvä kollega sekä aina valmiina auttamaan kiireen keskellä.

Teea Wikström

Ritva Mäenpää, asiakaspalvelija, Terveystalo

On SUURI ILO saada olla Ritvan työkaverina ja ystävänä... Hän on jo persoonana iloinen ja viehättävä ja hän on AINA valmis auttamaan!

Satu Tulisalmi

Susanna Mäkelä, kuntoutusohjaaja, Soite

Susanna on parhain kollega mitä kuvitella saattaa. Sen lisäksi, että Susanna hoitaa potilaiden ja heiden perheidensä asiat huolellisesti, on hänellä aito halu jatkuvasti kehittää toimintaa eteenpäin vaikuttaviksi todetuilla menetelmillä. Tehokas työmyyrä Susanna on myös empaattinen, iloinen ja huumorintajuinen, juuri sellainen kollega, jonka kanssa kohtaaminen piristää aina päivää. Soiten lastensairaalaan perustettu neuropsykiatrinen työryhmä on kehittynyt viimeisen vuoden aikana tyhjästä ja saanut kiitosta paljolti juurikin Susannan periksiantamattomuuden ja tehokkuuden ansiosta. Näin timanttiset työkaverit ovat harvassa ja ansaitsevat ehdottomasti ison, lämpimän kiitoksen!

Krista Taivassalo

Mäntän apteekin henkilökunta

Vuoden 2018 loppu ja vuoden 2019 alku ovat olleet normaaleiden vuodenvaihteen kiireiden lisäksi tavallista työläämpi ohjelmistomuutoksen takia. Henkilökuntamme on kuitenkin jaksanut oppia ja opetella sekä neuvoa toisia. Yhdessä olemme jaksaneet kiireet!

Maija Nieminen

Anna Mönkkönen, kätilö, Kys

Olet iloinen ja reipas. Tartut työhön kuin työhön ihailtavan innokkaasti ja tehokkaasti. Olet moniosaaja. Autat toveria ""hädässä"" iloisella mielellä. Ihana Anna!

Anu Tolvanen