Medtronic

Medtronic on johtava lääketieteellisen teknologian kehittäjä, jonka tuotteet auttavat miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa lievittäen kipua, edistäen terveyttä ja pidentäen elinikää.

Medtronic on ollut diabeteksen hoidon edelläkävijä jo 30 vuoden ajan. Tuotevalikoimiimme kuuluvat MiniMed™-insuliinipumput ja jatkuvatoimiset glukoosinseurannan laitteet (CGM), joiden avulla voit hallita diabetesta paremmin ja ehkäistä siihen liittyviä komplikaatioita eläen täyttä, aktiivista elämää.

MiniMed™ 780G -järjestelmä on basalinsuliinia itsesäätelevä insuliinipumppujärjestelmä uudella automaattisen korjausboluksen toiminnolla. MiniMed™ 780G- järjestelmä säätelee insuliiniannostelua ja korjaa korkeita automaattisesti, tarpeen mukaan, 5 minuutin välein.

Laajasta infuusiosetti- ja tarvikevalikoimastamme löydät myös omaan elämätyyliisi sopivimmat vaihtoehdot.

Lue lisää yrityksen omilta verkkosivuilta

Medtronic

Uudet teknologiat ja etähoito tukevat diabeteksen hoitoa

Insuliinipumpun keräämät tiedot siirtyvät kotoa lääkärille jopa automaattisesti – ”Etäyhteys antaa varmuutta hoitosuhteen alkuun ja tarjoaa joustavuutta jatkossa” Etäyhteydet vyöryivät osaksi arkea keväällä 2020. Kun diabetespotilaat ja näiden perheet pelkäsivät tulla sairaalaan koronauutisten kiihtyessä, tai vastaanotolle pääsy oli estynyt karanteenin tai flunssaoireiden takia, Päijät-Hämeen keskussairaalassa tukeuduttiin jo tutuksi tulleeseen CareLink™-ohjelmistoon. Medtronicin insuliinipumppuja käyttävät potilaat voivat […]