Medtronic

Medtronic on johtava lääketieteellisen teknologian kehittäjä, jonka tuotteet auttavat miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa lievittäen kipua, edistäen terveyttä ja pidentäen elinikää.

Medtronic on ollut diabeteksen hoidon edelläkävijä jo 30 vuoden ajan. Tuotevalikoimiimme kuuluvat MiniMed™-insuliinipumput ja jatkuvatoimiset glukoosinseurannan laitteet (CGM), joiden avulla voit hallita diabetesta paremmin ja ehkäistä siihen liittyviä komplikaatioita eläen täyttä, aktiivista elämää.

MiniMed™ 780G -järjestelmä on basalinsuliinia itsesäätelevä insuliinipumppujärjestelmä uudella automaattisen korjausboluksen toiminnolla. MiniMed™ 780G- järjestelmä säätelee insuliiniannostelua ja korjaa korkeita automaattisesti, tarpeen mukaan, 5 minuutin välein.

Laajasta infuusiosetti- ja tarvikevalikoimastamme löydät myös omaan elämätyyliisi sopivimmat vaihtoehdot.

Lue lisää yrityksen omilta verkkosivuilta

Medtronic

Medtronic StartRight- perehdytysohjelmasta tukea insuliinipumpun aloitukseen: ”Panostamme yksilölliseen ja henkilökohtaiseen palveluun”

Ensimmäiset askeleet insuliinipumpun aloituksen hoitopolulla voivat olla pelottavia. Uutta tietoa tulee paljon ja sitä on haastavaa sisäistää yhdellä istumalla. Nyt Medtronicin asiantuntija kertoo, miten MiniMed™-järjestelmien käyttäjille suunniteltu StartRight℠-perehdytysohjelma auttaa pumppuhoidon alkumetreillä. StartRight℠-asiantuntija Taina Lehto on työskennellyt StartRight℠-perehdytysohjelman parissa kolme vuotta eli siitä saakka kun ohjelma otettiin käyttöön Suomessa. ”Matka on ollut mielenkiintoinen. Alussa vain harva […]