Helsingin kaupunki

Kotihoidon lääkäri

  • 9.2. 10:21

Mediuutiset rekryilmoitus

Etsimme osaajia Helsingin kotihoitoon

2 apulaisylilääkäriä

Kotihoidon apulaisylilääkärin työ koostuu kotihoidon ja palveluasumisen asukkaiden hoidosta sekä asiantuntemuksen tuomisesta kollegojen ja yhteistyökumppaneiden käyttöön, oman ja muiden työn suunnittelusta sekä hoitoketjujen ohjaamisesta. Apulaisylilääkäri on oleellinen toimija kotihoidon lääkärityön kehittämisessä. Juuri nyt kehitämme etälääkäri-työtä ja osallistumme täysin uudistuvaan asiakkaaksi tulon prosessiin. Apulaisylilääkärin virkoja on yhteensä seitsemän.

Nyt avoinna oleviin apulaisylilääkärin virkoihin ei liity esimiestehtäviä.

Kelpoisuusedellytyksenä apulaisylilääkärin työhön on Suomessa laillistettu lääkäri sekä erikoislääkärin tutkinto. Soveltuvia aloja ovat esimerkiksi geriatria ja yleislääketiede. Muukin erikoisala voi tulla kyseeseen. Toisessa virassa kuntoutus-osaaminen katsotaan eduksi.

kotihoidon lääkäri

Kotihoidon lääkärin työ on geriatrisesti orientoitunutta, itsenäistä ja vaihtelevaa työtä moniammatillisissa tiimeissä. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia kotihoidossa, ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä ja arviointi- ja kuntoutusosastoilla. Toimimme myös geriatrian ja yleislääketieteen erikoisalojen koulutuspaikkana.

Kotihoidon lääkärin työ edellyttää Suomessa laillistetun lääkärin oikeuksia. Kielitaitovaatimuksena molemmissa virkasuhteissa on Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Suuressa, kehittyvässä yksikössämme on tarvetta monenlaiselle osaamiselle ja työajan suunnittelu on joustavaa.

Kiinnostuitko? Hakuaika päättyy 26.2.2018 klo 16. Työn aloitus voi tapahtua sopimuksen mukaan.

 

Jätä hakemus osoitteeseen www.helsinkirekry.fi, työavain 7-180-18 apulaisylilääkäri ja 7-181-18 kotihoidon lääkäri

tai ota ystävällisesti yhteyttä:

• Ylilääkäri Harriet Finne-Soveri LT, puh. 09 310 76430 tai 050 342 7492,

harriet.finne-soveri@hel.fi

 

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

14.-25.2.2018 Mediuutisten #kiitäkollegaa -kampanja terveysalan työpaikoille. Onko kollegasi työyhteisösi helmi? Oletko saanut häneltä apua tai onko hän vaikuttanut positiivisella tavalla työyhteisöösi? Kiitä hyvää työkaveriasi ja Mediuutiset välittää kiitoksesi perille.

Kaikki tapahtumat