MSD

Ennen kehitettiin lääkkeitä, joiden toivottiin tehoavan mahdollisimman hyvin mahdollisimman monelle. Tänään tehdään täsmälääkkeitä, jotka on tarkoitettu juuri tietyille potilaille. Hoitoja myös kehitetään yhä yksilöllisemmiksi ja vaikuttavammiksi.

Yksilöllinen lääkehoito voi mahdollistaa todellisia läpimurtoja monien kaikkein vakavimpien sairauksien hoidossa, mutta myös suomalaisten kansantautien paremmassa hallinnassa.

MSD on toiminut lääketieteen innovaatioiden etulinjassa jo yli vuosisadan ja kehittänyt lääkkeitä ja rokotteita maailman haastavimpiin sairauksiin. Tänä päivänä keskeisiä painopistealueitamme ovat syöpäsairaudet, rokotteet, tyypin 2 diabetes, sydän- ja verisuonitaudit ja infektiotaudit, kuten HIV ja Ebola.

Tällä Studio-sivustollamme voit lukea ajankohtaisia artikkeleita muun muassa syöpähoidoista ja rokotteista.

Syövän immuunihoidot ovat lupaava syövän hoitomuoto, joka avaa uusia mahdollisuuksia vaikeimpien syöpäsairauksien hoidossa. Rokotteet taas ovat tasa-arvoinen ja kustannustehokas avain parempaan terveyteen.

MSD – Paremman elämän puolesta.

MSD

Keuhkosyövän hoito on nostettavissa seuraavalle tasolle

Suomella on kansainvälisesti hyvät vertailutiedot syövänhoidon tuloksista. Samalla keskiarvot kuitenkin kätkevät sisäänsä yllättäviä tietoja. Esimerkiksi keuhkosyövän kohdalla on käynyt juuri näin. Pohjoismaisen syöpärekisteriin ja myös kansainväliseen Lancet-tutkimukseen perustuva keskeinen mittari, viiden vuoden elossaololuku kertoo, että hoitotuloksemme ovat viime vuosien aikana jääneet jälkeen monista muista maista, esimerkiksi kaikista muista Pohjoismaista. Meillä tämä luku on noin 13 […]