FCG Finnish Consulting Group Oy

FCG Finnish Consulting Group on suomalainen konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Me autamme ratkaisemaan sote-palveluiden uudistamisen viheliäisiä haasteita, jotta suomalaiset voisivat jatkossa entistä paremmin.

Sote-palveluiden uudistaminen on rakenteiden uudistamisen jälkeinen suuri tehtävä jokaisella hyvinvointialueella. FCG toimii tässä hyvinvointialueiden ja muiden sote-kysymysten parissa työskentelevien organisaatioiden tukena ja kumppanina.

www.fcg.fi

FCG Finnish Consulting Group Oy

Viron omalääkärijärjestelmän opit hyötykäyttöön Suomessa – Oma Tiimi -malli tarjoaa asiakaslähtöisen ratkaisun

Sote-palveluiden kehittämistyöltä vaaditaan paljon, sillä henkilöstöpula ja resurssien niukkuus uhkaavat järjestelmän toimivuutta samalla kun palveluiden tarve kasvaa. Uusia toimintamalleja on haettu esimerkiksi Virosta. Hyvinvointialueiden sote-palveluiden kehittäminen on käynnistymässä tänä keväänä. Tehtävä ei ole helppo. Yhtäältä järjestelmää ja toimivia sote-palveluita uhkaavat henkilöstöpula ja niukkenevat resurssit, toisaalta palvelutarve kasvaa ja uudistuksen tavoite siirtää painopistettä ennaltaehkäiseviin palveluihin odottaa […]