Etsimme osaavaan joukkoomme

SISÄTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

- Avoterveydenhuolto, Honkaharjun sairaala, Imatra

Tällä hetkellä Honkaharjun sairaalassa työskentelee 2 sisätautien erikoislääkäriä ja meillä toimii kaksi sisätautilääkärijohtoista vuodeosastoa. Poliklinikka ja osastot toimivat terveysaseman yhteydessä.

Työnkuvaa voidaan räätälöidä toiveiden mukaan, työ sisältää poliklinikkatyötä ja mahdollisesti osastotyötä, tähystysten teko on meillä mahdollista.

Kelpoisuutena sisätautien erikoislääkäritutkinto.

Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: www.eksote.fi/rekry

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn (työavain 195635) kautta. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Lisätietoja viroista antavat ylilääkäri Minna Häyhä, p. 040 556 2530 ja johtava ylilääkäri Johanna Tulonen-Tapio, p. 044 7915946, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Kiinnostuitko?

Hakemukset 1.10.2018 mennessä: www.eksote.fi/rekry

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Olemme savuton työpaikka.