Mediuutisten Kiitä kollegaa -kampanjaa on kiitetty terveydenhuoltoalan alkuvuoden piristysruiskeeksi ja sitä se onkin. Edellisvuosina kiitoksia on sanottu jo satoja kertoja. Se tarkoittaa moninkertaisesti enemmän jaettua iloa ja hyvää mieltä.

Kiitokset tulee rajata terveydenhuollon ja farmasian ammattilaisille.

Pystytäänkö tänä vuonna edellisvuosia parempaan? Viime vuonna kiitettiin 125 kertaa, nyt on koossa jo reilut 140 kiitosta. Ystävänpäivänä julkaistiin ensimmäiset 85 kiitosta.

Kannustukseksi muille, kampanjan kasvoiksi lupautuneet terveysalan ammattilaiset ja vaikuttajat jakavat omat kiitoksensa helmikuun aikana julkaistavilla videoilla.

Suomen Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaan videon voit katsoa tästä. Medisiinariliiton puheenjohtaja Simo Nuuttilan videon voit katsoa tästä ja Kymsotessa tehohoidossa työskentelevän sairaanhoitajan Sanni Suurinkeroisen kiitokset voit katsoa tästä.

Kampanjan kasvoksi on lupautunut myös Apteekkariliiton yhdyskuntasuhteista vastaava johtaja Touko Aalto. Hän kiittää eduskunnan ainoaa farmaseuttia, Perussuomalaisten Minna Reijosta. Kuuntele perustelut alla olevalta videolta.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Kiittikö joku sinua? Seuraa uutisvirtaa osoitteessa mediuutiset.fi/uutiset tai sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Twitterissä, niin näet kaikki annetut kiitokset.

Kiittämään ehdit itsekin koko helmikuun. Oman kiitoksesi voit jättää täällä.

Kiittäminen on helppoa, täytät vain lomakkeen, jossa kerrot ketä/keitä kiität ja perustelut kiitoksille. Lomake löytyy myös osoitteesta mediuutiset.fi/kiitäkollegaa ja linkkiä saa jakaa työyhteisössä ja tutuille. Mediuutiset julkistaa nettisivuillaan ja somekanavissaan helmi- ja maaliskuussa kaikki kiitoksen saaneet.

Mikään asia ei ole liian pieni tai iso, etteikö se kelpaisi Kiitä kollegaa -kampanjaan. Kiitokset tulee kuitenkin rajata terveydenhuollon ja farmasian ammattilaisille.

Voit kiittää ystävyydestä, työtoveruudesta, kannustuksesta, konsultoinnista, johtamisesta tai johdettavana olemisesta, hyvästä tiimihengestä, tsempistä, ammattitaidosta, huumorintajusta, iloisuudesta, tukevasta olkapäästä, kuulluksi tulemisesta, avoimuudesta, mistä vain, mikä tuo nostetta ja lisää jaksamista.

Kiitos, kun kiität!

Lue seuraavaksi: