Janakkalan kunta

APULAISYLILÄÄKÄRIÄ, PSYKIATRIA

  • 8.2. 15:58

Mediuutiset rekryilmoitus

Haemme

APULAISYLILÄÄKÄRIÄ, PSYKIATRIA

mielenterveys- ja päihdeyksikköön Turengin terveysasemalle, apulaisylilääkäriä/psykiatria 19.2.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mielenterveys- ja päihdeyksikössä kanssasi työskentelee psykiatrisia sairaanhoitajia ja päihdehoitajia.

Tarjoamme juuri uudistetut työtilat ja työvälineet, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaa Janakkalassa sekä OmaHämeessä. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen Janakkalan oman erillisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykiatrian erikoislääkärin pätevyys ja soveltuvuus tehtävään. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Valitun on ennen viran vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk.

Hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta 28.2.2018 klo 18 mennessä.

Lisätietoja: ylilääkäri Virpi Kröger, puh. (03) 680 1410, virpi.kroger@janakkala.fi, avohoidon ylilääkäri Erja Vanhatalo puh. 03 6801453, erja.vanhatalo@janakkala.fi

Janakkala sijaitsee keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä Helsinki-Tampere-moottoritien ja valtakunnan pääradan varrella, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Päätaajamamme Tervakoski ja Turenki tarjoavat kattavat palvelut lähes 16 900 janakkalalaiselle. Kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä. Luonnonläheinen Janakkala tarjoaa mainiot virkistymismahdollisuudet ulkoilun, urheilun ja kulttuurin parissa. Tietoa Janakkalasta ja organisaatiostamme löydät: www.janakkala.fi ja www.facebook.com/janakkalankunta

 

Medirekry: Työpaikat

Uusin lehti

Tapahtumat

14.-25.2.2018 Mediuutisten #kiitäkollegaa -kampanja terveysalan työpaikoille. Onko kollegasi työyhteisösi helmi? Oletko saanut häneltä apua tai onko hän vaikuttanut positiivisella tavalla työyhteisöösi? Kiitä hyvää työkaveriasi ja Mediuutiset välittää kiitoksesi perille.

Kaikki tapahtumat