Pfizer

Hyvä terveys on elintärkeää – niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman johtavista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Se saa meidät työskentelemään uusien hoitojen kehittämiseksi joka päivä. Breakthroughs that change patients’ lives.

Täältä voit lukea ajankohtaisia blogeja ja artikkeleita tieteestä, tutkimuksesta ja terveysalasta.

www.pfizer.fi

Twitter      Facebook

Pfizer

Mistä lääkkeet saatavuuden turvaamiseen?

Lääkkeiden huoltovarmuus askarruttaa kaikkialla Euroopassa ja tilanteen parantamiseen haetaan keinoja. Lääkkeiden osalta saatavuushäiriö tarkoittaa sitä, että lääkettä ei ole tilattavissa tukkukaupasta. Saatavuuteen ei siis voida vaikuttaa vähittäismyyntikanavan, apteekkien lukumäärän tai sijainnin muutoksilla, vaikka julkisuudessa näin on välillä esitetty. Jos lääkettä vain on tilattavissa tukkukaupasta, se saadaan nopeasti apteekkeihin kaikkialla Suomessa. Jokainen häiriö voi olla hyvin […]