OSASTONHOITAJA (LEIKKAUSOSASTO)

Orton Oy on yksityinen ortopediaan, tekonivel- ja käsikirurgiaan, kivunhoitoon ja terapiapalveluihin erikoistunut terveysalan toimija. Toimipaikkamme sijaitsee Ruskeasuolla Helsingissä. Moniammatillinen työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista ja meillä pääset mukaan kehittämään ja vaikuttamaan! Tarjoamme lisäksi työhyvinvointia edistävää toimintaa sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Haemme ammattitaitoista osastonhoitajaa leikkausosastolle. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Osastonhoitaja johtaa yksikköä yhteistyössä ylilääkärin kanssa. Hän toimii esimiehenä leikkausosaston ja tarkkailun henkilökunnalle sekä välinehuollon vastaavalle esimiehelle. Osastonhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä kirurgien ja anestesialääkäreiden, HUS:n toimijoiden sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävään kuuluu työvuorosuunnittelua, leikkauslistojen suunnittelua, tarviketilausten tekemistä, erilaisia projekteja sekä käytännön hoitotyötä. Tarjoamme myös mahdollisuuden toimia koko organisaation työvuorosuunnittelujärjestelmän pääkäyttäjänä.

Arvostamme vankan ammattitaidon (instrumentti- tai anestesiahoitaja) lisäksi kehittämishalukkuutta ja hallinnollista osaamista. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen Titania-työvuorosuunnitteluohjelman käytöstä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@orton.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava ylilääkäri Mikko Manninen arkisin klo 8:15-9:00. Puh. 040 454 3355.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Ote pyydetään nähtäväksi vain tehtävään valitulta, eikä sitä liitetä hakuasiakirjoihin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.