Hyvä uutiskirje ei spämmää, vaan tuo tärkeimmät ja hyödyllisimmät uutiset sinne, mistä lukija ne helpoimmin löytää – sähköpostiin. Kerran viikossa, maanantaisin ilmestyvä Farmasia-uutiskirjeemme kokoaa viikon ajalta kiinnostavimmat terveydenhuoltoalan uutiset, juuri ne, joilla ammattilainen ylläpitää osaamistaan ja tietoisuuttaan.

Jos olet proviisori, apteekkari tai farmaseutti kirjautumalla mediuutiset.fi/tilaa-osoitteessa käynnistyy samalla uutiskirjeen tilaus automaattisesti. Palvelumme on maksuton. Jos olet tehnyt tunnukset itsellesi jo aiemmin, saat jatkossa uutiskirjeen maksutta ilmoittamaasi osoitteeseen. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Mediuutiset on sitoutumaton, kattava terveydenhuoltoalan ammattilaisten uutis- ja ajankohtaismedia. Sisältömme ovat maksutta lääkärien, hammaslääkärien ja farmasistien luettavissa. Muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille tarjoamme sähköisen kanavan, jossa voi seurata journalistisia sisältöjä ilman reseptilääkemainontaa. Sen voi tilata täältä. Myös tähän tilaukseen sisältyy viikoittain ilmestyvä uutiskirje.