Tervetuloa seikkailulle Poriin. Tarjoamme hauskoja hetkiä ja tiukkoja tilanteita.

Yhteispäivystyksessä avoinna

2 ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKAA soveltuva erikoisala

ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN VIRKA akuuttilääketiede

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, toimivat konsultaatiomahdollisuudet, vireän ja nuorekkaan työyhteisön sekä mahdollisuuden tutkimuksen tekemiseen. Sinulla on mahdollisuus päästä perehtymään myös lääkäriyksikön toimintaan. Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme yksilöllisen koulutusohjelman.

Yhteispäivystyksen lisäksi vastuualueeseen kuuluvat ensihoidon lääkäriyksikkö sekä päivystysosasto. Tukipalvelut ovat välittömässä läheisyydessä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa. Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Kelpoisuusvaatimuksena erikoistuvan lääkärin virkaan on laillistetun lääkärin tutkinto.

Tiedustelut:

Vastuualuejohtaja Vesa Lund, puh 044 707 7426 ylilääkäri Janne Kekki, puh 044 707 6861 etunimi.sukunimi@satshp.fi

Lisätiedot ja sähköinen haku: www.satshp.fi/rekry Hakuaika päättyy 31.7.2018 klo 14.00

Porissa sijaitseva Satakunnan keskussairaala on maakunnan laajan päivystyksen sairaala. Pori on yli 80 000 asukkaan vireä kaupunki länsirannikolla ja tunnetaan erityisesti vuotuisista jazzjuhlista ja Yyterin hiekkarannasta. Porissa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Satakunnan sairaanhoitopiiri on perheystävällinen työpaikka.