MSD

MSD on innovoinut ja kehittänyt lääkkeitä ja rokotteita useisiin maailman haastavimmista sairauksista jo 130 vuoden ajan. MSD:n toiminta tähtää lääkekehityksen edistämiseen tieteen ja tutkimuksen keinoin.

Yhtiömme keskeisenä toiminta-ajatuksena on suojella ja parantaa ihmisten elämää. Osoituksena potilaiden hoitoon ja kansanterveyden edistämisen sitoutumiseen, pyrimme parantamaan terveydenhuollon saatavuutta monialaisen yhteistyön avulla julkisen terveydenhuollon kanssa.

Keskeiset painopistealueemme ovat syöpäsairaudet, rokotteet, akuutti sairaalahoito, infektiosairaudet ja kardiometaboliset sairaudet.

Tällä sivustollamme voit lukea ajankohtaisia artikkeleita muun muassa syöpähoidoista ja rokotteista. Syövän immuunihoidot ovat lupaava syövän hoitomuoto, joka avaa uusia mahdollisuuksia vaikeimpien syöpäsairauksien hoidossa. Rokotteet taas ovat tasa-arvoinen ja kustannustehokas avain parempaan terveyteen.

MSD – Paremman elämän puolesta.

MSD

Hoidetaanko potilaita budjetti vai vaikuttavuus edellä?

Terveydenhuollon suunnittelun lähtökohtana tulee ennaltaehkäisyn ohella olla potilaan nopea paraneminen ja palautuminen työ- ja toimintakykyiseksi. Vaikuttavuusperustaiseen terveydenhuoltoon siirtyminen edellyttää, että uskallamme ajatella koko terveydenhuoltoa uudella tavalla – hoidon tavoitteita, potilaan kokemaa hoitoa ja hoidon kokonaiskustannuksia. Vaikuttavuusperustaisuuteen siirtyminen on matka, jolla on otettava konkreettisia askelia kohti parempaa. Ensimmäiseksi kysymme potilaalta, hyötyikö hän saamastaan hoidosta. Toiseksi rakennamme […]