Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palvelualueella on haettavana

YLILÄÄKÄRIN VIRKA

tämänhetkisenä sijoituspaikkana ikäihmisten palvelualueen hallinto.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun yleislääketieteen, geriatrian tai sisätautien erikoislääkärin pätevyys sekä kokemusta vuodeosastotyöstä. Myös erikoistumisen loppuvaihetta suorittavien hakemukset huomioidaan.

Ylilääkärin tehtävään kuuluu lääketieteellinen johtovastuu kuntoutus-sairaalan ja kotisairaalan toiminnasta, toiminnan organisoiminen ja kehittäminen sekä osastonlääkärien lähiesimiehenä toimiminen. Tehtävään sisältyy myös mm. palveluasumisen sas-työryhmässä työskentely, palveluasumisen yksikköjen konsultaatioihin vastaamista ja jalkautumista yksiköihin.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Etsimme innovatiivista ja innostavaa kehittäjää ja ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta kiinnostunutta lääketieteen osaajaa. Pääset tärkeään rooliin työryhmäämme suunnittelemaan uutta toimintamallia kuntoutussairaalaamme.

Hyvän työpaikan lisäksi Rovaniemellä saat laadukkaan ja turvallisen asuinympäristön lähellä luontoa, loistavat vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä kasvukeskuksen palvelut.

Työehdoissa noudatetaan kunnallista lääkäreiden virkaehtosopimusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry.

Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 25.5.2018 klo 15.00. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoa virasta antavat vs. ylilääkäri Sini Rintala, p. 016 322 4352 ja hallintoylilääkäri Paula Reponen, p. 0400 607 238 etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi.

Lisätietoa myös www.rovaniemi.fi/terveyspalvelut, www.tkrekry.fi