Pfizer

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman johtavista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Se saa meidät työskentelemään uusien hoitojen kehittämiseksi joka päivä. Breakthroughs that change patients’ lives.

Täältä voit lukea ajankohtaisia blogeja ja artikkeleita tieteestä, tutkimuksesta ja terveysalasta.

www.pfizer.fi

Twitter      Facebook

Pfizer

Julkisen ja yksityisen tutkimusyhteistyöllä antibioottiresistenssiä vastaan, otetaan mallia länsinaapurista

Antibioottiresistenssi on jo nyt maailmanlaajuinen ongelma ja tulevaisuudessa vielä merkittävämpi uhka. Tällä hetkellä arvioidaan, että vuosittain noin 700 000 ihmistä menehtyy antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien aiheuttamiin infektioihin. Määrän ennustetaan kasvavan huomattavasti, etenkin jos mitään ei tehdä resistenssin lisääntymisen ehkäisemiseksi. On myös tärkeä muistaa, että antibioottiresistenssi on monitahoinen ongelma. Erinomaista onkin, että esimerkiksi One Health-konsepti Helsingin yliopistossa […]