ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA

  • 9.2. 00:00

Mediuutiset rekryilmoitus

Seinäjoen keskussairaalassa on haettavana 16.3.2018 klo 14.00 mennessä

Naistentautien ja synnytysten toimintayksikössä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA

Kelpoisuusehtona virkaan on naistentautien ja synnytysten erikoislääkärin tutkinto ja hyvä suomen kielen taito.Toimenkuva on kokoaikainen ja siihen kuuluu toimiminen monipuolisesti synnytyssalissa ja äitiyspoliklinikalla sekä päivystäminen (etu- ja/tai takapäivystystä). Erityisosaaminen ja mielenkiinto obstetriikasta ja perinatologian lisäkoulutusohjelman suorittaminen katsotaan eduksi. Päivystys on aktiivipäivystystä. Aktiivivapaiden pitomahdollisuus on hyvä.

Seinäjoen keskussairaala on innovaatinen ja aktiivinen, hyvät koulutusmahdollisuudet ja työskentelyvälineet tarjoava laajan päivystyksen sairaala. Sairaalassamme on hyvät mahdollisuudet myös tutkimustyöhön.

Tehtäväkohtainen palkka on 5418,86 euroa, jonka lisäksi erityisosaamisen perusteella maksetaan lääkärisopimuksen mukai-set lisät 6-20%.

Tiedustelut ylilääkäri Tiina-Liisa Erkinheimo, puh. 06 415 3061 tai 040 504 4084.

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 5.2.2018

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

14.-25.2.2018 Mediuutisten #kiitäkollegaa -kampanja terveysalan työpaikoille. Onko kollegasi työyhteisösi helmi? Oletko saanut häneltä apua tai onko hän vaikuttanut positiivisella tavalla työyhteisöösi? Kiitä hyvää työkaveriasi ja Mediuutiset välittää kiitoksesi perille.

Kaikki tapahtumat