Iltalehti

TERVEYSTOIMITTAJAA

  • 8.2. 16:16

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme Iltalehden lifestyle-toimitukseen

TERVEYDEN JA HYVINVOINTISISÄLTÖJEN UUTISPÄÄLLIKKÖÄ

Olet etsimämme tekijä, jos tunnet terveys- ja hyvinvointialan, olet näkemyksellinen ja tunnistat aihepiirin uutiset ja ilmiöt. Hallitset laajojen kokonaisuuksien suunnittelun ja suunnitelmallisen tekemisen, olet luova ideoija. Osaat johtaa tiimiä: motivoida, kannustaa, ohjata ja antaa palautetta, ja sinulla on kenties esimieskokemusta. Hallitset monimediallisen sisällöntuotannon lainalaisuudet: sisällöntuottamisen eri välineissä, sosiaalisen median lainalaisuudet ja eri somekanavat sekä analytiikan perusteet. Motivoidut tavoitteista ja tulosten saavuttamisesta. Katsomme eduksi, jos sinulla kokemusta ja näkemystä kaupallisten sisältöjen tuottamisesta.

TERVEYSTOIMITTAJAA

Olet kiinnostunut terveydestä ja seuraat alaa aktiivisesti. On eduksi, jos sinulla on jo hyvät verkostot alalta. Seuraat alan tutkimusta ja asiantuntijoiden käymää keskustelua. Tunnistat aihepiirin uutiset ja ilmiöt tilastojen takana. Osaat tulkita tieteellisiä tutkimustuloksia, poimia oleellisen ja tarjoilla sen koukuttavasti terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle suurelle yleisöllemme. Taidat nopeatempoisen uutisoinnin, mutta myös tarinankerronnan ja henkilöhaastattelut. Motivoidut itsenäisestä tekemisestä sekä tavoitteiden saavuttamisesta. Hallitset monimediatoimittajan perustyökalut: sisällöntuottamisen eri välineissä, sosiaalisen median lainalaisuudet ja eri somekanavat sekä analytiikan perusteet.

Iltalehden terveystiimillä on päävastuu aihepiirin uutisoinnista Iltalehdessä. Terveystiimi on osa Iltalehden lifestyle-toimitusta, joka tarjoaa sinulle digitaalisen sisällöntuotannon näköalapaikan vauhdikkaassa työympäristössä, mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja olla mukana luomassa tulevaisuuden terveysmediaa.

 

Kiinnostuitko? Kummastakin avoimesta tehtävästä antaa lisätietoja julkaisupäällikkö Piia Rantio pe 16.2. klo 14 – 15:30, p. 050 5606165. Lähetäthän hakemuksesi 18.2. mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi.

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

#rohkeuskasvaa

#almaspirit

#kolmepointtia

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

14.-25.2.2018 Mediuutisten #kiitäkollegaa -kampanja terveysalan työpaikoille. Onko kollegasi työyhteisösi helmi? Oletko saanut häneltä apua tai onko hän vaikuttanut positiivisella tavalla työyhteisöösi? Kiitä hyvää työkaveriasi ja Mediuutiset välittää kiitoksesi perille.

Kaikki tapahtumat