Husin suu- ja hammassairauksien ilta- ja viikonloppupäivystys muuttaa Haartmanin sairaalaan tänään maanantaina. Samalla ilta- ja viikonloppupäivystys päättyy Kirurgisessa sairaalassa

Suusairauksien terveydenhuollon virka-ajan ulkopuolinen päivystys palvelee pääkaupunkiseudun kuntien (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Kauniainen, Sipoo) asukkaita arki-iltaisin sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Suusairauksien virka-ajan ulkopuolinen päivystys on tarkoitettu kaikille kiireellistä ensiapuhoitoa tarvitseville potilaille. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa. Hammaslääkäripäivystykseen hakeudutaan soittamalla ajanvarauksen puhelinnumeroon 09 471 71110.

Arki-iltana ajanvaraus toimii kello 14–21. Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä ajanvaraus toimii kello 8–21.

Suu- ja hammassairauksien yöpäivystys toimii kello 21–7 Töölön sairaalan tapaturma-asemalla suu- ja leukakirurgian päivystyksen yhteydessä.

Yöpäivystyksessä hoidetaan vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita, joiden hoitoa ei voida lääketieteellisin perustein siirtää seuraavalle päivälle. Suusairauksien yöpäivystys toimii lääketieteellisen kiireellisyysperiaatteen mukaisesti. Suusairauksien yöpäivystykseen hakeudutaan soittamalla numeroon 040 621 5699.