Tervetuloa johtajaksi Siun soten näköalapaikalle! Siun sote järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnassa Pohjois-Karjalassa sekä Heinävedellä. Alueellamme asuu noin 170 000 asukasta. Meillä on yhteensä noin 7 000 työntekijää ja me puhallamme yhteen hiileen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 24.4.2018 mennessä:

TOIMIALUEJOHTAJAN VIRKA

Terveys- ja sairaanhoitopalvelut

Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialueeseen kuuluvat Pohjois-Karjalan keskussairaala Joensuussa, koko maakunnan perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, suun terveydenhuolto, päivystys- ja ensihoitopalvelut, kuntoutuspalvelut sekä kunnallinen työterveyshuolto. Toimialueen vuosibudjetti on noin 260 milj. €.

Haemme joukkoomme sinua, uudistushaluinen ja ennakkoluuloton terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialuejohtaja. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää toimialuettasi kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat strategian mukaisten tavoitteiden suunnittelu ja johtaminen, lakisääteisten palvelujen organisointi sekä vastuu toimialueesi henkilöstön kehittämisestä, työnjaosta ja yhteistyöstä.

Voit esittää oman palkkatoivomuksesi. Autamme tarvittaessa puolison työnsaannissa ja asunnon etsinnässä.

Lisätietoja Toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen, ilkka.pirskanen@siunsote.fi

Lisätietoja ja hakemus www.siunsote.fi/tyopaikat