Pääministeri Sanna Marin työskentelee torstaista 23. huhtikuuta alkaen toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Pääministeri on etätöissä varotoimenpiteenä.

Pääministeri on eilen keskiviikkona 22. huhtikuuta työpäivän päätteeksi informoitu siitä, että Kesärannassa on viime viikon lopulla työskennellyt henkilö, jonka lähipiiriin kuuluva henkilö on eilen saanut positiivisen tuloksen Covid19-testissä.

Kesärannassa työskennellyt henkilö on edelleen oireeton, ja hän on ollut karanteenissa heti oireiden ilmaannuttua lähipiirissään.

Kyseinen henkilö ei ole Kesärannassa työskennellessään kohdannut pääministeriä, hänen perhettään eikä pääministerin esikuntaa. Altistumisen mahdollisuus on hyvin matala. Pääministeri jatkaa töitään normaalisti etäyhteyksien avulla.

Tänään torstaina 23. huhtikuuta hän osallistuu etäyhteydellä EU-ministerivaliokunnan kokoukseen, suuren valiokunnan kuulemiseen sekä Eurooppa-neuvoston videokokoukseen.

OLETKO LÄÄKÄRI, HAMMASLÄÄKÄRI, PROVIISORI TAI FARMASEUTTI? Kirjautumalla saat kaikki Mediuutisten digisisällöt käyttöösi maksutta.