Mediuutisten sisältöjen lukeminen ei ole ikinä ennen ollut näin näppärää. Rakensimme mobiilisovelluksen, jonka lataamalla saat aina ja kaikkialla uutiset kulkemaan mukanasi.

Nyt on helppo pysyä ajan tasalla!

Etusivulla voit selata tuoreimpia terveysalan uutisia tai napata esiin suosituimmat artikkelit. Nyt voit myös valita, minkä aihealueiden tai oman erikoistumisalasi uutisista saat ilmoituksen. Voit tallentaa kiireisenä päivänä lukematta jääneet Sinua kiinnostavat artikkelit lukulistaasi ja palata lukemaan tai kuuntelemaan ne myöhemmin.

Erikoistumispaikkapalvelusta löydät Sinua kiinnostavan alan tai ilmoitat erikoistuvalle paikasta.

Sovellus ohjaa sinua kirjautumisessa

Mobiilisovellus palvelee Sinua parhaiten omassa puhelimessasi. Kirjaudut kerran, ja se riittää.

Jotta voimme näyttää Sinulle kaiken sisällön, tarvitsemme muutamia tietoja. Sovellus ohjaa Sinua kirjautumisessa. Kun kaikki on valmista, pääset tilaajille varattuihin sisältöihin vaivatta.

Me toimituksessa päivitämme uutisvirtaa viikon jokaisena päivänä ja varmistamme, että tiedät, mikä terveydenhuollossa on ajankohtaista ja millainen tieto auttaa arjessa. Nopeiden uutisten lisäksi kerromme terveyspolitiikan tuoreimmat käänteet, terveystalouden näkökulmat, terveydenhuollon kehittämisen hienoimmat innovaatiot, kiinnostavimmat ilmiöt ja henkilöjutut.

Sovellus. QR-koodeista voit ladata Mediuutiset-sovelluksen puhelimellasi.

Myös näistä alla olevista linkeistä pääset suoraan lataamaan puhelimellasi oikean sovelluksen, valitset vain oman sovelluskauppasi:

App Store

Google Play

Sovellus on saatavilla vain lääkäreille, hammaslääkäreille ja farmasisteille ja on maksuton.

Kirjaathan tietosi oikein!